Τετάρτη

Ο Κωστας Τζανακουλης κυριαρχος των εξελιξεων για την Δημαρχια!!!


Δημοσκόπηση που έχει φτάσει ήδη στα χέρια της Ρηγίλλης,  σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες δείχνει ότι ο συνδυασμός του Δημάρχου των Μεσογειακών Αγώνων, συγκεντρώνει το 73 % των ψηφοφόρων της ΝΔ στη Λαρισα.

Με βάση το νέο αυτό στοιχείο η προαναγγελθείσα κάθοδος του Ντίνου Διαμαντου  αρχίζει ήδη να ξεφουσκώνει. Η παραγγελθείσα δημοσκόπηση προβληματίζει ήδη το Σαμαρικο Επιτελειο που αποδιδει την ολη αποτυχια του εγχειρηματος Διαμαντοιυ στη βιασύνη και επιπολαιότητα του φιλόδοξου Πολιτικου Μηχανικού.Ηδη ο Ντινος αρχισε να μαζευει τις πρωτες αρνησεις για την στελεχωση του συνδυασμου του!!!!

Από την άλλη μεριά ο ήπιος  τόνος και η πολιτική της προσέγγισης που ακλουθεί ο νυν Δήμαρχος έναντι της πολιτικής ρήξης και απαξίωσης που ακλουθεί ο Δαμάντος, φαίνεται ότι βρίσκει απήχηση μεταξύ των γαλάζιων ψηφοφόρων  οι οποίοι τονίζουν με νόημα ότι σε μια εποχή εν γένει συρρίκνωσης της Νέας Δημοκρατίας  τα συντροφικά μαχαιρώματα δεν ευνοούν κανέναν.!!!

Ένα άλλο γεγονός είναι και η εκτίμηση ότι σε περίπτωση δεύτερου γύρου ο Κωστας Τζανακουλης εχει μεγαλύτερες προσβάσεις στον λεγόμενο προοδευτικό  χώρο επειδή θεωρείται οτι  εκφράζει περισσότερο τα κατώτερα λαϊκά στρώματα έναντι του Ντίνου που θεωρείται  γόνος της Πλουτοκρατίας!!!!

Σύμφωνα παντοτε με αποκλειστικες μου πληροφοριες ο Ντινος Διαμαντος  εχει επισης δυσαρεστησει μεγαλα τμηματα της γαλαζιας Πραταξης στη Λαρισα  όπως εκεινο που εκφραζει ο Γνωστος και φιλολαικος Γιατρος Μαριος Ξηρομεριτης  τον οποιον η γαλαζια σπονδυλικη στηλη από καιρο τωρα προετοιμαζει σαν φυσικο διαδοχο του Κωστα Τζανακουλη.

Η κινηση Διαμαντου θεωρήθηκε από την πρωτη στιγμη σαν  επιθεση όχι μονον εναντιον του Επιτυχημενου Δημαρχου αλλα και  και του φυσικου του διαδοχου που είναι ο φιλολαικος γιατρος Μαριος Ξηρομεριτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: