Δευτέρα

Το INDYMEDIA με την συγκαλυψη των ακαδημαικων ανθελληνων επι το εργον σε ρολο χαφιε και στη Λαρισα!!!

ΤΩΡΑ ΛΑΡΙΣΑ
από Αντιφασιστες -στιες 12:40μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
(Τροποποιήθηκε 1:59μμ, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010)

Αντιφασιστικη Συγκεντρωση
Μετα απο πληροφοριες για φασιστικη συγκεντρωση στη Λαρισα αντιφασιστες -στριες κατελαβαν το μερος που θα επαιρνε μερος η συγκεντατρωση των φασιστων.Οταν εμφανιστηκαν 15 απο αυτους ακολουθησε συγκρουση .Οι μισοι απο αυτους κατεληξαν να τρεχουν και οι αλλοι μισοι στο νοσοκομειο.Το βανακι που χρησιμοποιησαν για περιπολιες κατα τη δειαρκεια της νυχτας εγινε θρυψαλα.Ακολουθησε συγκορυση με μπατσους και η αντιφασιστικη πορεια επεστρεψε στην ιατρικη σχολη Λαρισας στην οποια περιμεναν συντροφοι και αλληλεγγυοι. Αυτη τη στιγμη η ιατρικη πολειορκηται απο πληθπς μπατσων και ασφαλιτων.Οι μπατσοι εκαναν χρηση χειροβομβιδας κροου λαμψης μεσα στην εισοδο της ιατρικης με αποτελασμα να σπασει το τζαμι της πορτας και να τραυματιστουν ελαφρως 2 συντροφοι..Υπαρχουν πληροφοριες για 3 περιπου προσαγωγες αλλα δεν εχουν επιβαιωθει ακομα.Παρολο που δεν εχει σημειωθει η παραμικρη φθορα και δεν εχει γινει κινηση αντεπιθεσης μεσα απο το κτηριο απειλουμαστε με αρση ασυλου. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ


Για την Λαρισα
από Α+ 12:45μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
Η πορεία ηταν περιπου 80 ατομα ..ενω παραληλλα 20 ατομα περιφρουρουσαν την ιατρικη.

επειγον ιατρικη
από αμ 1:09μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
ειναι κοσμος στην ιατρικη (Λαρισα) εγκλωβισμενος απο τηλεφωνικη επικοινωνια και απ'εξω διμοιρια...χρειαζονται ενισχυσεις


οι φασιστες φαγανε πολυ ξυλο
από αλφα σε κυκλο 1:14μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
οι φασιστες φαγανε πολυ πολυ πολυ ξυλο κ οι μπατσοι ειναι εξω απο ιατρικη κ εχουν λυσαξει να μπουνε μεσα -ζητανε αρση ασυλου- να δεσουνε κ να δειρουνε κοσμο για να συμπαρασταθουν στα αδερφια τους τα χρυσαυγουλα που κλεγονται κ μαζευουν τα κομματια τους....




προσβαση
από αλλος 1:32μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
(Τροποποιήθηκε 1:38μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010)
μολις μιλισα με συντροφισα απο μεσα στην ιατρικη.H προσβαση ειναι δυσκολη.αρση ασυλου αρνηθηκε να δωσει ο πρυτανης.αυτα μεχρι τωρα


μην καθόμαστε
από brigada 1:32μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
ας μαζευτεί κόσμος από Βόλο, Καρδίτσα, ακόμα και η Σαλονίκη 2 ώρες είναι...


από αστικό μέσο
από @ 1:33μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
Τεταμένη η κατάσταση στο κέντρο της Λάρισας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγο ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών, ακροδεξιών και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια πορείας που πραγματοποίησαν ακροδεξιοί στην πλατεία Ταχυδρομείου, όπου μοίραζαν φυλλάδια κατά των μεταναστών και του νόμου περί ιθαγένειας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα αποτελούμενη από 50 περίπου άτομα εξήλθε της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου, επιτέθηκε στους διαδηλωτές ρίχνοντας αντικείμενα εναντίον τους και στη συνέχεια επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο.

Αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο, κάνουν λόγο για απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ, οι οποίες βρίσκονταν στο σημείο, εναντίον αντιεξουσιαστών.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τρείς ηλικιωμένοι οι οποίοι έπιναν τον καφέ τους σε καφετέρια της πλατείας δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ, όταν τους ζήτησαν να σταματήσουν να χτυπούν τους νεαρούς οι οποίοι είχαν βγει από το Πανεπιστήμιο.

H αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τους διαδηλωτές τραυματίστηκαν.

OLOI TWRA LARISSA
από anarhos 1:50μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ,ΤΡΙΚΑΛΑ,ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΛΑΡΙΣΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΚΑ (ΓΝΩΣΤΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 08)ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Κ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ!! ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ..ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΡΙΣΑ ΤΩΡΑ!!! Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

NEOTERA
από skitso 2:03μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
Stin iatrikh ftiaxnoune pano kai tha ginei mikrofwnikh..!


keimeno
από . 2:09μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
αν μπορειτε συντροφοι ανεβαστε καποιο κειμενο (αν υπηρξε) η αν γραφτει για τη μικροφονικη. μπραβο παιδια. . αναδειξτε τον καμπο! να σουβλισουμε τους φασιστες στα σταρια του καμπου!!

από άλλο αστικό μέσο
από @ 2:23μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
Ένταση επικράτησε το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Λάρισας όταν ομάδα περίπου 50 αντιεξουσιαστών συνεπλάκη με 30 μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, τα οποία μοίραζαν φυλλάδια κατά της αναγνώρισης του δικαιώματος ψήφου στους αλλοδαπούς και της απόδοσης ιθαγένειας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα των αντιεξουσιαστών εξήλθε της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου και έριξε πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά των διαδηλωτών. Η Αστυνομία επενέβη και απώθησε τους αντιεξουσιαστές πίσω στην Ιατρική Σχολή.
H αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο μικροτραυματισμοί. Αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία στο κέντρο της Λάρισας.

1134473
ΣΟ
από ΣΟ 2:36μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
ΣΟ μήπως να μπει κεντρική το θέμα είναι σοβαρό, μιλάμε για εκδικιτική μανία των μπάτσων λόγω του ξύλου που φάγαν τα χρυσά αυγά


στο σάιτ
από 22 3:02μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
http://www.kosmoslarissa.gr/article/5471/ έχει δυο φωτογραφίες, η πρώτη ΕΑΝ είναι όντως από Λάρισα έχει γνώριμες φασιστοφατσούλες αγκαζέ με ΜΑΤ για άλλη μια φορά. η δεύτερη δείχνει μπάτσους πάνω στο άσυλο(;).
Μη ξεχνάμε ότι στη Λάρισα υπάρχει έντονη παρουσία ΚΥΠατζήδων/στοχικών και λοιπών παρακρατικών σκουπιδιών (υπάρχει και το σχετικό αρχηγείο του ΝΑΤΟ).
Όσοι μένουν κοντά καλό είναι να στηρίξουν τα παιδιά άμεσα


...
από attackeR21 3:17μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
prwth einai apo efeteio persi kamia sxesh m larisa

πλατεια ταχυδρομειου
από εξω απο την ιατρικη 3:18μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Image scaled down
.

plirofories
από iatriki 4:35μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
gia na mn parapliroforoume ta pragmta eginan os eksis. 80 antieksousiastes katelavan tn plateia opou endexomenos oi fasistes tha ksekinousan tn poreia kai stn plateia opou uparxei to agalma tou xiti griva. istera apo ligi ora antilifthikan tn parousia enos van to opoio perieixe mesa peripou 10 xrusavgoula. epitethikan sto van tous esteilan olous sto nosokomeio kai ustera irthe sugrousi me tous mpatsous oi opoioi apothisan tous antifasistes kai tous eglovisan mesa stn iatriki paramenontas oi mpatsoi gia poli ora apo exo. meta ekanan poreia oi fasistes peripou sta 30 gerontia neonaziston kai tora ta pragmata exoun iremisei. tha vgei kai i anakoinosi apo tn katalipsi iatrikis.. auta gia tn ora...

Στο 98fm
από αναρχία 4:39μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
Στο 98fm διαβάσανε την ανακοίνωση απ' τη κατάληψη στη Λάρισσα

,,
από @ 5:34μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
υπάρχει κάποιο νέο?
Χρειάζεται κάπου να πάει κόσμος?

1134564
Ενημέρωση απο Λάρισα
από ένας 5:36μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες τα δύο αγόρια αφέθηκαν ελέυθερα ενώ τα δύο κορίτσια θα περάσουν αύριο απο εισαγγελέα αφού υποτίθεται τους αναγνώρισε ένας φασίστας στην Ασφάλεια όπου κρατούνταν.


Συλλήψεις
από αναρχία 6:07μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
Τέσσερις συλλήψεις δυο κοπέλες περνάνε αύριο αυτόφωρο, με κατηγορίες για σωματικές βλάβες. Για τα δυο αγόρια δεν υπάρχουν πληροφορίες.

Δύο κοπέλες κρατούνται
από @ 6:41μμ, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
για απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών


enas
από apo 1:59μμ, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010
ενας απο τους συλληφθεντες που ηταν θαμωνας μιας καφετεριας, ξυλοκοπηθηκε αγρια απο τους μπατσους. συμφωνα με πληροφοριες που ακουστηκαν παντα, ο πατερας του ειναι αποστρατος αξιωματικος ( η κατι τετοιο) και θα εκανε μηνυσεις στους μπατσους. ας επιβεβαιωθει παρακαλω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: