Σάββατο

Βαριδι για τη Νεα Δημοκρατια ο Κοκκινουλης.Ολη η Λαρισα μιλαει για τα σκανδαλα του!!!


Αν κρινουμε απο τα τηλεφωνα και τα μηνυμτα που κατακλυζουν το μπλοκ μας απο στελεχη της Γαλαζιας Πραταξης, ο Αλ Καπονε του Θεσσαλικου Καμπου εξελισσεται ηδη σε βαριδι μεγατονων για τη Νεα Δημοκρατια.
Οπως μαλιστα μας τονισε μελος της ΝΟΔΕ Λαρισας που μιλησε μαζι μας και που διατηρει ανοιχτη γραμμη με την Ριγιλλης , ηδη ο Προεδρος της χρεοκοπημενης ΕΑΣ αποτελει παρελθον και δεν υπαρχει ουτε σκεψη να χρισθει Υποψηφιος Δημαρχος Κιλελερ!!!!!Ταυτοσημες ειναι και οι αποψεις τοσο του Χρηστου Ζωη αλλα και του Μαχιμου Χαρακοπουλου.

Το ιδιο μελος μας τονισε με νοημα οτι το Υπουργειο Γεωργιας και ειδικα ο Υφυπουργος Μιχάλης Καρχιμάκης, προκειται κατ απαιτηση του ΠΑΣΟΚ Λαρισας και σε περιπτωση που ο Κοκκινουλης τολμησει να κατεβει παρ αυτα ,να του τραβηξουν το χαλι στελνοντας τον στις καλενδες ,πραγματοποιοντας εξονυχιστικο ελεγχο στα οικονομικα της ΕΑΣ και αποκαλυπτοντας στοιχεια για παρανομες επιδοτησεις και κοινοτικα κονδυλια πληττοντας ουσιαστικα τη Νεα Δημοκρατια !!! 

Κατι τετοιο θα ειχε φοβερο αντικτυπο στην πρωτια της Νεας Δημοκρατιας γαι την Περιφερεια Θεσσαλιας και το Δημο Λαρισας τη στιγμη μαλιστα που η νικη του Κωστα Αγοραστου  και του Κωστα Τζανακουλη θεωρειται απο την Ριγιλλης βεβαια.


Ειναι γεγονος οτι παραδοσιακα στελεχη της Νεας Δημοκρατιας Λαρισας εκφραζουν εντονα την αγανακτηση τους τοσο στα τοπικα Βουλευτικα Γραφεια στη ΝΟΔΕ αλλα και στον Υπευθυνο Αγροτικου!!!


Ο Βουλευτης Κοζανης κ Κασαπιδης νεος Πολιτικος, με ισχυρες φιλοδοξιες και δυνατοτητες, γνωστης των οσων μηχανουργει ο Κοκκινουλης  δεν επιθυμει με κανενα τροπο να ταυτισθει με τακτικες Αλ Καπονε που εφαρμοζει ο HARRODS-ετσι τον αποκαλουσαν στα μπλοκα- και να παρει την ευθυνη και το βαρος της υποψηφιοτητας του στο Δημο Κιλελερ.

Ολα αυτα ειναι σε γνωση και του Βασιλη Μιχαλολιακου ο οποιος οπως τονισε σε επικοινωνια που ειχε με παλιους  ΟΝΝΕΔιτες  της Λαρισας .................δεν υπαρχει καμια προθεση να χαθει  ο Δημος Λαρισας και η Περιφερεια Θεσσαλιας για να ικανοποιηθουν τα καπριτσια καποιων!!!!


Στοι ιδιο μηκος κυματος κινουνται και οι αποψεις της Ζετας Μακρη και του Θαναση Νακου και του υπεύθυνου αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ. Παρισιάδη,απο οσα ειμαστε σε θεση να γνωριζουμε.


Εντονες ειναι οι φημες στην Ταχυδρομειου οτι οι πολυδαπανες καταχωρησεις στον Τοπικο Τυπο της λεγομενης Κινησης Στηρηξης της Υποψηφιοτητας του Θαναση Κοκκινουλη (θυμιζει λιγο Διαμαντο η κινηση) προερχονται απο τις δαπανες Διαφημισης της ΕΑΣ.Εαν αυτο αληθευει τοτε υπαρχει καταφωρη παραβιαση του Νομου περι Εκλογικων Δαπανων και ο Ριζος Κομητσας ειναι ετοιμος να εκτοξευσει ρουκετες εναντιον του με εγγραφη καταγγελια στους αρμοδιους!!!!


Γεγονος ειναι οτι οι πιο πολλοι απο τους υπογραφοντες εχουν καποιας μορφης διαπλοκη μαζι του!!!!


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: