Τετάρτη

Έκκληση αλληλεγγύης

280410-argyrisΤην Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010 συμμορία 60 περίπου αναρχικών με ορμητήριο την τοπική Ιατρική Σχολή φέροντας επιδεικτικά κουκούλες, κράνη, σιδηρολοστούς, μαχαίρια κ.λ.π. περιφερόταν ανενόχλητη στο κέντρο της Λάρισας με σκοπό να ματαιώσει εκδήλωση του «Πατριωτικού Συνδέσμου».
Μεταξύ άλλων επιχείρησαν να σπάσουν με σφυριά την προτομή Γρίβα-Διγενή στην πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος.  Ο Συναγωνιστής Αργύρης Θωμάς διερχόμενος μόνος του από εκεί επιχείρησε να τους αποτρέψει φωνάζοντας. Περικυκλώθηκε από 35-40 άτομα και δέχθηκε δολοφονική επίθεση.
Υπέστη τραύματα από πέτρες σε όλο το σώμα, πλήγμα μαχαιριού στο δεξί χέρι, δύο εγκεφαλικά αιματώματα και κάταγμα στον αριστερό κρόταφο.
Η συμμορία ανενόχλητη από τις δυνάμεις Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ. λίγο αργότερα σε παρακείμενο δρόμο τραυμάτισε επίσης το διερχόμενο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. Γεωργούλα Ηλία (47 ετών οικοδόμο) με την ίδια μέθοδο και κατέφυγε στο «άσυλο».
Ο Αργύρης Γ. Θωμάς είναι οικοδόμος 47 ετών πατέρας 4 ανηλίκων παιδιών πρώην πολιτικός πρόσφυγας με καταγωγή από την Βόρειο Ήπειρο (αρχές του 1990) και γνωστός αγωνιστής εδώ κι είκοσι έτη στην Λάρισα, κατά το παρελθόν διετέλεσε μέλος του ΕΝΕΚ, μέλος του Πατριωτικού-Πανθεσσαλικού Συνδέσμου και στέλεχος του Ελληνικού Μετώπου.
Λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού, του απαγορεύεται κάθε είδος σωματικής εργασίας τώρα και προσεχώς.
Ακολουθεί πολυδάπανη νοσηλευτική αγωγή και χρήζει ιατρικής φροντίδος εκτός ασφαλιστικών ταμείων.
Μην έχοντας άλλα περιουσιακά στοιχεία και εισοδήματα σήμερα δυσκολεύεται να συντηρήσει την οικογένειά του και να ανταπεξέλθει στα νοσήλεια.
Αντιμετωπίζει δε και το φάσμα της εξώσεως από την οικία του άμεσα.
Καθένας που θα διαβάσει το κείμενο αυτό ας κάνει ότι του υπαγορεύει η εθνική του συνείδηση τώρα. Καταθέστε οποιοδήποτε ποσό στην Εθνική Τράπεζα Λογαριασμός ενισχύσεως: 397 / 557159 - 66 ΑΡΓΥΡΗΣ Γ. ΘΩΜΑΣ ή τηλεφωνείστε στο 6944550198 τηλ. του ιδίου για κάθε είδους βοήθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: