Πέμπτη

8000€ μισθό λαμβάνουν τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά με λεφτά του Ελληνικού λαού!!!


Με τόσα αμείβονται πολλά απο τα πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά, όπως ο Μηταράκης και ο Σκόρδας. Κάνει τον large με δικά μας λεφτά!
Όλους του στόκους που σε ιδιωτικές εταιρίες δεν θα είχαν μισθό πάνω από 1000 ευρώ μάζεψε ο Σαμαράς δίπλα του…
και μάλιστα τους πληρώνει αδρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας και ο απίθανος Νότης Μηταράκης περνάει κάθε μήνα από το ταμείο της ΝΔ και εισπράττει περίπου 8.000 χιλιάδες ευρώ για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης…
Τον Μηταράκη τον θεωρούν μέγα οικονομολόγο και θέλουν να τον κάνουν και βουλευτή. Εκτός του υπέρογκο μισθό του προσφέρουν και ΙΧ, αστυνομικό και τον παρατρεχάμενο Παρρά. Μπράβο ρε συ Αντώνη έφτιαξες τελικά κόμμα αρχών και αξιών!
Όσο για τον άλλο αγωνιστή της Συγγρού τον Σκόρδα;
Απο το 2004 που η γαλάζια παράταξη πήρε την κυβέρνηση είναι σε έμμισθες θέσεις. Έχει απλήρωτους όλους του υπαλλήλους των 700 ευρώ στην Συγγρού ενώ αυτός και οι ανεπάγγελτοι που έχει μαζέψει δίπλα του ο Σαμαράς τσεπώνουν κάθε μήνα 8000 χιλιάδες ευρώ έκαστος. Την ώρα που η ΝΔ ξεσκίζει τους συνταξιούχους – εργαζόμενους οι τύποι κάνουν μεγάλα ταμεία. Φυσικα δεν τα κλέβουν αλλα τα δουλεύουν.
Και εσεις όμως δουλεύετε αλλα σας έκοψαν τους μισθούς και σας τους έφθασαν στα 700 ευρώ. Τρέξε μαλάκa… Νεοδημοκράτη να τους ψηφίσεις για να συνεχίζουν να τα παίρνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: