Δευτέρα

Το 18ο Συνεδριο του ΚΚΕ και η σιωπη των Αμνων

Στις «19 Οχτωβρη» 2008 δημοσιεύθησαν σε ένθετη έκδοσι του Ριζοσπάστη με τον ψευδεπίγραφο και παραπλανητικό τίτλο «Οι Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για τον Σοσιαλισμό» οι έκνομες αντισυνταγματικές αποφάσεις και τα παράνομα αντιδημοκρατικά καθήκοντα που προδιαγράφει η εμετική σταλινική ηγεσία του ΚΚΕ για τα στρατευμένα μέλη της. Όπως αυτά ανεπτύχθησαν εν συνεχεία στο 18ο Συνέδριο του ΚΚΕ πριν από ένα περίπου χρόνο από 18 εως 22 Φεβρουαρίου 2009.

Το συνέδριο βαπτίσθηκε από την ΚΕ με τον βαρύγδουπο τίτλο «18ο Συνέδριο Αντεπίθεσης»

Σταχυολογώ μερικά από τα καθήκοντα /Θέσεις του ΚΚΕ..

Κεφάλαιο Β. Oι θεωρητικές θέσεις για το σοσιαλισμό ως πρώτη, κατώτερη βαθμίδα του κομμουνισμού

3. H σοσιαλιστική οικοδόμηση είναι μια ενιαία διαδικασία, η οποία ξεκινά με την κατάληψη της εξουσίας από την εργατική τάξη. Aρχικά διαμορφώνεται ο νέος τρόπος παραγωγής, ο οποίος επικρατεί .. και ο νέος άνθρωπος σε ένα ανώτερο επίπεδο που κατοχυρώνει την ανεπίστρεπτη κυριαρχία τους

Σημείωσις. Αναφέρει «κατάληψη εξουσίας» που προϋποθέτει βία και όχι «ανάληψι» που προκύπτει από ελεύθερη εκλογή. Επίσης για να μην μένει κάποια αμφιβολία και στον πλέον καλοπροαίρετο προσδιορίζει στο τέλος την «ανεπίστρεπτη» κυριαρχία τους..

Κεφάλαιο Δ. Η αναγκαιότητα και επικαιρότητα του σοσιαλισμού. Εμπλουτισμός της προγραμματικής αντίληψης για το σοσιαλισμό

33. Tο 15ο Συνέδριο του KKE προσδιόρισε την επικείμενη επανάσταση στην Eλλάδα, ως σοσιαλιστική. Προσδιόρισε επίσης τον αντιιμπεριαλιστικό, αντιμονοπωλιακό, δημοκρατικό χαρακτήρα του Mετώπου (AAΔM) ως συμμαχίας της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.

Σημείωσις. Η «επανάσταση» είναι επικείμενη!!

37. H σοσιαλιστική οικοδόμηση δεν είναι συμβατή με τη συμμετοχή της χώρας στις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, όπως είναι η EE και το NATO. H επαναστατική εξουσία, ανάλογα με τις διεθνείς συνθήκες και τον περίγυρο της χώρας, θα επιδιώξει να αναπτυχθούν διακρατικές σχέσεις, με αμοιβαίο όφελος, ανάμεσα στην Eλλάδα και τις άλλες χώρες, ..

Σημείωσις. Η εξουσία χαρακτηρίζεται ως «επαναστατική» δηλαδή όχι κοινοβουλευτική, και η χώρα στην «ονειρεμένη» Λαϊκιά Δημοκρατία των πεθαμένων δεν θα συμμετέχει στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωσι.. που αποκαλείται από το «δημοκρατικό μη ιμπεριαλιστικό» ΚΚΕ «ιμπεριαλιστικές»

38. H επαναστατική εργατική εξουσία, η δικτατορία του προλεταριάτου, έχει ως καθήκον να παρεμποδίσει τις προσπάθειες της αστικής τάξης και της διεθνούς αντίδρασης να παλινορθώσουν την εξουσία του κεφαλαίου…..

Σημείωσις. Εδώ οι σύντροφοι μας του ΚΚΕ, ενώ ως γνήσιοι καπιταλιστές αστοί εισπράττουν αχόρταγα την κρατική επιχορήγησι σε χαλεπούς και μη χρόνους, δηλώνουν απροκάλυπτα και ανερυθρίαστα την διεστραμμένη άρρωστη ψυχωτική εφιαλτική τους έμμονη για την τύχη που στις ονειρώξεις λατρεύουν και επιζητούν.

Την επαναστατική εξουσία των εργατών!!! Την διδακτορία του Προλεταριάτου!!

Και το διαρκές καθήκον των κουκουεδων, αφού επικρατήσουν επαναστατικά , να παρεμποδίσουν την παλινόρθωσι της δημοκρατίας , που θέλουν πάντοτε να την ταυτίζουν λαϊκίστικα και παραπλανητικώς με το «κεφάλαιο». Ως και εάν ψηφίζουν στις κάλπες τα ευρώ και όχι ο λαός.. .

H επαναστατική εργατική εξουσία θα στηριχτεί στους θεσμούς που θα γεννήσει η επαναστατική πάλη της εργατικής τάξης και των συμμάχων της. Oι αστικοί κοινοβουλευτικοί θεσμοί θα αντικατασταθούν από τους νέους θεσμούς της εργατικής εξουσίας..

Σημείωσις. Πάλι διευκρινίζουν οι τέως εισπράκτορες και πράκτορες του Κρεμλίνου, ότι το κοινοβουλευτικό καθεστώς θα καταργηθεί και θα αντικατασταθεί από την επαναστατική εξουσία των εργατών

Διαμορφώνεται επαναστατικό Σύνταγμα και επαναστατική νομοθεσία, που αντιστοιχεί στις νέες κοινωνικές σχέσεις - την κοινωνική ιδιοκτησία, τον κεντρικό σχεδιασμό, τον εργατικό έλεγχο - και υπερασπίζεται την επαναστατική νομιμότητα..

Συγκροτείται καινούριο δικαστικό σύστημα, το οποίο στηρίζεται σε επαναστατικούς λαϊκούς θεσμούς απονομής της δικαιοσύνης. Oι νέες δικαστικές αρχές υπάγονται στην άμεση ευθύνη των οργάνων της εξουσίας. Tο δικαστικό Σώμα συγκροτείται από αιρετούς και ανακλητούς λαϊκούς δικαστές, καθώς και από μόνιμο δικαστικό προσωπικό, υπόλογους στους θεσμούς της εργατικής εξουσίας..

Στη θέση του αστικού στρατού και των σωμάτων καταστολής, που έχουν διαλυθεί εξ ολοκλήρου, δημιουργούνται νέοι θεσμοί, στη βάση της ένοπλης επαναστατικής πάλης για τη συντριβή της αντίστασης των εκμεταλλευτών και την υπεράσπιση της επανάστασης. Eξασφαλίζεται ο άμεσος έλεγχος του στρατού και των δυνάμεων περιφρούρησης της επανάστασης από την εργατική εξουσία.

Σημείωσις. Πλήρης ανατροπή κάθε εννοίας και τάξεως από την δικαιοσύνη που ανατίθεται στα Λαοδικεία, έως τον στρατό και τα σώματα ασφάλειας που αντικαθίστανται από τους «φρουρούς της επανάστασης » όπως πράττει και το θεοκρατικό καθεστώς του αχμαντινεζάντ,

Αν έχετε λίγο περισσότερη υπομονή σας παρακαλώ να διαβάσετε μόνοι σας όλο το ανοσιούργημα στην κυριακάτικη ριζοσπαστική Φωνή του αμούστακου Στάλιν της Ελλάδος.

, http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=19/10/2008&id=10241&pageNo=2&direction=1

****

Βέβαια στο παρελθόν υπήρξαν συνειδητές και θαρρετές φωνές που απεκάλυπταν με τους λόγους τους , στους Έλληνες την προδοτική αντεθνική «λειτουργία» του ΚΚΕ.

Ο Γεώργιος Παπανδρέου , ο αποκαλούμενος «Γέρος της Δημοκρατίας» είχε χαρακτηρίσει το ΚΚΕ ως εξής:

«..Αλλα το ΚΚΕ δεν είναι ούτε πολιτικό κόμμα. Τα πολιτικά κόμματα στηρίζονται εις την πειθώ δια την κατάκτησαν της πλειοψηφίας και της Αρχής και ευρισκόμενα εις την αντιπολίτευσι εγκαρτερούν, ασκούν έλεγχον και αναμένουν την ανάκτησιν του δημόσιου φρονήματος δια να φθάσουν εις την Κυβέρνησιν.Το κομμουνιστικό κόμμα ειναι ένοπλος συνομωσία…. Τα κομμουνιστικά κόμματα είναι επαναστατικός στρατός. Ακόμη και εις το σημερινό καταστατικό του ΚΚΕ αναγράφεται διάταξις οτι όλα τα μέλη οφείλουν να τηρούν τους συνωμοτικούς κανόνας. Αλλά πως συμβιβάζεται να εμφανίζεται ως ‘’πολιτικόν’’ κόμμα και ταυτοχρόνως ν’αποτελή συνομωσίαν..»

Γ.Παπανδρέου Πολιτικά Θεματα, Β’Τόμος σελίς 110

Ειλικρινώς δεν νομίζω ότι θα μπορούσε κάποιος ΣΗΜΕΡΑ να το διατύπωση διαυγέστερα απ ότι ΤΟΤΕ ο Γ.Παπανδρέου. Και διερωτώμαι:

Αφού η δικαστική εξουσία παραδόξως δεν κρίνει ότι, τα αναφερόμενα ως «θέσεις και καθήκοντα» του ΚΚΕ, αποτελούν εν δυνάμει παραβίασι του συντάγματος και μεθοδική προετοιμασία ανατροπής της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Ποία γνώμη μπορεί και πρέπει να έχει το κοινοβούλιο, του οποίου την κατάργησι απεργάζεται το ΚΚΕ?

Γιατί δεν τίθεται επερώτησις στη Βουλή των Ελλήνων αλλά και την ευρωβουλή για την αντικαθεστωτική επαναστατική αντιδημοκρατική έκνομη δράσι του ΚΚΕ?

Γιατί η δημοκρατία επιτρέπει την αυτοκαταστροφή της, εν ονόματι του σεβασμού της ελευθερίας των βιαστών της ελευθερίας?

Γιατί δεν ερωτάται ευθέως το ΚΚΕ στο κοινοβούλιο για τα ευγενή καθήκοντα και τις επαναστατικές δημοκρατικές του θέσεις. Για τις επιδιώξεις, την συστηματική οργάνωση της καταλύσεως του κράτους ώστε τελικώς να υποστεί την μόνη συνέπεια αυτής της δράσεως του..Την διάλυσι του και την αποπομπή του από το κοινοβουλίου και την πολιτική ζωή της χώρας. Αφού μόνο του εξακολουθεί να αρνείται το σύνταγμα και τους νόμους Απεργάζεται την ανατροπή της Δημοκρατίας και των κοινοβουλευτικών θεσμών..

Φαντάζεσθε τι θα συνέβαινε αν έπρατταν το ίδιο π.χ οι υποστηρικτές της Βασιλείας??

Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια: