Παρασκευή

Ξεφουσκωνει η κινηση Διαμαντου!!!!Απροθυμια δειχνουν αυτοι που του υποσχεθηκαν να μπουν στο ψηφοδελτιο του!!!















Οι Λαρισαίοι Νεοδημοκράτες γύρισαν τελικά την πλάτη στο Ντίνο Διαμαντο και στην υποψηφιότητα του για την  Δημαρχία της Λάρισας. Πολλά στελέχη  της παράταξης αποδοκιμάζουν κάθετα την μεθοδολογία του πολιτευτή Μηχανικού και τ. αρχηγού της Νεολαίας της ΔΗΑΝΑ , τον οποίον θεώρησαν ότι ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του επεχείρησε να προκαταλάβει τις εξελίξεις .Είναι γνωστό άλλωστε ότι διέδιδε σκόπιμα προς όλες τιε κατευθύνσεις ότι τάχα έχει την προσωπική στήριξη του Αντώνη του Σαμαρά και της Νέας Νέας Δημοκρατίας. Η   όλη του συμπεριφορά δημιούργησε σάλο και αναστάτωση στη Λάρισα και παρ ολίγο να διασπαστεί το κόμμα στα δυο!!!

 Ένα μεγάλο μέρος των Νεοδημοκρατών στηρίζει τον Δήμαρχο Κώστα Τζανακουλη και τους  συνεργάτες  του!!! Οι πληροφορίες μου λένε ότι οι Ζώης και Χαρακοπουλος  ενημέρωσαν σχετικά το επιτελείο του Αντώνη με αποτέλεσμα ο Ντίνος ο Διαμαντος να εισπράξει την έντονη δυσαρέσκεια της Ρηγίλλης για την βεβιασμένη του ενέργεια!!!

Οι επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας είχαν από καιρό καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στο Δήμο Λαρισαίων, στις εκλογές του ερχόμενου φθινοπώρου, το κόμμα πρέπει να κατέλθει με νέο πρόσωπο που να σηματοδοτεί την ανανέωση και να πληροί τις προδιαγραφές που θέτει η νέα ηγεσία υπό τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο εκλεκτός που θα έπαιζε το ρόλο του αντι-Τζανακούλη ηταν οντως ο πρόεδρος του ΤΕΕ και υποψήφιος βουλευτής Ντίνος Διαμάντος, έστω και αν ο «έρωτας» των δύο πλευρών παραμένει για την ώρα ανομολόγητος.

Η νέα ηγεσία του κόμματος δεν αισθάνεται ότι έχει την παραμικρή υποχρέωση στον νυν δήμαρχο Λαρισαίων. Ίσα ίσα, μάλιστα, η πλευρά Σαμαρά δεν ξεχνά ότι στην τελευταία εσωκομματική αναμέτρηση είχε τον Τζανακούλη απέναντι, ως έναν εκ των εμπίστων της Ντόρας Μπακογιάννη στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Κάπου εδώ, εν μέσω παρόμοιων επιχειρημάτων και παραδοχών, κρίθηκε ότι στο πρόσωπο του Διαμάντου μπορεί «να χαραχθεί η κόκκινη γραμμή με το παρελθόν». Ο πρόεδρος του ΤΕΕ ειχε κλήθη στην Αθήνα για διαβουλεύσεις με καποιον απο τους συνεργάτες του Αντώνη και έλαβε εντολή να αρχίσει καλλιεργεί την υποψηφιότητά του. Αλλά κανείς δεν του είπε να την ανακοινώσει!!!! Αυτος ομως υπερμετρα εγωίσταρος και φιλόδοξος έκανε τα αντίθετα!!! Μάλιστα για να δείξει ότι έρχεται από το... μέλλον δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος,  μέσα από το Facebook!

Στην Ρηγίλλης πάντως προτιμούν το διαζύγιο με τον Τζανακούλη να είναι «βελούδινο».Η συμπεριφορά Διαμαντου όμως χάλασε τα πράγματα και ο Σαμαρας μετά απο οσα εμαθε απο τους βουλευτες ειναι λαβρος και με τον συνεργάτη του αλλα και με τον Διαμαντο!!!!Θεωρουν πλεον στη Ριγιλλης οτι ο Ντινος  ειναι απροβλεπτος, εχει καβαλήσει το καλαμι και δεν κοντρολάρεται!!!

Την πρώτη ψυχρολουσία φαίνεται να εισεπραξε ο αλλοτε αρχηγος της νεολαιας της ΔΗΑΝΑ στη συγκέντρωση του Λουκα του Κατσαρου  ο οποιος Νομαρχης σε αντιθεση με το Ντινο σεβομενος τις κομματικές διαδικασίες δεν ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την περιφερεια. Εκει λοιπον πολλοι Νεοδημοκρατες από τους στυλοβάτες της παράταξης στη Λάρισα τον αγνόησαν επιδεικτικά.!!!

  Εν τω μεταξυ δημοσκοπιση που κυκλοφορει στα βουλευτικά Γραφεια  δείχνει ότι τυχον καθοδος της ΝΔ υπο τον Διαμαντον στη Λαρισα , με δεδομενο την ύπαρξη ήδη 5 άλλων σχηματισμών θα συρρίκνωνε επικίνδυνα την γαλαζια παραταξη. Ολα αυτά τα γνωρίζουν ηδη στη Ρηγίλλης και απ ότι φαίνεται ολοι οσοι ειχαν ταχα υποσχεθεί να πλαισιώσουν την υποψηφιότητα του Ντινου,  είναι ηδη αρνητικοί.

Ενας άλλος παραγων επισης αρνητικος για τον Ντινο είναι και ο παράγων Σουφλιας!!! Οι άνθρωποι και ο μηχανισμός του τ. Υπουργού του ΥΠΕΧΩΔΕ  γνωρίζοντας τα κατά καιρούς αρνητικά σχόλια που εχει εκτοξεύσει ο Διαμαντος , είναι ετοιμοι να παρουν την ρεβάνς και να πολεμήσουν την υποψηφιότητα του για το Δημο της Λαρισας . Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονος ότι στη σελιδα του στο Face Book , γνωστοι εχθροι της Πραραταγης στη Λαρισα τον επικροτούν για τις μεθοδεύσεις του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: