Τρίτη

Ο Πολιτικος Αχταρμας με τον οποιον δεν συμφωνουμε παρα την στηριξη μας στη Ντορα!!!!!

Η Ντόρα μαζί με την Αφροδίτη
αλ καβλεχ και τη νεοφιλελεύθερη τσουτσού τον Ανδριανόπουλο παρέα…

Ενας πολιτικός αχταρμάς που θέλει να κυβερνήσει την νέα ελλάδα με τους αλλοδαπούς
της !!!

Νεοφιλελευθερισμός, εθνομηδενισμός, μονεταρισμός, νεοτερικότητα, πρακτοριλίκι, όλα μαζεμένα σε.....
μια συγκέντρωση !!!


Το «Forum για την Ελλάδα» διοργανώσε εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Αφομοίωση ή Αποδόμηση; Tα διλήμματα της Μεταναστευτικής Πολιτικής».
Η εκδήλωση  πραγματοποιηθηκε τη Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Athens Imperial (Πλατεία Καραϊσκάκη).

Οι εισηγητές ηταν  οι εξής:

Δημήτρης Φλούδας, δικηγόρος, Senior Associate Hughes Hall College, University of Cambridge και Επισκέπτης Καθηγητής στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης της Μόσχας,  παρουσιάσε τη μελέτη του για την Ελληνική Μεταναστευτική Πολιτική 2011-2020.
Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, πολιτικός επιστήμων – αρθρογράφος,  παρουσιάσε … … … εισήγηση με θέμα: «Μετανάστης – ο μεγάλος ανεπιθύμητος».
Πέτρος Αθανασόπουλος, δικηγόρος, υπεύθυνος Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ,  παρουσιάσε εισήγηση με θέμα: «Μετανάστευση: Πρόβλημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και αντοχής της κοινωνίας».
Δημήτρης Κατσούδας, Επιστημονικός Διευθυντής του Forum για την Ελλάδα, τέως Γενικός Γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ΥΠ.ΕΞ.  παρουσιάσε εισήγηση με θέμα: «Κρατική και Κοινοτική Πολιτική για τη Μετανάστευση: Ενέργειες και παρενέργειες».
Μετά τις εισηγήσεις  ακολουθήσε συζήτηση την οποία  συντονίσε ο πρόεδρος του «forum για την Ελλάδα» Ανδρέας Ανδριανόπουλος.!!!!Ο τραγικος Παυλοπουλος ελειπε!!!!
  


Εμεις δεν συμφωνουμε με ολα αυτα!!!Η θεση μας ειναι ξεκαθαρη!!!!Η Λαθρομεταναστευση ειναι παρανομια και καταστρεφει την Ελλαδα!!!Ολα τα αλλα ειναι κοντος ψαλμος -αλληλουια!!!

null

)


Ούτε μία μέρα άνεργη δεν έμεινε η σύμβουλος του Βούγια Αφροδίτη Αλ Σάλεχ , σήμερα εγκρίθηκε από την κρατική ΕΡΤ εκπομπή για τους λαθρομετανάστες (μια σειρά ντοκυμαντερ) , με παραγωγό την ίδια .
Να θυμίσουμε ότι η τέως σύμβουλος του Βούγια είχε παίξει σε κάποια σήριαλ στην τηλεόραση παλιά. Ευρύτερα όμως γνωστή έγινε για τις γυμνές φωτογραφίες της σε ανδρικό περιοδικό .
Είναι η αξιοκρατία του Γεωργάκη!!!


Αναρτήθηκε από Hellenic American League of Larissa

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια, τι δεν συμφωνειτε???

καθησε κανενας να παρακολουθησει το βιντεο (που εσεις οι ιδιοι το εχετε και σε link!)???

Οι επισημες αποψεις του Φορουμ της Ντορας ειναι αυτες που παρουσιαζει ο πρωτος των ομιλητων, Καθ. Δημητρης Φλουδας, ο οποιος ειναι και ο επισημος αντιπροσωπος του ΄Forum' σε θεματα μεταναστευτικης πολιτικης (πρβλ. http://www.forumgreece.gr/index.php/component/content/article/1-school/6-oi-theseis-mas.html)

Άκουστε τον να παρουσιαζει τις θεσεις του (μιλαει πρωτος) και εαν διαφωνησετε σε κατι μετα τα λεμε... Οι παρουσια των υπολοιπων (Αλ Σαλεχ κλπ) ειναι για λογους πολυφωνιας και για να ακουγεται και ενας δημοκρατικος αντιλογος. Εγω δεν βρισκω τιποτε μεμπτο- αλλα μαλιστα επικροτω πληρως και την συζητηση αλλα και τις πολιτικες τους, όπως τις παρουσιαζει ο Φλούδας...

Αδαμ