Τετάρτη

Οι αλλόκοτοι φωστήρες του πουθενά!!!!





Τα έχω πάρει με την Υπόθεση Διαμαντου!!! Με όλους αυτούς τους  Νεοδιασπαρτους Ηγεμονισκους. Τους γιούς των πλούσιων μπαμπάδων!!! Ακουσα στην εκπομπη του Χαλα στο Αστρα ΤΒ μεσω Νετ φυσικα - γιατι ειμαι στην Αμερικη  τις βερμπαλιστικες κορωνες του νεοφερμενου Εθνοσωτηρα Ντινου και τρελαθηκα!!!Εριξα γροθια στο γραφειο μου!!!Μα είναι δυνατον ο τυπος αυτος που στο κατω κατω της γραφης  εκτος από την προεδρια του ΤΕΕ δεν μας εχει συνιθισει σε τιποιτα επιτυχιμενες παρεμβασεις  η προσωπικες επιτυχιες  για να πουμε ενταξει……… ο τυπος εχει Ιδεες….. να μας περναει τους Λαρισαιους  για  καφρους!!!

Ο τυπος ειπε ουτε λιγο ουτε πολύ ότι θα λύσει όλα τα προβλήματα της Ελλαδος!!!!!!.Δηλαδη τιποτα!!!Και αταν ρωτηθηκε από πού αντλεί το δικαίωμα να προλαβαίνει τις εσωκομματικές διαδικασίες είπε ωμα ότι συνομοτουσε!!!Το ειπε με αλλα λογια !!!!Συνωμοτούσε όλη του τη ζωή .Απο πιτσιρικάς .Από την νεολαια !!! Από την Νεολαια της ΔΗΑΝΑ.!!!
Εμείς Ντίνο έχουμε μνήμη!!! Γνωρίζουμε το σοι. Θυμόμαστε πως πολιτεύονταν και την περίοδο της 7ετιας.Θυμαμαστε και εσένα!!!!

Ατυχώς εις την Ελλάδα σημερα δεν λειπουν οι ιδεες.Υπαρχουν!!! Εκεινο που λειπει εναι το Πολιτικο Ηθος. Ειναι η τσιπα που λεμε εμεις.Εχει συμβει δε το εξης συνταρακτικο γεγονος  στις τοπικες κοινωνιες. Η φυσικη της Ηγεσια ,αηδιασμενη από τις αποφασεις της μεταπολιτευτικης πλειωηφιας να ηρωποιει τους τιποτα , εχει περασει στο περιθωριο!!!

Αποτελεσμα βρηκαν ευκαιρια οι διαφοροι Διαμαντοι να εμφανιζονται αλλοκοτα να μας  σωσουν!!!Και εάν εχουμε μπει βαθεια σε μια απεραντη κριση,αυτοι εδώ οι Ηγετισκοι εχουν βαλθει να μας εξαφανισουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: