Πέμπτη

Ελλάς, Ελλήνων… λαθρομεταναστών!

metanastis_pasok

Η Ελλάδα αλλάζει προς το… πολυπολιτισμικότερο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δημοσιεύτηκαν στις Βρυξέλλες, ο πληθυσμός της Ελλάδας αυξήθηκε το 2009 κατά 35.000 άτομα, φτάνοντας τους 11.295.000 κατοίκους στην αρχή του 2010. Και γράφουμε άτομα και όχι Έλληνες γιατί η… ενίσχυση οφείλεται κατά 77% στη μετανάστευση και κατά το υπόλοιπο ποσοστό στις νέες γεννήσεις, που ξεπέρασαν πάντως κατά 8.000 τους θανάτους πέρυσι.
Η μετανάστευση συνέβαλε κατά 77% (27.000) στην αύξηση του πληθυσμού έναντι περίπου 62% κατά μέσο όρο για την ΕΕ «27» ενώ οι γεννήσεις έφτασαν τις 118.000 και οι θάνατοι τους 110.000.
Το… κερασάκι έρχεται να βάλει με νέα έκθεσή της η Διεθνής Αμνηστία η οποία μας κατηγορεί για «συστηματική κράτηση παράτυπων μεταναστών και αιτούντων άσυλο σε υποτυπώδεις συνθήκες που τεκμηριώνει τη μεταχείριση μεταναστών και αιτούντων άσυλο, πολλοί εκ των οποίων κρατούνται σε ακατάλληλες συνθήκες, σε σταθμούς συνοριακής φύλαξης και κέντρα κράτησης μεταναστών, με ανύπαρκτη ή περιορισμένη πρόσβαση σε νομική, κοινωνική και ιατρική βοήθεια».
Η Διεθνής Αμνηστία δεν λαμβάνει υπόψη της ότι η Ελλάδα αποτελεί πύλη εισόδου για το σύνολο σχεδόν των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην Ε.Ε., ενώ δεν γίνεται καμία αναφορά και για τις… προοδευτικές χώρες που έχουν ηλεκτροφόρα καλώδια και πυροβολούν τους παράνομους μετανάστες.
Αλλά η ευθύνη είναι των ελληνικών κυβερνήσεων επί εποχής Σημίτη που με το πρόσχημα του «οικονομικού μετανάστη» μετέτρεψαν την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι και πολύ περισσότερο της σημερινής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που τάζει… ιθαγένεια σε κάθε δυστυχή λαθρομετανάστη που μοιραία δεν μπορεί να αφομοιωθεί από την ελληνική κοινωνία.
Μόνο που για τα… κατορθώματά τους απολογείται η Ελλάδα και οι Ελληνες στη Διεθνή Αμνηστία, που σχεδόν μας εμφανίζει ξενόφοβους και ρατσιστές. Τι κι αν την ίδια ώρα ο πληθυσμός των μεταναστών αυξάνεται, σύμφωνα με τη Eurostat. Και κερατάδες και δαρμένοι δηλαδή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: