Δευτέρα

Μια είδηση και ένα αληθινό γεγονός που απέκρυψαν τα "γνωστά" Ελληνικά ΜΜΕ! Γιατί άραγε;


KARTAid1barcode666Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου(2011) στην πλατεία συντάγματος, στην Αθήνα,  οργανώθηκε, -το δεύτερο κατά σειρά,  μετά από αυτό του περασμένου Δεκεμβρίου(2010)-  πανελλαδικό συλλαλητήριο κατά της κάρτας του πολίτη!  Στο συλλαλητήριο κατά τις εκτιμήσεις της αστυνομίας –που πάντα δίνει το κατά προσέγγιση νούμερο  αναλόγως πολιτικών εντολών- συμμετείχαν περισσότεροι από 15.000 πολιτών!  Τα πραγματικά νούμερα από επίσης έμπειρους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην διαδήλωση κάνουν λόγο για περισσότερους  από  20.000 πολίτες που διαδήλωσαν εναντίον της κάρτας του πολίτη. Η είδηση και το γεγονός,- γιατί  ανεξάρτητα από τι ποια θέση ή άποψη λαμβάνει κάποιος στο κάθε θέμα και την κάθε υπόθεση που απασχολεί το δημόσιο συμφέρον – δεν παύει να είναι ένα γεγονός! Μια είδηση! Και μάλιστα σοβαρή είδηση ειδικά,  όταν ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσοστό  Ελλήνων Πολιτών,  αντιτίθεται στην συγκεκριμένη προωθούμενη νομοθετική ρύθμιση,  παρά το πλήθος και την συμμετοχή του λαού  δεν πέρασε πουθενά! Ούτε στα τηλεοπτικά δίκτυα-όταν για 100 και 200 άτομα ξεσηκώνουν τον κόσμο ντουμπλάροντας  ακόμα και πλάνα διπλά για να υπερδιπλασιάζουν τον κόσμο προκειμένου να προβάλλουν «κινητοποιήσεις» και «διαδηλώσεις» που εξυπηρετούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα συμφέροντα αυτών που υπηρετούν το σύστημα. Ποιοι είναι το σύστημα; Οι βολεμένοι  πολιτικοί της μεταπολίτευσης  οι εκδότες,  οι καναλάρχες και  εσχάτως οι «διαχειριστές»  υπάλληλοι των  πια «γνωστών» στο ελληνικό διαδίκτυο   Blog και ιστολογίων που επίσης έχουν φτιαχτεί  για να ελέγξουν την πληροφόρηση στο ελεύθερο –μέχρι στιγμής- ελληνικό διαδίκτυο.
Η είδηση, του συλλαλητηρίου, τελικά  προβλήθηκε με μια μόνον εξαίρεση, από τα λεγόμενα κανάλια πανελλαδικής  εμβέλειας , μόνον από το Alter και  την οποία θα δείτε παρακάτω.  Και φυσικά εκ των υστέρων  και στα ψηλά… Τα «μεγάλα» και  «γνωστά» πια –για την αντικειμενικότητα και τον πλουραλισμό  τους - ελληνικά ΜΜΕ έγραψαν για 100αδες πιστούς. Αντιθέτως  τα γνωστά και έγκυρα site εκκλησιαστικών ειδήσεων όπως το Amen.GR έγραψαν και παρουσίασαν την σχετική είδηση και με φωτογραφικό υλικό.
Εν τω μεταξύ για το θέμα –για να μαθαίνετε και περισσότερα επί του θέματος – εντείνονται και οι πιέσεις προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο για το ίδιο θέμα.
Στο διά ταύτα:
Το ερώτημα που εύλογα τίθεται  ΓΙΑΤΙ(;) Κανένας από τους λεγόμενους γνωστούς   «ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ»  στα  «γνωστά» ελληνικά ΜΜΕ {ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤV, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ} –που και όνομα έχουν, και ραδιοφωνικό βήμα έχουν,  και ταυτότητα και δικά τους ΜΜΕ ο κάθε ένας(SIC) και τους οποίους θα δούμε πολύ σύντομα- δεν προέβαλε την σχετική είδηση;  Όπως me την ίδια καθ υπαγόρευση  λογική και αντίληψη αποκρύπτουν και άλλες εξίσου σημαντικές ειδήσεις; Γιατί απόκρυψη σημαίνει σιωπή και η σιωπή σκόπιμη παραπληροφόρηση.   Γιατί λοιπόν  συνεχίζουν να αποκρύπτουν αλήθειες και γεγονότα σημαντικά για τον Έλληνα Πολίτη που καθημερινά διαδραματίζονται στην Ελλάδα και αλλού σε όλο τον κόσμο; Γιατί όλοι τους σχεδόν μια φωνή, σαν σε υπαγόρευση,  προβάλλουν μόνο ότι θέλει η κυβέρνηση του μνημονίου; Γιατί σκοπίμως παραπληροφορούν το κοινό τους; Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσουμε –όλοι μαζί-  και να αρχίσει ο κόσμος, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης –γιατί Ελλάδα δεν είναι μόνον η Αθήνα και γιατί Έλληνες υπάρχουν σε όλο τον κόσμο-  να αντιδρούμε  σε αυτή την ιδιότυπη χούντα που επιβάλουν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που συστηματικά "εργάζονται" προς ίδιον και μόνο όφελος και με τα εις βάρος του απανταχού  Ελληνισμού  εμφανή στην πρακτική και την μεθοδολογία τους  στοιχεία υφέρπουσας ολοκληρωτικής αντίληψης. Αντίληψη και υπαγορευμένη στρατηγική στην αδρά χρηματοδοτούμενη βιομηχανία των Ελληνικών(;) ΜΜΕ  ΟΙ  ΧΡΟΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟΔΩΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ,  ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ(!)  ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ(!) ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ   ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ- εδω και δυο 10ετιες - ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ!  Αυτοί όλοι που κρύβουν την αλήθεια για το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών στην Ελλάδα γιατί όλοι τους ενέχονται σε αυτό-το μεγάλο πολιτικό οικονομικό σκάνδαλο- και οι περισσότεροι στην πλειοψηφία τους  είναι διαπλεκόμενοι σε αυτό το τεράστιο άνευ ιστορικού προηγουμένου πολιτικό οικονομικό σκάνδαλο; Ποιο είναι αυτό το μεγάλο  σκάνδαλο; Θα το δούμε τις προσεχείς ημέρες σε εκτενές αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Και όπως πάντα με στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα... Να είστε εδώ. Και θα το διαπσιτώσετε ιδίοις όμμασι...

Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, New York 

Δεν υπάρχουν σχόλια: