Παρασκευή

Συμπαράσταση στον Α.Παυλίδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΩ ΣΤΙΣ 28-4-10

Προς: Δημοτικό Συμβούλιο Κω

κοιν: Δήμοι: Δικαίου, Ηρακλειδών και Επαρχείο Κω
Θέμα1: συμπαράσταση στον κ. Παυλίδη

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον συμπατριώτη μας τ. υπουργό κ. Α.Παυλίδη, θυμίζοντας μετρικούς στοίχους από το ποίημα του Μ. Αναγνωστάκη ΄΄Μιλώ΄΄.

΄΄…όταν οι σύντροφοι τους φτύνανε και τους σταύρωσαν

αυτοί γαλήνιοι τον δρόμο πήραν που άκρη δεν έχει.

Χωρίς το βλέμμα τους να σκοτεινιάσει ή να λυγίσει.

Όρθιοι και μόνοι μέσα στην φοβερή ερημία του πλήθους.΄΄

Ο κ. Παυλίδης έπρεπε να δικαστεί για τα διαχειριστικά ζητήματα που τεθήκαν στον χώρο πολιτικής ευθύνης του από το μόνο αρμόδιο όργανο της Πολιτείας, την Ελληνική Δικαιοσύνη. Αυτή μπορεί να αθωώσει ή να καταδικάσει.


Τι είπε για Σαμαρά ο Τ.Παυλίδης στο Κόσμος και η ΣΤ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ


Ως φαίνεται ο Αριστοτέλης Παυλίδης είναι αποφασισμένος να διαδραματίσει ενεργό πολιτικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Δωδεκανήσου και να παρεμβαίνει όπου και όποτε εκείνος κρίνει.
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΟΣΜΟΣ

 
NewsKosmos.com
Με υπονοούμενα, απειλές και ευθείες επιθέσεις κατά του Αντ. Σαμαράς εμφανίστηκε ο Αριστοτέλης Παυλίδης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ (στη Ρόδο)

"O Σαμαράς δεν μπορεί να διαγράψει την ιστορία τη δική μου ούτε τη δική του..."
«Ο πανικός εκδηλώθηκε με τηλεφώνημα του Δ/ντή του Γραφείου του κ. Α. Σαμαρά που μου μετέδωσε ότι: "Ο πρόεδρος επιθυμεί να μην παραστείτε στην αυριανή Συνδιάσκεψη". Η απάντηση μου: "Διαβιβάσατε στον κ. πρόεδρο ότι παρακαλώ να μου το ανακοινώσει ο ίδιος αύριο, που θα είμαι απέναντί του στη συνάντηση, που γίνεται στην πατρίδα μου Ρόδο.


Εντός δεκαπέντε λεπτών ολοκληρώθηκε, με τρόπο κωμικό, η διαδικασία λήψης της απόφασης διαγραφής μου, διότι "προκαλώ βλάβη στη λειτουργία του κόμματος", με εισηγητή, μάλιστα, τον κ. Α. Σαμαρά, εξαιτίας του οποίου η ΝΔ υπέστη τέτοια βλάβη που την πληρώνουμε μέχρι σήμερα.
Την ώρα που η χώρα καταποντίζεται και ο λαός μας αγωνιά για το αύριο, ο πρόεδρος της ΝΔ αντί να κηρύξει πανστρατιά για ουσιαστική συμμετοχή στην ανόρθωση της οικονομίας μας, ανοίγει πληγές στο κόμμα που κανένα σφουγγάρι δε μπορεί να τις καθαρίσει.
Ο πρόεδρος της ΝΔ με τις μεθοδεύσεις, που ακολούθησε και τις σκοπιμότητες που υπηρετεί, μπορεί να με απεμάκρυνε από το κόμμα του οποίου είμαι αμετακίνητα μέλος από της ιδρύσεως του, αλλά από την "παράταξη", και κυρίως από τη συνείδηση των Δωδεκανησίων, που με τιμούν με την ψήφο τους επί 30 και πλέον χρόνια, δε μπορεί, να με διαγράψει ό,τι και να κάμει, όπως δε μπορεί αφ΄ ενός να διαγράψει την ιστορία, τόσο τη δική μου, όσο και τη δική του, αφ΄ ετέρου να μου αφαιρέσει το δικαίωμα να συνεχίσω ν΄ αγωνίζομαι για τον τόπο μας».
Δείτε το Video


 
NewsKosmos.com

Η λογική που επιβάλλει από την μια να δικαιώνεσαι πολιτικά στην Ελληνική Βουλή από το κόμμα σου και μετά να σε εκτελούν με πολιτική εντολή από την ηγεσία, είναι μακιαβελισμός. Είναι πρωτογωνισμός πολιτικής σκοπιμότητας που επιβάλλει τον παραλογισμό στην δημόσια ζωή. Η διαγραφή του κ. Α.Παυλίδη, είναι, εν τέλει, μια άδικη πολιτική εκτέλεση.

Του ευχόμαστε να παραμείνει κοινωνικά και πολιτικά ενεργός.
Θέμα1: όχι στο πολιτικό φίμωμα των εργαζομένων

Το γεγονός: υπάλληλος του δήμου μας, ιδρυτικό μέλος της παράταξης μας και μέλος του Δ.Σ. των εργαζομένων κλήθηκε σε απολογία από την διοικητική της προϊσταμένη αρχή, για το περιεχόμενο της πολιτικής της κατάθεσης στην πρόσφατη συνέλευση των μελών μας.

Η συμμετοχή των πολιτών στα κοινά είναι Αριστοτελική επιταγή. Πως διαπαιδαγωγείς τους πολίτες στην ελευθεροφροσύνη και τον ορθολογισμό όταν τους επιβάλλεις τον φόβο του ελέγχου;

Όταν ένας δημόσιος υπάλληλος καταθέτει τις πολιτικές του απόψεις δεν του κλείνουμε το στόμα. Δεν τον διώκουμε. Του απαντούμε πολιτικά.

Ως επικεφαλής της Σ.Ε. εχουμε ευθύνη για το αισθημα της ελευθερίας έκφρασης και της ισοτιμίας των μελών μας. Γι αυτό εκφράζουμε την εντονη διαμαρτυρία μας, ως παράταξη και ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου, για αυτή την διοικητική δίωξη που την θεωρούμε προϊόν πολιτικής παρέμβασης της δημοτικής αρχής στα πλαίσια της συνεχιζόμενης κακής πολιτικής διαχείρισης του προσωπικού του δήμου μας.


Νίκος Μυλωνάς

Εντονες αντιδράσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα για τη διαγραφή Παυλίδη.

O Πρόεδρος της ΤΕ στο Δήμο Δικαίου κάλεσε τα μέλη να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, ενώ ο Πρόεδρος της ΤΕ Κω Α. Χατζηνικολάου χαρακτήρισε άδικαη και σκληρή την απόφαση διαγραφής

Κώστας Ταρασλιάς (Αντιδήμαρχος Ρόδου): Οι στρατιώτες σκοτώνονται στη μάχη και όχι απο στρατοδικεία... Τώνης Μαρτίνης (Πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και υποψήφιος Βουλευτής): Λάθος η απόφαση, θα προκαλέσει τριβες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: