Πέμπτη

Τρέμουν Μητσοτάκη-Ντόρα οι Ελεεινοί Συνωμότες και τα... Βλαχαδερά του Κάμπου!

http://defrejus.blogspot.com/2010/01/blog-post_07.html#more


«Αν τότε που ο κ. Μητσοτάκης διεκδίκησε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας με τον κ. Στεφανόπουλο και την κέρδισε, ψήφιζε ο λαός, ξέρετε τι ποσοστά θα έπαιρνε ο κ. Στεφανόπουλος τότε; 80%...»Αυτά είπε, μεταξύ άλλων ξεσαμάρωτων γαϊδουρινών παραληρημάτων το απύλωτο στόμα του Βλαχαδερού της Λαρίσης στη συνέντευξή του στον Αθήνα 9.84!

Φτάνουν στο σημείο, δηλαδή, οι
θλιβεροί πρακτορίσκοι του Βρώμικου Σφουγγαράκη να ανατρέπουν και την ίδια την Ιστορία!!! Γιατί όλοι θυμόμαστε ποια… υποδοχή επεφύλαξαν οι Έλληνες Πολίτες στον Αποστάτη Στεφανόπουλο, όταν έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία και έκανε δικό του κόμμα!!!
  • Γιατί δεν πήγαν τότε αυτό το -κατά τη νοσηρή φαντασία του Κοκκινούλη- 80% με τον Αποστάτη, αλλά προτίμησαν να στηρίξουν με πάθος και αγάπη τον Μητσοτάκη και να τον φέρουν στην εξουσία με το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει ποτέ πάρει η ΝΔ υπό ομαλές συνθήκες;
  • Γιατί, ανόητε καράβλαχε κρατικοδίαιτε αγροτοπατέρα, οι Νεοδημοκράτες φώναζαν παθιασμένα το όνομα του Μητσοτάκη σε όλες τις Μεγάλες Συγκεντρώσεις όταν ήταν Αρχηγός του κόμματος; Μήπως είχαν… υπνωτισθεί, και ενώ ήθελαν το Στεφανόπουλο υποστήριζαν και λάτρευαν τον Μητσοτάκη;
Εκτός και αν ο Πονηρός Βλάχος θέλει να πει κάτι άλλο… Ότι και ο Σφουγγαράκης (που δεν πήρε δα και το… 80%!!!) θα έχει την ίδια… «τύχη» με τον Στεφανόπουλο! Θα αποδοκιμασθεί από το Λαό και θα περιμένει μήπως βρεθεί κανένας Απατεώνας, σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου, να τον λυπηθεί και να τον κάνει συνωμοτικάΠρόεδρο της Δημοκρατίας!!!

Οργή και Αγανάκτηση μας προκαλούν τέτοιες Ανιστόρητες αναφορές που μόνο καραγκιόζηδες σαν τον Κοκκινούλη και το… Λαλιώτη θα μπορούσαν να κάνουν!

Συνασπίστηκαν όλοι οι
Αποτυχημένοι, για να χτυπήσουν τους Πρώτους, τους Ηγέτες, τους Καλύτερους.

Ένα πράγμα κατορθώνουν με τέτοιες γελοίες προκλήσεις:
Κάνουν πιο Ισχυρή και Αμετακίνητη την απόφασή μας να στείλουμε τον Ελεεινό Προδότη και τη Φασιστοπαρέα του στο Σκουπιδόλακκο της Ιστορίας μια ώρα αρχύτερα!!!

Επίσης αποδεικνύουν πόσο
τρέμει ο Προδότης Εισβολέας και Καταπατητής της ΝΔ μας τον Ψηλό και τη Ντόρα! Γιατί ξέρουν πως αν η Ντόρα αποφασίσει να κάνει δικό της κόμμα (που θα αποτελεί την κανονική και φυσική συνέχεια της ΝΔ), η «Νέα Πολιτική Άνοιξη» του Σφουγγαράκη θα καταποντισθεί μαζί με τα βλαχαδερά του κάμπου! Γι’ αυτό και θέλουν να την… κλείσουν σε μοναστήρι!!! Ναι, αυτό λέει κάθε τόσο ο τραγικός Καράβλαχος!

Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε ποιοι θα κλειστούν όχι σε μοναστήρια, αλλά στα χρονοντούλαπα του… αγύριστου! Νισάφι πια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: