Δευτέρα

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ>Έλληνας βουλευτής καταγγέλει οργανωμένο σχέδιο διαμελισμού της χώρας: "Είναι πουλημένοι!..", ενώ κορυφαίος υπουργός συζητάει με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων την επιβολή στρατιωτικού καθεστώτος!



Ηφαίστειο δεν είναι μόνο η κυβέρνηση και η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Ηφαίστειο είναι ολόκληρη η Βουλή.
Μέλη του Εθνικού Κοινοβουλίου κατηγορούν ανοιχτά πλέον τους συναδέλφους τους για εθνική προδοσία και οργανωμένο έγκλημα σε βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας.
«Αυτά που έκαναν οι Ναζί στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτε μπροστά σε όσα διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή…», είπε μιλώντας στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» λίγες  ώρες πριν,  Έλληνας βουλευτής.
Ο ίδιος έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος και διαμελισμού της χώρας με την συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών παραγόντων από τα δύο μεγάλα κόμματα.
-«Είναι όλοι πουλημένοι…», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του λόγου του. Και συνέχισε: «Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη για να περάσουν μέσα από το φόβο το ξεπούλημα της χώρας. Φτάνει πια. Αυτό δεν πρέπει να τους περάσει…»
Οι εξελίξεις όπως αναφέρουμε και στη προηγούμενη ανάρτηση είναι συγκλονιστικές-η χώρα κοχλάζει.
Μιλάμε για μια εκρηκτική κατάσταση, η οποία σε λίγο θα είναι ανεξέλεγκτη.
Είναι τόσο ανεξέλεγκτη ώστε και πρώην πρωθυπουργοί που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις να κρύβονται στη κυριολεξία και μιλάμε για τους Κώστα Καραμανλή και Κώστα Σημίτη.
Είναι τόσο ανεξέλεγκτη, ώστε κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης συζητάει με άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων το σενάριο της επιβολής κατάστασης εκτάκτου ανάγκης και εγκαθίδρυσης στρατιωτικού καθεστώτος με τον ίδιο ως μπροστάρη!
Δεν κάνουμε πλάκα. Κορυφαίος πολιτικός  συζητάει ακόμη κι αυτό το ενδεχόμενο με διάφορους κοκορόμυαλους των Ενόπλων Δυνάμεων.
Κόλαση…

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=4140

Δεν υπάρχουν σχόλια: