Τετάρτη

Το ΙΚΑ είναι ένα ακόμα "κομματικοποιημένο" Ασφαλιστικό Ταμείο-Παράρτημα του ΠΑΣΟΚ.

 

 
ΕΚΛΟΓΙΚΌ ΜΑΓΑΖΊ, ΤΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΑΧΑΝΙΔΑΣ" ! -- όπως λέει κι' ο  Μπαρμπανίκος ο Αρβανίτης. 
 
 ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ -ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ "ΛΑΧΑΝΑΔΕΣ" -  "ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ-ΑΠΑΙΤΟΥΝ"  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΟΙ  ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ  ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΎΡΥΘΜΗ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΟΔΉΓΗΣΑΝ -ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ- ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΈΣ "ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ"  ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ "ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΚΙ' ΑΛΈΣΤΕ...." !
 
Χθες, (14.2.12) ο Γιώργος Παπαδάκης φιλοξένησε και μας έδειξε, για άλλη μια φορά στο γυαλί  του ΑΝΤ1,  τον Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ και Διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο.  Αλήθεια Γιώργο Παπαδάκη, τι ειδήσεις έβγαλες ή  καλύτερα, τι ειδήσεις περίμενες ότι θα έβγαζες σήμερα -και τις άλλες φορές- από τον κύριο αυτό (;)  γιατί εγώ και οι άλλοι  εδώ στο καφενείο,  μας συγχωρείς,  αλλά δεν καταλάβαμε απολύτως τίποτε από  το "μπλα-μπλα" σας.  ("Ούρει -και συ ρε Γιώργο- , κατά του δέρματος ουρείς.) (Αρχαία  Ελληνική  γραμματεία)
Η τοποθέτηση ως Διοικητή στο μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο, του Γενικού Διευθυντή του κυβερνώντος(;) κόμματος, αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία. Αυτό δεν συμβαίνει πουθενά, ούτε στην Ευρώπη αλλά ούτε και στην Αφρική. Είμαστε για βραβείο Γκίνες!
Με συγχωρείτε "λάθος"..., έχει ξανασυμβεί στην Ελλάδα, τα ίδια έκαναν και οι άλλοι της ΝΔ όταν είχαν βάλει Διοικητή στο ΙΚΑ τον συχωρεμένο τον ταμία της.
Γιαυτό τώρα δεν μιλάει κανείς ....
Όπως και να χει, η  "κομματικοποίηση-συνδικαλιστοποίηση" των ταμείων,  είναι ένα ακόμα  "κομμάτι" στο σκανδαλώδες παζλ, της εσωτερικής υποτέλειας των Ελλήνων.
Αυτό δεν λέγεται και δεν είναι Δημοκρατία, αλλά κομματοκρατία της αρπαχτής.
[Αλήθεια πως θα πάμε σε ανάπτυξη ρε παιδιά, όταν στα δυο μεγάλα κόμματα έχουν πιάσει στασίδι.... και πρωτοστατούν "Λαχανάδες" και μπλε "γαϊδουράγκαθα";
Οι τελευταίες σφυγμομετρήσεις δίνουν στο ΠΑΣΟΚ,  μονοψήφιο αριθμό.
Αλλά και έτσι να μην ήταν, πάλι πρόκληση αποτελεί, να είναι η διοίκηση του ΙΚΑ στα χέρια του Γενικού Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ και  συνδαιτυμόνα του Σημίτη, στο chickens party -για όσους θυμούνται- στο οινοποιείο του κτήματος  της οικογένειας.
Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος έχει περάσει απ' όλα τα όργανα και τα "εργαλεία" του ΠΑΣΟΚ. Είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές του κόμματος και είναι φύσει αδύνατον, με όση καλή προαίρεση κι' αν υπάρχει, να μην προκύπτουν ενδοτικότητες και μεροληψίες, στις πιέσεις υπέρ των οπαδών και ψηφοφόρων του κόμματός του και στις παρεμβάσεις των υπουργών και βουλευτών.
Που είναι οι υπόλοιπες κομματικές παρατάξεις. .Δεν γίνεται, δεν παει άλλο, να θεωρούν οι κύριοι αυτοί, τον Ελληνικό λαό μονίμως μαλάκα.
=Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, επιπλέον:
-Δεν έχει τα τυπικά προσόντα και δεν μπορεί να προΐσταται στον πιο μεγάλο Ασφαλιστικό Οργανισμό  της Χώρας, ιδίως τώρα στα δύσκολα οικονομικά περιβάλλοντα και την πολυπλοκότητα των προβλημάτων που έχει η χώρα. 
{Από το βιογραφικό του προκύπτει ότι έχει σπουδάσει στο Τμήμα Τεχνολόγων Μηχανικών ΤΕΙ, μόνο που οι άνθρωποι στα ταμεία, δεν είναι βίδες και κατσαβίδια}
-Έχοντας οικονομικά συμφέροντα σε οικογενειακές  επιχειρήσεις, δεν μπορεί επίσης να προΐσταται στο μεγαλύτερο Ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων, αποτελεί δε φύσει και θέσει -πως να το πούμε- "ανώμαλη" πολιτικά κατάσταση.
 
Δεν μπορεί οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι αλλά και οι υπάλληλοι του ταμείου, να "μανατζάρονται" από διευθυντή κυβερνώντος κόμματος και "εκπρόσωπο" της εργοδοσίας, είναι "λογικά ασυμβίβαστο" και πολιτικά ανέντιμο.
 
 
Μιλήστε ρε τα υπόλοιπα κόμματα, τι καταπίνεται τη γλώσσα σας, τι βγαίνετε στο δρόμο μια φορά στους δυο μήνες και σκούζετε....;  
Μιλήστε οι εναπομείναντες έντιμοι πολιτικοί, γιατί σιωπάτε;
Ρε σεις της ευρύτερης αντιπολίτευσης, λέτε ότι πάμε σ' εκλογές κι' έχετε "ξεχάσει" τους κομματικούς εγκάθετους στα ταμεία ν' αλωνίζουν;
Αν φοβάστε κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης ν' αντιδράσετε -γενικώς- στις κουτοπονηριές του ΠΑΣΟΚ, πάτε από τώρα στα σπίτια σας, εκεί που θα σας στείλει σε λίγο ο Ελληνικός λαός, αν συνεχίσετε έτσι για τις εκλογές!
Με την ευκαιρία -και παρένθετα- απευθύνομαι στα λεγόμενα αριστερά κόμματα. Είναι αλήθεια ότι το ΠΑΣΟΚ είχε τοποθετήσει το 2009, 2010, "κόκκινους" συνδικαλιστές, διευθυντές σε ασφαλιστικά ταμεία.  Διαψεύστε το!
 
 
 

=ΑΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΌΠΗΣΗ, ΣΤΙΣ "ΠΟΛΛΑΠΛΈΣ"  ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΉ ΜΑΣ.

1] Σπυρόπουλος-Συνδικαλιστής από το 1974.

Ότι λέγεται για όσους έχουν "κουμπάρα την δουλειά" :

"Οι μονίμως απαλλαγμένοι συνδικαλιστές, όλων των παρατάξεων ανήκουν, από πλευράς εξέλιξης του ανθρωπίνου είδους, στο ανώτερο επίπεδο του Homo Rachatious !

2] Σπυρόπουλος-Διοικητής ΙΚΑ

Ιστοσελίδα. 

http://www.ika.gr/gr/infopages/contact/addresses/1001.cfm 

 ΠΆΠΑΛΑ !

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΉ ΤΟΥ ΙΚΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ , - ΤΗΛ., ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΣ, ΚΛΠ,- ΛΕΊΠΕΙ ΜΟΝΟΝ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ "ΤΙΜΟΝΙ" ΤΟΥ!

ΠΑΡΑΛΗΨΗ;  ΑΣ ΠΟΥΜΕ....

Τηλεφώνησα λοιπόν στο γραφείο -του Διοικητή- και εκεί  μου είπαν, ότι "....Διοικητής στο ΙΚΑ κύριε, είναι εδώ και πολύ καιρό ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος και είναι παράλειψή μας που δεν το γράφουμε στην ιστοσελίδα του ιδρύματος...."

"Βλαστήμησα" στον αέρα και είπα, "γιατί Θεέ μου" , εγώ δηλαδή δούλευα και κόλλαγα ένσημα τόσα χρόνια -και τα παιδιά μου τώρα- στο ΙΚΑ, για να "πίνει εκεί τον καφέ του" ο gendirector@pasok.gr και να του τον πληρώνω εγώ ο αναρχικός, ο αριστερός, ο δεξιός, ο οποιοσδήποτε τέλος πάντων εργαζόμενος πολίτης είμαι;

Δεν γίνεται ρε παιδιά, να "ΜΑΝΑΤΖΆΡΕΙ" , τις εισφορές των εργαζόμενων, τις συντάξεις , την περίθαλψη, κλπ, ο Διευθυντής του κόμματος της "Πράσινης Λαχανίδας, που κατέστρεψε -και συνεχίζει- την χώρα" , του κόμματος που "φτύνουν" εκατομμύρια πολίτες.

Τι νομίζετε ρε πατριώτες όλων των κομμάτων; Ο Ροβέρτος ο Σπυρόπουλος στο γραφείο του στο ΙΚΑ ασχολείται, ιδίως τώρα που  έχουμε μπει άτυπα και σε προεκλογική περίοδο, περισσότερο με τα προβλήματα του ΤΑΜΕΊΟΥ ή του ΠΑΣΟΚ;

Ακόμα και τα κομματικά τηλεφωνήματα από εκεί, εμείς οι ασφαλισμένοι τα πληρώνουμε, για την Δημοκρατία της "Πράσινης Λαχανίδας", ρε γαμώτο !

 
ΝΑΙ κ wolfgang Schaeuble,
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΠ' ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !... 
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΑΡΑ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΚΡΙΔΑ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!....

3] Ροβέρτος Σπυρόπουλος-Γενικός Διευθυντής ΠΑΣΟΚ.

Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, λόγω της υψηλόβαθμης κομματικής του ιδιότητας, είναι το απόλυτο "κομματικό-εργαλείο" του ΠΑΣΟΚ, χώνει την μύτη του παντού κι ανοίγει τα πάντα. Τα "σφάζει όλα και τα μαχαιρώνει".
 
Κατά τ' άλλα κοιμηθείτε ήσυχοι, οι "υπόλοιποι".... εδώ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα.
 
 
Γεννήθηκε το 1942 στην Τρίπολη.Σπούδασε στο Τμήμα Τεχνολόγων Μηχανικών ΤΕΙ.Το 1974, εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ και το 1984, στο 1ο Συνέδριο του Κινήματος εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.
Συνδικαλιστής από το 1974, διετέλεσε γενικός γραμματέας της ΠΕΜΕΤ-ΟΤΕ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Μηχανικών ΟΤΕ) από το 1975 έως το 1979, οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ (1981-1986), γραμματέας Επιτροπής Συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ (1981-1983), πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ (Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ) από το 1982 έως το 1985 και πρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (1990-1993). Την περίοδο 1993-1996, ήταν διοικητής του ΟΑΕΔ και πρόεδρος του Πειραματικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης.
Το Σεπτέμβριο του 1996, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Αρκαδίας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
Το Μάιο του 2000, τοποθετήθηκε μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και εξελέγη κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: