Δευτέρα

Μέσα σε ένα πηγάδι έξω από το Ελαιοχώρι της Αρκαδίας πέταξε ένα 11χρονο κορίτσι, ο Αλβανός γείτονάς της, αφού το βίασε. Ήταν ζωντανό και πέθανε από τις κακώσεις, λέει ο ιατροδικαστής.

ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ! ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ! ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ !
Ο 40χρονος από την Αλβανία, κάτοικος Ελαιοχωρίου είναι ο δράστης της απαγωγής του βιασμού και της δολοφονίας της 11χρονης Ρένι Τραϊκόβα που είχε εξαφανιστεί από το βράδυ του Σαββάτου και αναζητούνταν με Aber Alert  σε όλη την Ελλάδα.
Το κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε ένα πηγάδι σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από το χωριό, γυμνό και με ίχνη κακοποίησης.
Το εντόπισε η αστυνομία, μετά τη σύλληψη του 40χρονου ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε στην αστυνομία τον τόπο της δολοφονίας.
Ο δράστης είχε βιάσει την 11χρονη και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το έριξε στο πηγάδι ζωντανό, προκειμένου να πεθάνει.
Ο δράστης είναι κάτοικος του Ελαιοχωρίου παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού και βρισκόταν έως αργά το βράδυ στην πλατεία του χωριού.
Αυτό ήταν που οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη του, καθώς κάτοικοι τον είχαν δει να απομακρύνεται λίγο μετά τη 1 τη νύχτα, ενώ σε μικρή απόσταση βάδιζε επιστρέφοντας στο σπίτι του το 11χρονο κορίτσι.
Χθες το πρωί ο δράστης έφυγε για την Κόρινθο προκειμένου να παραλάβει τη σύζυγό του, που επέστρεψε από την Αλβανία και μαζί της γύρισε στο χωριό.
Μετά από τις μαρτυρίες κατοίκων όμως, οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στις 10 το βράδυ της Κυριακής στο γραφείο της κοινότητας όπου και τον ανέκριναν. Στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας ομολόγησε, ότι το είχε επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του με την πρόφαση να το πάει στο σπίτι του, καθώς γνώριζε τους γονείς του.
Όπως είπε οδήγησε την 11χρονη σε έναν ελαιώνα σε απόσταση 4 χιλιομέτρων έξω από το χωριό και το βίασε. Μάλιστα φαίνεται ότι χρησιμοποίησε ιδιαίτερη βία, καθώς στα νύχια του κοριτσιού βρέθηκαν ίχνη ιστού από το δράστη, τα οποία έχουν αποσταλεί για εξέταση DNA.
Στη συνέχεια σε κακή κατάσταση αλλά ζωντανό -σύμφωνα με τον ιατροδικαστή- το πέταξε σε πηγάδι και επέστρεψε στο σπίτι του.
Ο 40χρονος δράστης - βοσκός στο επάγγελμα- ζούσε με την οικογένειά του τα τελευταία 14 χρόνια στο Ελαιοχώρι, είναι παντρεμένος με μία 35χρονη και είναι πατέρας ενός αγοριού 17 ετών.
Από το βράδυ του Σαββάτου, οι γονείς της 11χρονης, απελπισμένοι για την τύχη της, ήλθαν σε επαφή με το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο εξέδωσε Aber Alert σε όλη την Ελλάδα.
Η ειδοποίηση μεταδόθηκε από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από το πρωί της Κυριακής έως νωρίς το πρωί της Δευτέρας, οπότε και βρέθηκε νεκρή η 11χρονη.
Οι γονείς της 11χρονης Ρένι είναι από τη Βουλγαρία και έχουν ακόμη δύο παιδιά ηλικίας 14 και 20 ετών. Η μητέρα της φροντίζει μία ηλικιωμένη, στο σπίτι της οποία ζει. Όπως είπαν στην αστυνομία, το κοριτσάκι βρισκόταν μέχρι αργά στην πλατεία γιατί έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: