Τετάρτη

Ποντίκια του "ροκάνισαν" 45.000 ευρώ!

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας Ηρακλειώτης, από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι οι οικονομίες που είχε μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια με κόπο και ιδρώτα έγιναν ο μεζές λαίμαργων τρωκτικών!

Ο άτυχος συνταξιούχος, που ζει σε ένα χωριό του δήμου Τυλίσου Ηρακλείου Κρήτης, φαίνεται πως πλήρωσε ακριβά τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο χρόνο για πτώχευση της Ελλάδας.

Τρομοκρατημένος από όσα άκουγε στις ειδήσεις και διάβαζε στις εφημερίδες, έκανε ανάληψη όλων των χρημάτων (50.000 ευρώ) που είχε συγκεντρώσει από τους κόπους μια ζωής και το εφάπαξ που πήρε μετά τη συνταξιοδότησή του και τα μετέφερε στο σπίτι του για να τα σώσει από ένα επερχόμενο κραχ.

Δυστυχώς όμως η κρυψώνα που σκέφτηκε ήταν η πλέον ακατάλληλη. Δεν φανταζόταν ότι τα ποντίκια, τα οποία λατρεύουν οτιδήποτε χάρτινο, θα μυρίζονταν τα «τουβλάκια» με τα χαρτονομίσματα και θα τα έκαναν χίλια κομμάτια.

Ο ηλικιωμένος κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, όταν κάποια στιγμή άνοιξε τη θυρίδα για να πάρει μερικά χρήματα που χρειαζόταν και είδε ότι το μεγαλύτερο μέρος τους είχε φαγωθεί σχεδόν εξ ολοκλήρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: