Δευτέρα

Η συνεισφορα των Απεργων., των Βολεμενων των συντεχνιων .. και των Βανδαλων στο Χρεος.

Η πραγματικη Συνομωσια σιωπης

Επειδη δεν εχει εκτιμηθη η λεηλασια του πλουτου της Ελλαδος και η συνεισφορα του  καρκινικού  καρκινώματος  αλλα και της  λαικιστικης συντεχνιακης διαχειρισεως ι της Ελλαδος , στην σημερινη  οικονομικη εξαθλιωσι των Ελληνων, θα πρεπει  να επισημανθουν  τι στοιχισε μεχρι σημερα αυτό το κράτος  και το κηφηναριό με κεντρί, ,   στους νυκοκουραιους   τους ιδιωτες, τους μικρους επιχειρηματιες την αστικη μεση ταξι..

1 Απεργιες:
Από το 1979 -2010, εχουννκαταγρφη 5280 απεργιες  σε ποσοστο  96% του Δημοσιου. Εχαθησαν 1385 ήμερες εργασίας με κόστος  135 δις Δεν συμπεριλαμβανεται στο κοστος αυτό  οι ισοι των απεργουντων που κατεβαλλοντο κανονικα στους «απεργους»,  ουτε η ζημια στην οικονομια λογω αποκλεισμου του κεντρου των Αθηνων από τους ιδιοτυπους αυτους απεργους με αμοιβη.!!
Ετσι φτασαμε σημερα στην σημερινη Ελλαδα να εχουμ ειιδικο ιστοτοπο παγκοσμια πρωτοτυπια και αναγκη, το apergia .gr , προκειμενου οι εργαζομενοι μειωνουν την ταλαιοπωρια τους!!!

2. Προσληψεις ημετερων «παιδιων »
Από την πτωσι της Κυβερνησεως Μητσοτακη, ελεω Σαμαρα, του γεναιου  μεγαααααλου αλάααθητου, εκ καλαμων πολιτικου, οι προσληψεις ημετερων πρασιν-ερυθρων ως επι το πλειστον,  υπολογιζονται στις 600 χιλιαδες  ατομα .Η αντιστοιχη  επιβαρυσνι στον κοστος του Δημοσιου υπολογιζεται στα 500 δις ευρω
.. Είναι η συνεισφορα του νυν αρχηγου της Νεας Νεας Δημοκρταιας …στο δημοσιο χρεος..

3. Συνταξεις μηδενικης ανταποδοσεως.
180.000 ( ΝΑΙ 180 χιλιαδες)  υπολογίζονται οι συνταξεις μηδενικης ανταοιδοσεως που επιβαρυνα την τεκευταια 20ετια το Ελληνικο Δημοσιο με το ποσον των 24 δις ευρω μόνον...

4. Καταστροφες «Φοιτητικων» διαδηλωσεων.
Μονο για τις κατασροφες στο πολυτεχνειο το σταλιγκραντ της κομμουνιστικης ( σταλινικης της κας Παρηγα)  αλλα και   και της  ροζ που (ΑΜΕΑ) αριστεράς υπολογιζεται ότι προκληθησαν ζημιες που υπερβαινουν τα 30 εκατομ ευρω,

Δεν εχουμε συνεκτιμησει το κοστος των καταστροφών ιδιωτικων επιχειρησεων,  καταστηματων , τραπεζων,  πλατειων, , μεσων μεταφορας, ιδιωρτικων αυτοκινητων, πυροσβεστικων οχηματων, αστυνομικων αυτοκινητων,  που εχουν προκαλεσει οι αναρχονβανδαλοι  κτηνωειςδεις με κουκουλες, σκουλαρικια κοτσιδακια  και οι αλλοι «ιδεολογοι¨της αναρχιας όλα αυτά τα χρονια.
Όπως αντιλαμαβνεσθε το δημοσιο χρεος της Ελαδος , που καλουνται να πληρωσοθυν οι νυκοκυραιοι δεν προηλθε εν μια νυκτι ουε προρκυψε από την «φοροδιαφυηγ»μονο..Προεκυψε από την σηψι της κοινωνιας και από τα ζωα που δολοφονουν την Δημοκρατια  και  αφανιζουν την  ελευθερια μας..

Ιασων

ΥΓ.Πληροφοριες από το εξαιρετο αρθρο του Αθ.Παπανδροπουλου της ΕΣΤΙΑΣ 03 10 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: