Κυριακή

Αιματηρή επίθεση κουκουλοφόρων σε ταβέρνα στην Αμφιλοχία Άνοιξαν πυρ τραυματίζοντας τρία άτομα

Σκηνές άγριας Δύσης εκτιλύχθηκαν τα ξημερώματα σε εστιατόριο στην Αμφιλοχία, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ τραυματίζοντας τρεις πολίτες, έναν εκ των οποίων σοβαρά.

Ομάδα κουκουλοφόρων που κρατούσαν καλάσνικοφ εισέβαλε σήμερα τα ξημερώματα σε ταβέρνα που βρίσκεται στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος της Αμφιλοχίας. Οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν, την ώρα που στο κατάστημα βρίσκονταν δεκάδες ανυποψίαστοι πελάτες.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε μια γυναίκα 66 ετών, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ελαφρά τραυματίες είναι δύο νεαροί, 16 και 28 ετών, τους οποίους βρήκαν οι σφαίρες.

Οι δράστες εισέβαλαν στο εστιατόριο, στο οποίο κάνουν συνεχώς στάσεις λεωφορεία των ΚΤΕΛ που εκτελούν υπεραστικά δρομολόγια, αλλά και λεωφορεία με προορισμό την Αλβανία. Στο χώρο βρίσκονταν περίπου 100 άτομα - κυρίως Αλβανικής υπηκοότητας - όταν οι άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν στο ταβάνι, προφανώς για εκφοβισμό.

Από τις σφαίρες που εξοστρακίστηκαν, τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο νεαροί. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να ληστέψουν το κατάστημα ή τους πελάτες. Ωστόσο, κατά τη διαφυγή τους συνέχισαν να πυροβολούν, τραυματίζοντας σοβαρά την 66χρονη, που βρισκόταν μέσα σε σταθμευμένο λεωφορείο στο πάρκινγκ του εστιατορίου. Η σφαίρα βρήκε την άτυχη γυναίκα στο λαιμό και η 66χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Αγρινίου, μαζί με τους άλλους δύο τραυματίες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε καθόλου συνείδηση σε τί σημείο έχουμε φτάσει? Η Ελλάδα είναι μια χώρα όπου βασιλεύει όχι ο μεσαίωνας, αλλά η παλαιολιθική περίοδος, δεν υπάρχει απολύτως καμία ασφάλεια για την προστασία των πολιτών. Από τη μία σκάει βόμβα στο ασφαλέστερο κτίριο της χώρας, δίπλα στο γραφείο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, από την άλλη ο κάθε τρομοκράτης μπαίνει σε ταβέρνα σάββατο βράδυ και αρχίζει να πυροβολεί ανενόχλητος σκορπώντας το θάνατο, και στη συνέχεια φεύγει σαν κύριος. Ξεχάσαμε και τους τρεις νεκρούς υπαλλήλους πριν 2 μήνες στο κέντρο της Αθήνας, ας θυμηθούμε και τους φτωχότερους που γίνονται κομμάτια καθώς ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγο φαγητό. Μετά μας φταίνε τα ξένα ΜΜΕ που απλά αναμεταδίδουν με ρεαλισμό την εκτός ελέγχου κατάσταση στη χώρα μας, όταν τα δικά μας ΜΜΕ τις αναμεταδίδουν πλέον σαν κάτι το φυσιολογικό και συνηθισμένο! Έχουμε καταλάβει πού οδηγείται αυτή η χώρα? Θα έχω άδικο αν αρχίσω να οπλοφορώ για να πάω στο παρακάτω τετράγωνο για να αγοράσω τσιγάρα, φοβούμενος για τη ζωή μου, επειδή η Αστυνομία, δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει πλέον για ποιούς λόγους, είναι ανίκανη να με προστατεύσει, και ας πληρώνω και εγώ τους μισθούς της μέσω των φόρων? Αν ο τουρίστας δεν έρχεται στην Ελλάδα, δεν είναι λόγω των απεργιών. Όταν για τον Βέλγο, τον Ελβετό, η σημαντικότερη τοπική είδηση είναι το βατράχι που βρέθηκε μέσα σε έτοιμη σαλάτα, ή η ελαφαντίνα που το έσκασε απο το τσίρκο για να κάνει βόλτα στο κέντρο της Ζυρίχης, και ακούει οτι στην Ελλάδα πας να φας σε ταβέρνα και σε σκοτώνουν, ή σε μαχαιρώνουν στο κέντρο της Αθήνας επειδή αρνήθηκες να δώσεις ένα τσιγάρο, πολύ απλά, δεν θα έρθει, και καλά θα κάνει! Είναι απαράδεκτα αυτά ρε παιδιά, μια μικρή χώρα είμαστε και συμβαίνουν τόσα πολλά, μέσα σε 2 μήνες, έλεος πια!