Παρασκευή

Πακιστανοί βίασαν και έδεσαν Νεπαλέζους στο Ρέθυμνο

http://www.digitalcrete.gr/

Βίασαν και έδεσαν με αλυσίδες αλλοδαπούς στο Ρέθυμνο

Θύματα μίας νοσηρής αντίληψης που κάποιοι εξακολουθούν να συντηρούν ακόμα και στον 21ο αιώνα έπεσαν τις τελευταίες ημέρες δύο νεαροί άνδρες από το Νεπάλ, που -άγνωστο το πώς-, βρέθηκαν παράνομα στο Ρέθυμνο.
Ο λόγος για δύο μετανάστες ηλικίας 25 και 23 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι τα ξημερώματα της Δευτέρας, εμφανίστηκαν έντρομοι στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, ζητώντας βοήθεια.

Στο δεξί πόδι του πρώτου ήταν περασμένη μία χονδρή αλυσίδα με ένα λουκέτο, ενώ μία αντίστοιχη αλυσίδα και πάλι με λουκέτο ήταν περασμένη και στο αριστερό πόδι του φίλου.

Ωστόσο, οι αλυσίδες και τα λουκέτα μαρτυρούσαν όλα όσα βίωσαν οι δύο άνδρες επί πέντε ολόκληρες ημέρες στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών τους.

Οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι ήταν εξαντλημένοι ψυχικά και σωματικά, καθώς, μόλις το είχαν σκάσει από τον τόπο του μαρτυρίου, κόβοντας μόνοι τους τις αλυσίδες τους, προσπαθούσαν επί ώρες, κάνοντας νοήματα, να δώσουν στους αστυνομικούς να καταλάβουν το μαρτύριο που έζησαν στα χέρια των τριών αλλοδαπών.

Τελικά, στο συμπέρασμα που κατέληξε η αστυνομία είναι πως οι δύο αλλοδαποί κρατούνταν από πάνω από τρεις άλλους αλλοδαπούς που εικάζεται πως είναι Πακιστανοί και οι οποίοι για να τους χαρίσουν την ελευθερία τους, τους ζητούσαν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους, για να τους στείλουν συνολικά 20,000 ευρώ.

Αμεσα μάλιστα, οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν το σπίτι στο οποίο κρατούνταν αλυσοδεμένοι και νηστικοί και το οποίο βρίσκεται στην οδό Βερδάρδου στην παλιά πόλη.

Ομως, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δήλωσε άγνοια για όλα όσα συνέβαιναν εκεί το τελευταίο πενθήμερο. Παρόλα αυτά, το πιο τραγικό απ' όλα είναι ότι το γεγονός ότι χθες ο ιατροδικαστής πιστοποίησε ότι ο 23χρονος, πέραν των άλλων, έχει πέσει και θύμα βιασμού.

Πάντως, για τις αστυνομικές Αρχές του Ρεθύμνου, ο εντοπισμός και η σύλληψη των αδίστακτων κακοποιών αποτελεί προσωπικό στοίχημα παρά το ότι οι έρευνες βρίσκονται στο σκοτάδι.

Στο μεταξύ, οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: