Τρίτη

Λαμογια σαν το Λοβέρδο νομίζουν ότι είμαστε ακόμα στην εποχή των μπλε και πράσινων καφενείων


http://politika-gr.blogspot.com








Ησυχάστε. Κανένα μακελειό δεν πρόκειται να γίνει για το χατίρι κανενός. Σιγά τώρα μην πάει και σφαχτεί ο λαός για να την γλιτώσουν οι υπεύθυνοι!!! 

Φαντάζεστε, να καταφέρουν να προχωρήσουν οι δύο εισαγγελείς στο έργο τους;; Φαντάζεστε τι έχει να γίνει μετά;; Μόνο αυτό φανταστείτε. 

Θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Θα πυροδοτηθεί μια άνευ προηγουμένου ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και άσκηση διώξεων προς κάθε κατεύθυνση. 

Αυτό φοβάται περισσότερο από κάθε άλλο το πολιτικό σύστημα. Αυτό δεν θέλει ούτε να το σκεφτεί και αυτό θέλει να προλάβει. 

Γι’ αυτό άρχισε πάλι να λανσάρεται το γνωστό προπαγανδιστικό σλόγκαν για «ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής». 

Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι οι πολιτικοί δεν θα πρέπει να τιμωρούνται ποτέ ό,τι και να έχουν κάνει. Δεν αποκλείεται σε λίγο να επανέλθει και ένα παλιότερο σλόγκαν, αυτό για «κράτος των δικαστών».

Η προσπάθεια της πολιτικοικονομικής ολιγαρχίας να διαφύγει τις διώξεις, δεν προκαλεί πλέον οργή, αλλά μάλλον γέλιο. Όλα πια φαίνονται τόσο αστεία. 

Αλίμονο τώρα να σφαχτεί ο λαός για να την γλιτώσουν οι υπεύθυνοι!!! 

Η τεχνητά συντηρούμενη όξυνση που πουλούσε παλιά και κρατούσε το λαό δέσμιο στα κομματικά μαντριά, δεν πουλάει πια. Τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά, αλλά δυστυχώς το παλαιοκομματικό κατεστημένο νομίζει ότι είμαστε σε άλλες εποχές όπου κατέβαιναν οι κομματικοί στρατοί και συγκρούονταν τις νύχτες για την αφισοκόλληση στις κολώνες.

Νομίζουν ότι είμαστε ακόμα στην εποχή των μπλε και πράσινων καφενείων, όπου ο λαός είχε διχαστεί μέσα στα ίδια τα χωριά. 

Νομίζουν ότι είμαστε ακόμα στις διαχωριστικές γραμμές του Ανδρέα Παπανδρέου. 

Νομίζουν ότι έχουν το μονοπώλιο από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, να κρατούν το λαό σε ύπνωση και να τον κατευθύνουν όπως εκείνοι θέλουν, όταν ήδη οι bloggers έχουν τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια τους. 

Νομίζουν ότι ελέγχουν πλέον τη Δικαιοσύνη, επειδή διορίζουν την ηγεσία της.

Το παιχνίδι το χάσανε όλα τα κόμματα. Η θεατρικές δήθεν πολιτικές αντιπαραθέσεις για μεγαλύτερα μερίδια στην εξουσία και οι τεχνητά συντηρούμενη όξυνση, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Ο λαός θέλει να μάθει τους υπεύθυνους για την σημερινή του κατάσταση και θέλει αυτοί οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν πολιτικά, ποινικά και αστικά αυστηρά, ώστε να υπάρξει παραδειγματισμός για αποφυγή παρόμοιων πρακτικών στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: