Κυριακή

Γκετο Εγκληματικοτητας η Ελλαδα!!!Δεν αναγνωριζεται πλεον η συμπεριφορα των Νεοελληνων.Με προσχημα την κριση δικαιολογουν την καταντια τουςς

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ...!!!... ΕΣΦΑΞΑΝ ...ΚΑΘΗΓΗΤΗ....ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΟΤΗΡΙ...!!!!


ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ...!!!... ΕΣΦΑΞΑΝ ...ΚΑΘΗΓΗΤΗ....ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΟΤΗΡΙ...!!!! ..
Tο Χριστουγεννιάτικο γλέντι βάφτηκε με αίμα στην περίπτωση γνωστού νυχτερινού κλαμπ που λειτουργεί στο κέντρο της Πάτρας. Και όλα αυτά λόγω της απίστευτης αντίδρασης ενός θερμόαιμου νεαρού ο οποίος επιτέθηκε και χτύπησε με ποτήρι έναν θαμώνα. Τον χτύπησε σε όλο το πρόσωπο ακόμα και στο στέρνο ενώ το βαθύ τραύμα που προκλήθηκε απείχε μόλις μερικά εκατοστά από την καρωτίδα του! Όσο για την αιτία του επίθεσης; Ένα... τίποτα. Το θύμα, ένας Πατρινός ο οποίος εργάζεται ως καθηγητής σε Πανεπιστήμιο της Γαλλίας είχε έρθει στην Πάτρα για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με τους δικούς του και αποφάσισε να κάνει ρεβεγιόν με έναν παιδικό του φίλο. Την ώρα που θέλησαν να φύγουν τους εμπόδισε ο δράστης ο οποίος είχε καθίσει στη μέση του διαδρόμου συζητώντας με την αλλοδαπή φίλη που συνόδευε. Το θύμα τον πλησίασε και τον ακούμπησε με το χέρι ζητώντας του να παραμερίσει λίγο ώστε να περάσει. Και αυτό φαίνεται ότι... στάθηκε αρκετό για τον θερμόαιμο νεαρό για να αντιδράσει. Όχι με λόγια αλλά με αιφνιδιαστική και απρόκλητη επίθεση. Βούτηξε το ποτήρι με το ποτό του και γύρισε προς το μέρος του θύματος χτυπώντας τον απανωτές φορές στο πρόσωπο και όπου αλλού έβρισκε και προξενώντας βαθύ τραύμα σε όλο το μήκος και πλάτος του προσώπου αλλά ακόμα και στην περιοχή του στήθους. Άμεση ήταν η αντίδραση των υπευθύνων του καταστήματος. Οι οποίοι από τη μια ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ φρόντισαν ώστε να ακινητοποιήσουν τον δράστη. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου του έγιναν πολλαπλά ράμματα και την επομένη πήρε εξιτήριο. Όσο για τον δράστη, επρόκειτο για 30χρονο άνεργο ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει καμιά εξήγηση στους αστυνομικούς γι' αυτό που έκανε.
 
Άρπαξαν 500 ευρώ από το μπαρ! 
Πάντως το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν απασχόλησε αρκετά το αστυνομικό δελτίο. Σε άλλη περίπτωση ένας Έλληνας και ένας Αλβανός αποφάσισαν να αρπάξουν χρήματα μέσα από την ταμειακή μηχανή που βρισκόταν στο μπαρ ενός άλλου νυχτερινού κλαμπ της Πάτρας. Η ώρα ήταν γύρω στις 5 το πρωί και οι επίδοξοι δράστες ήσαν πελάτες. Πίνοντας το ποτό τους αποφάσισαν πως είχαν την ευκαιρία αφού η ταμειακή ήταν διαρκώς ανοικτή. Άρπαξαν γύρω στα 500 ευρώ κι έφυγαν σαν κύριοι. Ο μπάρμαν κατάλαβε γρήγορα την απουσία των χρημάτων, βγήκε από το μαγαζί και αφού εντόπισε τους δύο άρχισε να τους κυνηγά. Στη γωνία όμως τον ακινητοποίησαν, τον χτύπησαν με γροθιές και συνέχισαν το δρόμο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: