Κυριακή

Αν ηταν το ΔΝΤ κομμα..

Οι Ελληνες και οι Νεοελληνες μαζι με τους αυτοθεωρουμενους  Ελληναραδες, θα ωφελουντο τα μεγιστα αν διαβαζαν με προσοχη τα συμπερασματα από την αναλυσι 37 ενοποιημενω λογιστικων καταστασεων  ΔΕΚΟ για το 2009.
Συνοπτικως κατά μεσον ορο για τις 37 αυτές ΔΕΚΟ :
1.Ο κυκλος εργασιων διαμορφωθηκε στα 0,8 δις ευρω.
2.Οι ζημιες περιπου σε 1 δις
3.Το κοστος μισθοδοσιας των 20.500 εργαζομενων υπηρετων αυτων του Ελληνικου Λαου, σε  0,8 δις ευρω
4.Ο μεσος μεικτος μισθος στις ΔΕΚΟ ανερχεται στα ελαχιστωτατα  3000(!)  ευρω  μονον , ενώ υπαρχουν και υπερχρεωμενες ΔΕΚΟ με μισθους  4500(!!)  ευρω μονον.
Αυτή η τραγικη παρανοικη εξωπραγματικη τριτοκοσμοικη καταστασις ηταν και είναι γνωστη στις εκαστοτε κυβερνησεις που για καθαρα ψηφοθηρικους «φιλολαικους» λογους δεν ανελαμβαναν καμμια αποφασι, να θεσουν σε ληξι την συνεχη χρεοκωπια και το πεταμα των χρηματων στον καιαδα.. Δηλαδη αυτή την αποφασι που θα επαιρνε ο «πασα» ενας  περιπτερας, αν πληρωνε από την τσεπη του και όχι από τα χρηματα των κοροιδων.Των κοροιδων- δηλαδη ολων ημων- που θεωρουν «φιλετο»και περιουσια του Ελληνικου λαου τις καρκινικες-λερναιες υδρες , που καλουνται  εταιρειες..κοινης ωφελειας ...
Σημερα στην εφημερίδα Financial Times Deutschland.  Δημοσιευεται συνεντευξις της πρωθυπουργου της Σλοβακιας κας Ιβέτα Ραντιτσόβα,  η οποια υπεραμυνθηκε της αποφασεως της να μην συμμετασχει η Σλοβακια στον χαμηλοτοκο δανεισμο  της Ελλαδος ,  με τα εξης ευγλωττα επιχειρηματα:
1. Οτι κανείς δεν βοήθησε την Μπατισλάβα να φέρει εις πέρας τις μεγάλες οικονομικές μεταρρυθμίσεις κατά την περίοδο 1998-2002.
«Δεν είχαμε δεκάρα.» Ειπε η Κα Ιβέτα Ραντιτσόβα
 «Τίποτε. Οι συμπολίτες μας επωμίσθηκαν το βάρος της προσπάθειας και δεν ήταν εύκολο. Αλλά ξεπεράσαμε αυτό το στάδιο χάρη σε επώδυνες και αντιδημοφιλείς μεταρρυθμίσεις..
2. Οτι στην Ελλαδα, οι Ελληνες δεν είναι διατεθειμενοι να κανουν κατι για να σωθουν..
Με τα δικα της λογια διερωτηθη κα Κα Ιβέτα Ραντιτσόβα
«Πώς θέλετε να τους εξηγήσω ότι πρέπει τώρα να βοηθήσουμε εκείνους που δεν είναι έτοιμοι να κάνουν κάτι μόνοι τους;»
Όμως σημερα στην Ελλαδα οι περισσοτεροι Ελληνες συναισθανονται το ασηκωτο βαρος στους ωμους τους αλλα και την εφιαλτικη καταστασι που εχει  περιπεσει η χωρα αποροια της μεταπολιτευτικης διακυβερνησεως λαικιστων δειλων ανεπαγγελτων οκνων στην πλειονοτητα δυστυχως πολιτικων. Επισης εχουν συνειδητοποιήσει την συνεισφορα του ΚΚΕ στην οικονομικη  και Εθνικη καταστροφη της χωρας με τις συνεχεις απεργιες τις πεζοδρομιακες οχλοκρατικες εκδηλωσεις των μισθοφορων του σε όλα τα ψευδοσωματεια που το υπηρετουν..
Το χαλι την κατανται την υποταγη των Πανεπιστημιων και του Πολυτεχνειου στην κομουνιστικη βια με ψοφοδεεις ή  και ανυπερασπιστους  καθηγητας στην  υβρι την απειλη την χλευη τον διασυρμο
Την αλωσι του τυπου από αριστεριζοντες ψευδοσοσιαλιστες "ιστορικους" του  δημοκρατικου πρωτοκολλου  που παραμορφωνουν κρατικιστικα  τους Νεοελληνες και γραφουν την ληθη πανω στην αληθεια..
Επισης τον ρολο των συνδικαλισταρχων υπηρετων των κομματων και του στενου τους ατομικου συμφεροντος.
Όλα αυτά εχουν γινει βιωμα των Ελληνων και σημαντικης μεριδας των νεων πολιτων που απλως δεν εχει την δυναμι ή τα μεσα μαλλον  να το βροντοφωναξη  και να αποστομωση ολους αυτους που σημερα θεωρουν την Ελλαδα υπο κατοχην, το ΔΝΤ κατοχικη κυβερνησι και όλα τα σχετικα, που με μια μονοφωνικη πολυφωνια καταγραφονται παντου, ως εάν δεν υπαρχει και άλλη αποψις..
Διοτι πραγματικως με την ελευσι του ΔΝΤ εστω και με την επαμφοτεριζουσα κυβερνησι του Γιωργακη (που δεν εννοει ότι η εξωφρενικη φορολογια –διωγμος-τιμωρια του κερδους , διωχνει το κεφαλαιο –αναπτυξι) , παρεχεται  επιτελους η δυνατοτητα στην Ελλαδα να απαλλαχθη από τον πραγματικο στρατο κατοχης , ηγουν
Τις στρατιές  των αχρηστων  δημοσιων υπαλληλων, τα συνταγματα  των αριστερων δημοσιογραφων που παρουσιαζουν τις αποψεις τους ως ειδησεις , τις λεγεωνες των στρατευμενων  συνδικαλισταρχων, των  κρατικοδιαιτων συντεχνιων..και επιχειρηματιων..Αφου ολοι αυτοι θα αυτοκαταλυθουν  υπο το φως της αδηριτου πραγματικοτητος.Δηλαδη της παντελους αχρηστιας των ..
Ναι θα αξιζε τον κοπο το ΔΝΤ να ζητουσε ακομη και την ψηφο του Ελληνικου λαου, ώστε να καταλαβουμε τελος παντων ποσοι πραγματι Ελληνες εχουν διαζευχθεί την πραγματικοτητα και δυστυχώς αυτοι παρεχουν την δυνατότητα στην Πρωθυπουργο της Σλοβακιας να μας χαρακτηριζει κατά τον τροπο αυτό.
Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια: