Πέμπτη

Λαρισαίοι συμμαζέψτε τον τρελό.!!!!!


Ο γνωστός γραφικός συνδικαλιστοπατέρας απο την Λάρισα ξαναχτύπησε σκληρά σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη. Το εμπαθέστατο βλαχαδερό δέν αρκέστηκε μονάχα στο "δέν δικαιούστε να ομιλείτε" του Μαρκόπουλου αλλά προχώρησε πολλά βήματα περισσότερο διατάζοντας ως σύγχρονος Μέγας Ναπολέων την Ντόρα Μπακογιάννη να κλειστεί σε μοναστήρι. Είναι γνωστό απο πού κατευθύνονται κάτι καραγκιόζηδες σάν του λόγου του η σιωπηλή συμφωνία του Αντώνη Σαμαρά τόσο στον Κοκκινούλη όσο και στον Μαρκόπουλο τα λέει όλα.
Ο Θ.Κοκκινούλης μιλώντας πιό συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό 984 για την μέν Ντόρα Μπακογιάννη είπε «Η άποψή μου είναι ότι θα πρέπει να αποφασίσει να μονάσει», ενώ για τον πατέρα της τον επίτιμο πρόεδρο της Ν.Δ. Κ.Μητσοτάκη «Θεωρώ, πρώτα από όλα, ότι η πρόταση του επίτιμου είναι εκ του πονηρού. Είναι ουσιαστικά βολές εναντίον της νέας ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας»
Κύριε Κοκκινούλη απο πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε με την περίπτωση σου?
Το σίγουρο είναι οτι έχεις μπεί για τα καλά στο πνεύμα του Σφουγκαράκη, σύμφωνα με το δόγμα του όσο περισσότερο χυδαίος, υβριστικός, διχαστικός είσαι τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να πάρεις ψηλή θέση στην μελλοντική φανταστική του κυβέρνηση που δέν πρόκειται να δούμε ποτέ. Ο βίος και η πολιτεία σου είναι γνωστός, ένας άνθρωπος αστοιχείωτος, που δέν έχει δουλέψει ποτέ του το μόνο που έχει καταφέρει είναι να πλουτίσει παράνομα εκμεταλευόμενος την αφέλεια των αγροτών. Ρόλος του κάθε φορά να εκβιάζει την κάθε κυβέρνηση κλείνοντας δρόμους, κόβωντας τις συγκοινωνίες ενώ είναι γνωστό οτι την εξαετία Καραμανλή ήταν ο πλέον προνομιούχος απο τους αγροτοπατέρες όλης της Ελλάδας με μεγάλη διαφορά απο τον δεύτερο χωρίς να προσφέρει τίποτα.
Τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στο κόμμα του είναι γνωστά απο πολύ παλιά, ο ίδιος ήταν αιτία το 2005 για την άνευ λόγου διαγραφή του βουλευτή Πολύζου απο την Κ.Ο. της Ν.Δ. απο τον ίδιο τον Καραμανλή, διεγράφη για να μήν θιχτεί ο Κοκκινούλης. Ο ίδιος είναι υπεύθυνος και για άλλες παρανομίες αργότερα σχετικά με την μόλυνση του περιβάλλοντος.

http://perivallon.pblogs.gr/2008/09/1336-efrw.html

Όπως βλέπετε στο link παρανομούσε χωρίς κάν να πληρώνει τα πρόστιμα.
Αυτός είναι ο κύριος Κοκκινούλης που απέκτησε τόσο θράσος ώστε να διατάζει την Ντόρα Μπακογιάννη να κλειστείσε μοναστήρι.


http://kopernikos.blogspot.com/2010/01/blog-post_6093.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: