Παρασκευή

Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, τώρα! Με Δοξιάδη, Μαρκεζίνη και Γραμματιδη επικεφαλής για να δρομολογηθει η επιστροφη του Βασιλεως









Μετά τις ραγδαίες  εξελίξεις αυτων των ημερων  η ανάγκη δημιουργίας κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας αποτελεί μονόδρομο και η επιστροφη του Βασιλεως ειναι πλεον θεμα χρονου.

Ο Παπανδρέου καλά θα κάνει να επανέλθει στη πραγματικότητα και μαζί με τον Σαμαρά να εγγυηθούν την συγκρότηση κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας με τους Μαρκεζίνη-Δοξιάδη και Γραμματιδη επικεφαλής.

Όχι στις εκλογές που θα είναι ολέθριες για τη χώρα μια και ο Σαμαράς , είναι επιπέδου Γιωργάκη και ισορροπιστής της συμφοράς, μια και ανέχεται στη Συγγρού φαύλους και πάμπλουτους πρώην υπουργούς!



Με ποιους θα κυβερνήσει τη χώρα-Τιτανικό;

Κυβέρνηση λοιπον Εθνικής Σωτηρίας Τώρα και αμεση επιστροφη του Βασιλεως  με την εγγυηση και των Ενοπλων Δυναμεων!!!


Εν τω μεταξυ  Σοκ από τις πληροφορίες της τελευταίας στιγμής! οτι ο Παπανδρέου κάνει εκλογές στις 13 Νοεμβρίου και στη συνέχεια ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα φεύγει για μακρύ ταξίδι στο εξωτερικό όπως και ο προκάτοχός του Κώστας Καραμανλής.
Ο συνδυασμός των δύο-για τις εκλογές στις 13 Νοεμβρίου έχει ξαναγίνει λόγος-μοιάζει σενάριο συνομωσίας κι όμως  οι γνωρίζοντες λένε πως ο Παπανδρέου έχει πάρει την απόφασή του ν αποστασιοποιηθεί από τη πολιτική ζωή του τόπου, όσο πιο άμεσα γίνεται.
Τις σκέψεις του πρωθυπουργού γνωρίζουν κορυφαίοι υπουργοί,  και  παίρνουν θέση για την επόμενη μέρα.
Το σενάριο αποκαλύπτει τη κόλαση που περιμένει τη χώρα.
Μια κόλαση που οδηγεί  στην απόδραση τον δεύτερο κατά σειρά πρωθυπουργό της!
Ειναι λυπηρο Δέκα εκατομμύρια Έλληνες να μην  μπορούμε ν’ αναδείξουμε ένα ηγέτη ο οποίος θα τραβήξει μπροστά και θα επισκιάσει τους ανύπαρκτους πολιτικούς νάνους Παπανδρέου και Σαμαρά.
Η Ελλάδα πεθαίνει στα χέρια μας.
Και  η ευθύνη είναι ολόκληρη δική μας.
Δεν φταίνε οι νταβατζήδες, η διαπλοκή,  οι φοροφυγάδες.
Φταίμε μόνο και απόλυτα εμείς.
Εσύ κι εγώ που δεν μπορούμε ν αναδείξουμε έναν ηγέτη, έναν έντιμο άνθρωπο με τα κατάλληλα προσόντα να σταθεί επικοινωνιακά δίπλα τους και να τους λιώσει.
Έχουμε καταντήσει να μας κυβερνά ένας κρυβόμενος πρωθυπουργός- πήγε νύχτα στη Θεσσαλονίκη-κι ο Γιάννης Μιχελάκης.

Είναι ντροπή σου αυτή η κατάντια Έλληνα συμπολίτη.

Είναι ξεφτίλα να μην μπορούμε ν αναδείξουμε μια προσωπικότητα που θα κάνει τη διαφορά λέγοντας αλήθειες  με ωραία ελληνικά και δίχως κρυφούς χορηγούς.
Όσο δεν μοχθούμε για ν’ αναδείξουμε τον ηγέτη της Νέας Ελλάδας, τόσο θα μας βασανιζουν ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς.
Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης η παρουσία του ηγέτη σ’ αυτή τη συγκυρία…
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: