Σάββατο

Πρωτοφανης Ομολογια του Προεδρου. Πρέπει να αναγνωρίσουμε όλοι τα λάθη που κάναμε στο παρελθόν, μηδενός εξαιρουμένου, ούτε και εμού,!!!Αλλα δεν παραιτειται!!!!

Σε μια πρωτοφανη Ομολογια και για δικες του ευθυνες προεβη ο Προεδρος-μαριονετα χωρις να κανει το αυτονοητο.Να παραιτηθει!!!Παραιτησου!!!!!!Δεν εχεις τσιπα δυστυχως!!!
«Πρέπει να αναγνωρίσουμε όλοι τα λάθη που κάναμε στο παρελθόν, μηδενός εξαιρουμένου, ούτε και εμού, γιατί κι εγώ ήμουν μέλος πολλών κυβερνήσεων», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος δεν ειχε καν εκλεγει βουλευτης και δέχτηκε εκτάκτως τον Αντώνη Σαμαρά. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε τη σύγκληση του συμβουλίου του πολιτικών αρχηγών, με αντικείμενο την οικονομική κρίση. Τη σύγκληση του συμβουλίου ζήτησε και ο πρωθυπουργός.
 
"Περνάμε κρίσιμες στιγμές, που απαιτούν κρίσιμες αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον και για την κοινωνική συνοχή", δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.  Είμαστε μπροστά σε αποφάσεις που θα καθορίσουν και το σήμερα και το αύριο της χώρας", επανέλαβε κατά την έξοδό του στο Προεδρικό Μέγαρο. Από τη μεριά του ο Κάρολος Παπούλιας κάλεσε όλους να δώσουν από κοινό τη μάχη. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έφερε ως παράδειγμα προς μίμηση το κλίμα συναίνεσης στον Πορτογαλία και ζήτησε από όλα τα πολιτικά κόμματα να ομονοήσουν για το καλό της χώρας. Ζήτησε να υπάρξει μέριμνα και ευαισθησία για για τους αδύναμους, που καλούνται τώρα να πληρώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: