Κυριακή

O Σαμαρας τελειώνει τον Τζανακούλη!!!!!Τον Θεωρει Ντορικο!!!!!


Οι επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας είχαν από καιρό καταλήξει στο συμπέρασμα ότι στο Δήμο Λαρισαίων, στις εκλογές του ερχόμενου φθινοπώρου, το κόμμα πρέπει να κατέλθει με νέο πρόσωπο που να σηματοδοτεί την ανανέωση και να πληροί τις προδιαγραφές που θέτει η νέα ηγεσία υπό τον Αντώνη Σαμαρά.


Η Ρηγίλλης τελειώνει τον Τζανακούλη Ο εκλεκτός που θα κληθεί να παίξει το ρόλο του αντι-Τζανακούλη βρέθηκε και δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του ΤΕΕ και υποψήφιο βουλευτή Ντίνο Διαμάντο, έστω και αν ο «έρωτας» των δύο πλευρών παραμένει για την ώρα ανομολόγητος.

Οι λόγοι για τους οποίους η ΝΔ θέλει να απαλλαγεί από την παρουσία του Κώστα Τζανακούλη είναι πολλοί και προφανείς: Ο δήμαρχος ολοκληρώνει την τρίτη συνεχόμενη θητεία του και η φθορά που έχει συσσωρεύσει αποτελεί ούτως ή άλλως τροχοπέδη για το επιτελειο Σαμαρα για μια ακόμη τετραετία.

Το γεγονός αυτό καταγράφεται και ως εύρημα στις εσωτερικές μετρήσεις που διεξάγει το κόμμα και μάλιστα δείχνει στοιχείο παγιωμένο και μη αναστρέψιμο. Επιπλέον, στη Ρηγίλλης έχουν από καιρό καταφθάσει μηνύματα από αρκετούς γαλάζιους παράγοντες της πόλης, τα οποία ως κοινό παρανομαστή έχουν την επείγουσα ανάγκη ανανέωσης της δημοτικής παράταξης καθώς το «σύστημα Τζανακούλη» έχει αποκτήσει ακραία προσωποπαγή χαρακτηριστικά και «ότι ήταν να δώσει το έδωσε».

Πέραν όλων αυτών η νέα ηγεσία του κόμματος δεν αισθάνεται ότι έχει την παραμικρή υποχρέωση στον νυν δήμαρχο Λαρισαίων. Ίσα ίσα, μάλιστα, η πλευρά Σαμαρά δεν ξεχνά ότι στην τελευταία εσωκομματική αναμέτρηση είχε τον Τζανακούλη απέναντι, ως έναν εκ των εμπίστων της Ντόρας Μπακογιάννη στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Κάπου εδώ, εν μέσω παρόμοιων επιχειρημάτων και παραδοχών, κρίθηκε ότι στο πρόσωπο του Διαμάντου μπορεί «να χαραχθεί η κόκκινη γραμμή με το παρελθόν». Ο πρόεδρος του ΤΕΕ εκλήθη στην Αθήνα για διαβουλεύσεις και έλαβε εντολή να αρχίσει καλλιεργεί την υποψηφιότητά του. Μάλιστα ο Διαμάντος για να δείξει ότι έρχεται από το... μέλλον δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος,  μέσα από το Facebook!

Στην Ρηγίλλης πάντως προτιμούν το διαζύγιο με τον Τζανακούλη να είναι «βελούδινο». Αν όμως, λένε, ο ίδιος δεν το κατανοήσει, τόσο το χειρότερο για αυτόν. Ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος είναι πιθανό να τεθεί πλαφόν θητειών για αιρετούς. Σε μια τέτοια περίπτωση αρκετοί εν ενεργεία δήμαρχοι θα αποκλειστούν αυτομάτως από το γαλάζιο χρίσμα.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός αντάρτικου ψηφοδελτίου από την πλευρά Τζανακούλη, οι επιτελείς του Σαμαρά δείχνουν να το έχουν λάβει υπόψη τους: «Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Αν όμως χαθεί ο Δήμος θα το χρεωθεί αυτός, αλλά εμείς θα χτίσουμε για το μέλλον...».

Εμεις στηριζουμε τον Δημαρχο και βεβαια ειμαστε αντιθετοι με τι μεθοδευσεις Σαμαρα!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: