Σάββατο

Η αληθης εννοια ..


Οι « αλληλέγγυοι » εκπροσωποι των λαθρομεταναστων  δηλωσαν ότι "δεν αποδεχονται την συμβιβαστικη προτασι της κυβερνησεως" που για δευτερη φορα επανελαβε ο Υπουργος Εσωτερικων  και ότι "οι λαθρομεταναστες απεργοι πεινας θα συνεχισουν την απεργια.."
Η συμβιβαστικη προτασις της Ελληνικης κυβερνησεως που συνδιαλεγεται με τους «αλληλεγγυους» εκπροσωπους των απεργων προβλεπει την «ενταξι των λαθρομεταναστατων σε καθεστως ανοχης και την αναβολη απομακρυνσεως τους η οποια θα συνοδευεται με γραπτη βεβαιωσι εξαμηνης ισχυος/»
Όμως οι « αλληλέγγυοι » εκπροσωποι των λαθρομεταναστων  επεμεναν ότι η απεργια πεινης των λαθρομεταναστων θα συνεχισθη εως οτου η Κυβενησις αποδεχθη το «αιτημα»( δηλαδη τελεσιγραφο) των λαθρομεταναστών και ενταξι στο  καθεστώς του νόμου «περί φιλευσπλαχνίας» που προβλέπει και τη χορήγηση άδειας εργασίας.
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθε συνελλην του οποιου ο νους ακομη συλλογαται και συναπτει τους αναγκαιους συνειρμους στη  ροη των σκεψεων ώστε να κατληξη σε λογικο συμπερασμα βιωνουμε την εξης καταστασι:
1. Οι «αλληλέγγυοι» ξεσηκωσαν οργανωσαν την μεταφορα των λαθρομεταναστων από τα Χανια και καθοδηγσαν τους  λαθρομεταναστες στην καταληψη του πανεπιστημιου.Αθηνων, οπου ξεκινησαβν απεργια πεινας την 25ην Ιανουαριου 2011
2. Εν συνεχεια οι ιδιοι «αλληλέγγυοι» οιωνει εκπροσωποι και φωνη των λαθρομεταναστων, απεδεχθησαν την μεταφορα των λαθρομεταναστων στο κτιριο Υπατια οπου οι λαθρομεταναστες εξακολουθουν να απεργουν καθοδηγουμενοι από τους «αλληλεγγυους» εως οτου η ελληνικη κυβερνησις  αποδεχθη το τελεσιγραφο που διατυπωσαν οι «αλληλεγγυοι»
3. Η αληθης έννοια που εμπεριεχεται στο τελεσιγραφο ( αιτημα το λενε οι αλληλεγγυοι) και που εχει αποδεκτη   την Ελληνικη Κυβερνησι και εν κατακλειδι την κοινωνια  την ιδια θα μπορουσε να αποδοθη ως εξης
. « Ἠ αποδεχεσθε την νομιμοποιησι των λαθρομεταναστων που σας κουβαλησαμε εδω για ν α σας εκβιασουμε, ή αλλως καποιοι  θα πεθανουν αργα ή γρηγορα από την πεινα και η " Αθηνα θα καη"  από τους αλληλεγγυους-μεταναστες»
Το ποιοι είναι οι αλληλεγγυοι είναι φανερο. Εξ αλλου μελη του Συριζα είναι  μελη της επιτροπης αλληλεγγυων ενώ επισημα διαβηματα εκανε ο ΣΥΡΙΖΑ δια των κου Παν. Λαφαζάνης και του μέλους ς της συντονιστικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κορωνάκη.
Δεν απαιτειται ιδιαίτερη σοφια ή επιφοιτησι του αγιου πνευματος για να να αντιληφθούμε  που οδηγουμεθα..Προκειμενου αποφευχθουν τα χειριστα , οπου η επιπολαιοτης η απερισκεψια η εγκληματικη ιδεοληψια των εκνομων κομματων της αριστερας και των παραφυαδων τους  παρακαλουν και ευχονται να καταληξουμε, επιβαλλεται αμεσως η μεταφορα των εκβιαστων  απεργων στα νοσοκομεία προκειμενου περιθαλφθούν και εν συνεχεια απελαθουν .
Λιγοτερο θα κοστιση αυτό από τις καταστροφες που θα δημιουργηση η προκατασκευασμενη κοινωνικη αναταραχη που επιδιωκεται.
 
Η Κυβερνησι και η αντιπολιτευσι εχουν εν συνεχεια τον χρονο να κατανειμουν τις ευθυνες τους για τους κακους χειρισμους της πρωτης και την ανυπαρξια της δευτερης..

Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια: