Παρασκευή

Μήπως ήρθε η ώρα για πολιτική ανυπακοή;


ΣΚΑΝΔΑΛΟ Πασόκ:ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ σε…σκηνίτες και δενδρίτες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ αλλά ΟΧΙ σε Έλληνες!!!

Στη χθεσινή εκπομπή του “Στον Ιστό της Αράχνης” ακούστηκαν τρομερά πράγματα για το επίδομα αλληλεγγύης,το οποίο διανέμεται ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ,αλλά κόβεται από τους ΕΛΛΗΝΕΣ που το δικαιούνται!!!

Πηγή:Όλα αυτά την στιγμή που έρχονται φόροι επί φόρων και σκληρή πολιτική λιτότητας για τους Έλληνες για να κλείσουν οι μαύρες τρύπες που άφησαν πίσω τους οι κομπίνες η ρεμούλα και οι αρπαχτές όλης της μεταπολιτευτικής πολιτικής ηγεσίας.

Πλήρωνε και σκάσε μ@λ@κ@ της παρέας.

Παραβάλετε επίσης τις δύο ειδήσεις.

Κατοχικός Σοσιαλφασισμός και δικαιοσύνη


Προφυλακιστέος κρίθηκε, αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο ένας από τους τρεις αστυνομικούς του τμήματος Ακροπόλεως. Κατόπιν αφορήτων πιέσεων της Κατοχικής κυβέρνησης και μετά από μαραθώνια κατάθεση εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να προφυλακίσουν τον 28χρονο ειδικό φρουρό, για την δήθεν κακοποίηση, του Χιλιανού παρ΄ολίγον δολοφόνου. Οι άλλοι δυο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Και οι τρεις αστυνομικοί αρνήθηκαν τις κατηγορίες για τον ξυλοδαρμό του Χιλιανού. Οι πρώτοι δύο αστυνομικοί που απολογήθηκαν την Τρίτη, αρνήθηκαν ότι ήταν αυτόπτες μάρτυρες βασανισμού του Χιλιανού, υποστηρίζοντας πως όταν αντίκρισαν τον κρατούμενο για λίγα λεπτά δεν είχε την όψη ανθρώπου που είχε υποστεί βασανιστήρια.

ΑΡΤΑ:Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο 12χρονοι Αλβανοί που διέρρηξαν το παγκάρι…Εντύπωση προκαλεί ο τρόπος που έδρασαν οι δύο 12χρονοι.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο ανήλικοι, αλβανικής καταγωγής, που την παραμονή των Φώτων, λίγο μετά τις 8μ.μ., μπήκαν μέσα στον ιερό ναό της Αγίας Θεοδώρας και διέρρηξαν το φιλόπτωχο ταμείο. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους όσο και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Με πρωτοφανή μεθοδικότητα, που μόνο ερασιτέχνες δεν θυμίζει, οι δύο 12χρονοι μπήκαν δύο φορές στο εσωτερικό του ναού, από μια μικρή οπή που υπήρχε στον τρούλο της εκκλησίας λόγω έργων που εκτελεί η Αρχαιολογική Υπηρεσία. Την πρώτη φορά αφαίρεσαν χρηματικό ποσό περίπου 50 ευρώ παραβιάζοντας το φιλόπτωχο ταμείο. Αφού ξόδεψαν τα χρήματα στο παρακείμενο Λούνα Παρκ, επέστρεψαν για να ολοκληρώσουν το έργο τους, μπαίνοντας πάλι από την οροφή του ναού, βάζοντας στο μάτι αυτή τη φορά το παγκάρι που υπήρχε δίπλα στα κεριά. Οι ανήλικοι δράστες έγιναν όμως αντιληπτοί από κάτοικο της περιοχής που ειδοποίησε την Αστυνομία. Τότε προσπάθησαν να κρυφτούν, αλλά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν. Αφού οδηγήθηκαν στο Τμήμα, ομολόγησαν την πράξη τους δηλώνοντας μετανιωμένοι.Εντύπωση προκαλεί ο τρόπος που έδρασαν οι δύο 12χρονοι. Όπως διαπιστώθηκε, είχαν απενεργοποιήσει το «μάτι» του συναγερμού αφαιρώντας τις μπαταρίες ενώ συγχρόνως είχαν κόψει το καλώδιο του τηλεφώνου όσο και το καλώδιο του κεντρικού συναγερμού στο εξωτερικό μέρος του ναού. «Είναι πρωτοφανές περιστατικό με τον τρόπο που έγινε, που δείχνει επαγγελματισμό έμπειρων κλεπτών» δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας Γ. Ντοκομές, απορημένος και ο ίδιος με τη μεθοδικότητα των ανηλίκων.

Συλλήψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό 20χρονου στο Βόλο


Στη «φάκα» των αστυνομικών πιάστηκαν οι ύποπτοι νεαροί Αλβανοί για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου Σαλβατόρε Σερασκίνο, ο οποίος ακόμη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου.Ωστόσο, οι δύο Αλβανοί μετά τις καταθέσεις τους, στις οποίες παραδέχθηκαν τον ξυλοδαρμό, αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.Σύμφωνα με πληροφορίες,είναι ηλικίας 18 και 20 ετών, οι οποίοι διαμένουν στον Βόλο και είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι, παραδέχθηκαν ότι χτύπησαν τον Σαλβατόρε με χοντρό λουκέτο κλειδαριάς, ενώ υποστήριξαν πως δεν υπήρχε και τρίτο άτομο στη συμπλοκή. Ωστόσο, οι αυτόπτες μάρτυρες του καβγά υποστηρίζουν πως τα άτομα που ενεπλάκησαν ήταν τρία.Από την πλευρά της, η Ασφάλεια συγκεντρώνει στοιχεία για τη δικογραφία, η οποία θα σταλεί την Πέμπτη στην Εισαγγελία Βόλου. Να σημειωθεί πως οι δύο νεαροί δεν έχουν φάκελο στην αστυνομία και δεν είχαν απασχολήσει τις Αρχές για αξιόποινες πράξεις.

Αν είσαι Έλληνας αστυνομικός δεν ισχύει το παραμικρό ελαφρυντικό! Αν είσαι αλλοδαπός ενήλικος ή ανήλικος τότε ωφελείσαι προστασίας που δεν ισχύει για τον μ@λ@κ@ ιθαγεβή που τα υπομένει όλα στην καμπούρα του και πληρώνει. Αλήθεια κάτι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των αστυνομικών της ΕΛΑΣ είναι μήπως αδιάθετοι και δεν κάνουν δηλώσεις ή αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλλεγγύη τους στην νέα κατοχική κυβέρνηση του ΠΑ(ΚΙΣΤΑΝ)ΣΟΚ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: