Πέμπτη

Στον αποηχο της πληρους μετατροπης της ΝΔ σε ΠΟΛΑΝ!!!!

«Αλήτη, προδότη, Σαμαρά»



«Αλήτη, προδότη, Σαμαρά» φώναζαν το 1993 τα γαλάζια αιγοπρόβατα. Σήμερα όσοι απέμειναν στην Πόλα (πρώην νέα δημοπρασία) είναι, όπως λένε τα τουρκουάζ φερέφωνα , έτοιμοι να υπερασπιστούν αυτόν τον αλήτη, τον προδότη.
Κατ’ αρχήν γαλάζιοι «ράμπο», το απόκομμα που παρουσιάζεται ως κόμμα, με το όνομα ΝΔ, επιχειρεί να σας κοροϊδέψει για άλλη μια φορά. Μιλάει λοιπόν για «προβοκάτσια», από αναρχικούς, αριστερούς κλπ. Προβοκάτσια ξέρετε τι θα πει; Είναι όταν κάποιοι καταστρέφουν αυτό που ανήκει στους ίδιους ή τους συμμάχους τους, για να κατηγορήσουν τους αντιπάλους τους. Ο όρος λοιπόν τα λέει όλα. Θέλουν στη ΝΔ να συσπειρώσουν εναπομείναντα πρόβατα μες το μαντρί. Αλλά ματαιοπονούν. Είστε κάτω από 20% και με τέτοια θα βρεθείτε κάτω από 3%.



Οταν ο Συμπιλιδης λουλουδιαζε τον Σαμαρα!!!



Δεν υπάρχει πιο αμοραλιστής πολιτικάντης από τον πρόεδρο της ΝΝΔούλας, Αντώνιο Σαμαρά. Το έχουμε πει πολλές φορές και με διάφορες ευκαιρίες.
Σήμερα το διαπιστώσαμε για μια ...
ακόμη φορά με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο. Ανακοινώθηκαν -με πολλή καθυστέρηση και δυστοκία- οι...
εκλογικές λίστες της ΝΝΔ, στις οποίες -εκτός από τους «πρίγκιπες» και τις «πριγκίπισσες» της «οικογενειοκρατίας»- περιλαμβάνονται και πρόσωπα που ο Καραμανλής είχε αποκλείσει στις τελευταίες εκλογές, λόγω της εμπλοκής τους σε σκάνδαλα: Μπασιάκος,  Δούκας «κοσμούν» και πάλι τις «γαλάζιες» λίστες, την ώρα που η πολιτική ζωή πλήττεται από τη μπόχα της διαφθοράς στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου!

Δεν του έφτανε όμως η ολική επαναφορά των σκανδαλιάρηδων, ο Τρελαντώνης έριξε και μια μούντζα σε όλους εκείνους τους προδομένους Νεοδημοκράτες του 1993. Βάζοντας στις λίστες τον Αρχιπροδόταρο Γιώργο Συμπιλίδη! Το μοιραίο ανθρωπάριο που εξετέλεσε το συμβόλαιο θανάτου της Κυβέρνησης της ΝΔ το 1993.


Αμετανόητος ο Σαμαράς και το απόκομμά του για τη δυσωδία των σκανδάλων της «νέας διακυβέρνησης». Προκλητικός απέναντι σ’ ένα λαό που απαιτεί κάθαρση. Ή μήπως απλά... απεγνωσμένος από τη ραγδαία συρρίκνωση της εκλογικής επιρροής της ΝΝΔ;


Εκεί που έχουν καταντήσει, τι χειρότερο μπορεί να τους επιφέρει η «αθώωση» των «σκανδαλάκηδων» και των Εφιαλτών; Τι είχαμε, τι χάσαμε δηλαδή...

 

Παραιτήθηκε κι έστειλε προσωπική επιστολή στον Σαμαρά...

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο Μιχάλης Χαλκίδης δηλώνει ότι παραιτείται από υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία.

Ο... επί τέσσερεις τετραετίες βουλευτής του κόμματος, εκφράζει τη διαφωνία του για τα πρόσωπα που.....
συναπαρτίζουν το ψηφοδέλτιο. «Δυστυχώς, σήμερα και κάτω από τις διαμορφούμενες συνθήκες και την κατάρτιση του ψηφοδελτίου , αρνούμαι να συνυπάρχω με εκείνους που πρέσβευαν μια πολιτική διαφορετικών αρχών και εγγυήσεων» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε την επιστολή παραίτησης

ΠΡΟΣ: Τον κ. Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Κ. Πρόεδρε Σήμερα, με την παρούσα επιστολή μου και μολονότι τα δικά σας δημοσκοπικά ευρήματα με φέρνουν πρώτο στις προτιμήσεις των Ημαθιωτών, θέλω να δηλώσω δημόσια πως δε θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν. Δημοκρατίας, στις 6ης Μαΐου 2012. Ύστερα από μία πολιτική διαδρομή τεσσάρων τετραετιών, βρίσκομαι στη δύσκολη θέση για να σας πω, πως η κάθοδός μου στις εκλογές για μένα προσωπικά θα ήθελα να αποτελεί ένα ακόμη λόγω τιμής και ηθικής σε μια νέα διαγραφόμενη πολιτική των πραγμάτων.

Τις πολιτικές μου αρχές τις ασπάστηκα και τις υπηρέτησα στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή, συμβιβαζόμενος μόνο με τα συμφέροντα των πολιτών και όχι τα προσωπικά. Μπροστάρης, βρέθηκα στο προσωπικό σας αγώνα πιστεύοντας πως η ηθική των λόγων και των πράξεων θα αποτελούσαν συνέχεια και προοπτική πολιτικής διαδρομής .

Επί τέσσερεις τετραετίες ο λαός της Ημαθίας με έχει εκλέξει πρώτο Βουλευτή, γιατί υπήρξα ο άνθρωπος που πορεύθηκε όχι με προσωπικές επιλογές, αλλά με επιλογές ευθύνης. Είναι αυτοί που μπορώ να κοιτώ κατάματα, γιατί κράτησα μαζί τους το συμβόλαιο συνέπειας και ηθικής των λόγων και των έργων μου. Αυτούς, πράγματι θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Σε σας, θέλω να πω πως στην δύσκολη στιγμή, ως αρχηγού της Ν. Δημοκρατίας, στήριξα τις επιλογές σας στο δεύτερο μνημόνιο δίνοντας την ευκαιρία στη χώρα μου να αποφύγει τη χρεοκοπία, με όποιες προσωπικές συνέπειες.

Δυστυχώς, σήμερα και κάτω από τις διαμορφούμενες συνθήκες και την κατάρτιση του ψηφοδελτίου , αρνούμαι να συνυπάρχω με εκείνους που πρέσβευαν μια πολιτική διαφορετικών αρχών και εγγυήσεων. Θέση την οποία γνωρίζατε εκ των προτέρων. Τέλος, ως βουλευτής δηλώνω πως δεν υπήρξα λαϊκιστής ποτέ, ούτε στα δύσκολα, ούτε στα εύκολα, γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι για όλα και πάντα και όχι για το όποτε κάποιοι τη θέλουν και τους βολεύει. Εύχομαι σε σας προσωπικά και στο κόμμα μου την Ν. Δημοκρατία, καλή επιτυχία.

Με τιμή Χαλκίδης Μιχάλης Βουλευτής Ημαθίας

Βαγγέλης Παπαδημητρίου: "Δεν έχω πλέον καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία"!!!

Δήλωση
Μετά τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Άρτας, δηλώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου.
Οι παρέες και οι μηχανισμοί έχουν πάλι τον.....
πρώτο λόγο στο κόμμα, το οποίο υπηρέτησα για 35 χρόνια.
Δηλώνω πλέον κατηγορηματικά και με πόνο ψυχής ότι δεν έχω πλέον καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. 


Απώλειες για τη Νέα Δημοκρατία με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων

Τρία στελέχη της ΝΔ απέσυραν την υποψηφιότητά τους από το ψηφοδέλτιο του κόμματος… Με επιστολή τους που αφήνει αιχμές για τις επιλογές υποψηφίων της Συγγρού τρία στελέχη της ΝΔ που είχαν τοποθετηθεί στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Κεφαλονιά ....
απέσυραν την υποψηφιότητά τους.

Με μία λιτή επιστολή αναφέρουν ότι:

“Την Μεγάλη Πέμπτη 12/4/2012 ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος κος Ανδρέας Λυκουρέντζος μας ανακοίνωσε επισήμως ότι το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στη Κεφαλλονιά και την Ιθάκη στελεχώνεται από τους:

α) Πέτρο Αλιβιζάτο
β) Σοφία Λουκέρη
γ) Γιώργο Κουρή

Δυστυχώς, κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων για τη δημιουργία άλλου ψηφοδελτίου, αποσύρουμε την υποψηφιότητα μας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αργοστόλι 16 Απριλίου 2012
Πέτρος Αλιβιζάτος
Σοφία Λουκέρη
Γιώργος Κουρής”

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ionianpress.gr τα στελέχη της ΝΔ αντέδρασαν στη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια προσώπου που όπως τονίζει το ρεπορτάζ δεν ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και αποτέλεσε επιλογή ύστερα από ισχυρές πιέσεις και συμφέροντα. Η συμμετοχή του συγκεκριμένου προσώπου στα ψηφοδέλτια, όπως τονίζει το ρεπορτάζ τινάζει στον αέρα την τοπική οργάνωση της ΝΔ.

Σημείωση: Η αρχή έγινε με την Κεφαλλονιά, από ότι μαθαίνουμε η ανακοίνωση των επίσημων ψηφοδελτίων έφερε πολλές μουρμούρες στους υποψηφίους της ΝΔ 

Οι σαμαρικοί σχολιάζουν στον Δεξιό Ριζοσπάστη, aka antinews.gr, τις βουλευτικές υποψηφιότητες

Εάν για κάτι είναι χρήσιμος ο Δεξιός Ριζοσπάστης, είναι το ότι διαβάζοντάς τον έχεις, αμέσως, άποψη για το τι ηθικό, ποια ψυχολογία και τι κλίμα επικρατεί, μετά από οποιαδήποτε εξέλιξη στη νέα Νέα Δημοκρατία, aka παλιά Πολιτική Άνοιξη, aka Δίκτυο21. Συν, βεβαίως, την ανεκτίμητη στις ημέρες που.....
ζούμε πλάκα που αποπνέουν οι εκεί μόνιμοι φανατικο_σαμαρικοί σχολιαστές, που είναι, κατά τεκμήριον, αναξιοπρεπείς, αφού ανέχονται τα σχόλιά τους να υπόκεινται στην έγκριση του Φάκτορα, Μέγα Λογοκριτή της παραθρησκευτικής σέχτας του Μεσσία Μεσσηνίας, που ίδρυσε ο Γαρουφαήλ Ντιντιδοφάγος.
Πέρα από την πλάκα, όμως, προκαλεί θλίψη το επίπεδο των νυν σχολιαστών, αν συγκριθεί με αυτό των παλαιοτέρων. Κάποτε, μαζευόταν εκεί το «ανφάν-γκατέ» των σχολιαστών του ελληνικού Διαδικτύου. Όταν έγινε Σαμαρικό, παρέμειναν, βέβαια, μόνον οι δεξιοί, αλλά, λόγω …Λόγου, συναθροίστηκαν γύρω τους και άλλοι καλοί σχολιαστές. Όμως, αυτοί είναι εκ φύσεως ελεύθεροι τύποι και όταν βλέπουν ή νοιώθουν κάτι στραβό το λένε. Και όσο πιο καλοί είναι τόσο πιο πολύ ελεύθεροι και όσο πιο ελεύθεροι τόσο πιο ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΤΙΚΟΙ. Έτσι, στο τέλος, η ελευθερία του λόγου υπερνικάει την αγάπη για την Ιδεολογία, την Παράταξη και το Κόμμα και …κόβουν λάσπη. Οπότε, μείνανε στο τέλος μόνον οι «προσαρμοστικοί» στις πεποιθήσεις της σαμαρικής (=> Μουρουτικής) ιδεολογίας.  
Η μεγάλη πλάκα που έπαθαν οι νεοδημοκράτες είναι ότι, για δυο χρόνια, εκπαιδεύτηκαν στην αντιμνημονιακή ρητορική και ιδεολογία και, ξαφνικά, τους ζήτησαν να υποστηρίξουν τις θέσεις του …ΓΑΠ! Και λίγοι ήταν οι 22 που αποσκίρτησαν. Οι υπόλοιποι που έμειναν, ή ήταν εξ αρχών φιλομνημονιακοί ή υπολόγισαν ότι θα έχαναν την σίγουρη και λίαν συντόμως επερχόμενη εκλογή με την ΝΔ. 
Σήμερα, είχαμε τις βουλευτικές υποψηφιότητες. Ας πάρουμε «γεύση» της εντύπωσης που προκάλεσαν, έστω κι αν είναι πολύ νωρίς, ακόμη…
@Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε όλους τους νομούς – νέα πρόσωπα το 60%


Από factorx στις 17/04/2012
Αυτόνομος είπε:
Το site που προβάλλει κατά κόρον τον Λυκουρέζο, (: Λυκουρέντζο. Αφήνω, επίτηδες, την γραφή όπως είναι στο πρωτότυπο. Κάθε σχολιαστής έχει συγκεκριμένο τρόπο γραφής, ορθογραφίας, συχνών λαθών κλπ. Έτσι, κάποιος έμπειρος μπορεί να αναγνωρίσει κάποιον σχολιαστή, έστω κι αν γράφει με άλλο ψευδώνυμο. Ο συγκεκριμένος είναι ο factorx, ο μεγάλος [σε ηλικία εννοώ]),  και τους προστάτες της παλιάς κοινοβουλευτικης ομάδας της ΝΔ , ενώ υπνομεέυι συστηματικά τους άλλους συνεργάτες του Σαμαρά, το παραπολίτικα φυσικά, γράφει ότι “με σταυρό θα πολιτευτούν οι δύο γραμματείς της ΝΔ, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Κώστας Τασούλας…”. Γιατί, τους πρότεινε κανείς για το Επικρατείας; Μήπως μπορούσαν να το απαιτήσουν; Τελειώσαμε μαζί τους…πάμε για άλλα
ΑΔΑΜ είπε:
ωραία ανανέωση κάναμε στο Κιλκίς … Τσιτουρίδης ,Συμπιλίδης (ο κάθε ένας με την προσωπική του ιστορία ) Πασαλλίδης (υποψήφιος Βουλευτής εδώ και 20 χρόνια) Δημητριάδου (ετών …ήντα και βάλε) …ώρες ώρες μου δίνει την εντύπωση αυτό το κόμμα οτι ακόμη έχει ανεξόφλητα γραμμάτια με το παρελθόν που όλοι επιθυμούμε να διαγράψουμε.
  • factorx είπε:
    Η ανανεωση ειναι σχεδόν 60%. 100% την επόμενη φορά. Τι ήθελες να κάνουν; να διώχνουν τους παλιούς να τους στείλουν αλλού;
  • Mara είπε:
    Τί γκρινιάζεις?
    Να κάνεις την ανανέωση μόνος σου, βάζοντας το χεράκι σου να σταυρώσει καινούργιους.
    • Βούρδουλας είπε:
      Δεν είναι έτσι Μάρα. Δηλαδή βάζει διαγώνισμα ο Σαμαράς στον κόσμο να του δείξει αν διάβασε καλά το μάθημα και θα σουτάρει με την ψήφο του τη σαβούρα ;
      Κατά τη γνώμη μου ο αρχηγός πρέπει να στέλνει πρώτος το μήνυμα πετώντας όλη τη σαβούρα και δείχνοντας έτσι πως καταλαβαίνει, πως πιάνει το σφυγμό και πως αφουγκράζεται πραγματικά τον κόσμο. Αν κάνει ο ίδιος ένα τέτοιο πρώτο βήμα και σουτάρει τα συμφέροντα με τους ψυχάρηδες και όλα τα σαπάκια με τα διάφορα σόγια που έχουν πιάσει τα πόστα τότε και ο κόσμος θα καταλάβει πως κάτι πραγματικά αλλάζει. Προφανώς, για δικούς του λόγους, ο Σαμαράς δεν θέλει να έρθει σε συγκρούσεις και στέλνει το μπαλάκι στον κόσμο. Δεν παίζεται έτσι όμως το παιχνίδι.
      • factorx είπε:
        Πως παίζεται το παιχνίδι; Να απογυμνώσει τη ΝΔ και να τροφοδοτήσει εκείνους που καιροφυλακτούν; Το 1/4 της κοινοβουλευτικής ομάδας του πήραν , θα κάτσει να παραδοθεί μόνος του διώχνοντας και τους υπόλοιπους; Ανέλαβε ένα κόμμα ξένο, μια ΚΟ όχι δική του, πορεύθηκε με συνεχείς υπονομεύσεις και παγίδες και καταφέρνει τώρα να εμφανίσει πρώτος και έγκαιρα ολοκληρωμένα ψηφοδέλτια παντού. Θυμάσαι τι γινόταν άλλες εποχές. Και πάνω απο μισοί ανανέωση. Ψήφισε αυτούς οχι τους άλλους. και περιμένω στην γωνία κάποιους που θα βγούν εδώ να γκρινιάξουν, ενώ ο Σαμαράς τους πρότεινε να κατέβουν και φοβήθηκαν.
        • Βούρδουλας είπε:
          Φάκτορα δεν κατάλαβα την τελευταία σου πρόταση. Πάντως αν θέλετε να λέτε γκρίνια όταν κάποιος λέει την άποψή του και δεν συμφωνείτε μαζί της, πείτε την και όπως αλλιώς θέλετε. Δεν έχει και τόση σημασία.
          Για μένα το παιχνίδι πρέπει να είναι ‘καθαρό’. Οχι σόγια, όχι γιούς δημοσιογράφων μόνο και μόνο για να έχουμε κανά εξώφυλλο, όχι υλικά δοκιμασμένα και φθαρμένα. Μίλησε κάποιος φίλος πιο πάνω για το Κιλκίς, είδα μπασιάκους, βλέπω ρεγκούζες και πολλά άλλα φρούτα (ξέρω, το έμαθα, να μην τους ψηφίσει ο κόσμος και να βγάλει τους άλλους). Παρόντα φυσικά και όλα τα φοβερά ονόματα που αν ψάξω σε παλιότερες αναρτήσεις στο σάιτ, εσεις, οι φανατικοί και παραδοσιακοί ΝΔκράτες φτύνατε στον κόρφο σας μόνο που τα αναφέρατε.
          Φάκτορα, συμφωνώ στο ότι ανέλαβε ένα “κόμμα ξένο, μια ΚΟ όχι δική του”. Μόνο που αυτό δεν έγινε χθες αλλά πέρασαν πάνω από 2 χρόνια. Πες μου, αυτά τα ονόματα που βλέπεις τώρα, σου δίνουν την εντύπωση πως προσπαθεί να βάλει τη δική του σφραγίδα ; Εμένα μου δίνει την αίσθηση πως δεν άλλαξε τίποτα αυτό το δίχρονο. Εκτός βέβαια αν εννοείς αλλαγή τον Τάσο Μητρόπουλο.
          Επαναλαμβάνω, αντιρρήσεις, άλλες απόψεις κλπ, δεν γίνονται κακοπροαίρετα. Τουλάχιστον από μεριάς μου. Απλά ίσως να είχα σηκώσει αρκετά ψηλά τον πήχη για τον Σαμαρά και μπορεί να έκανα λάθος εκτίμηση. Δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε και η τελευταία στη ζωή μου..
          • factorx είπε:
            Η τελευταια πρόταση δεν απευθυνόταν σε εσένα. Κι αυτό το μη μου άπτου στυλάκι “αν θέλετε να λέτε γκρίνια” κλπ κλπ είναι και άτοπο και ακαιρο, γιατί σχολιάζεις ανενόχλητα, οπότε μπορω κι εγώ να σχολιάζω ανενόχλητα
      • Mara είπε:
        Γιατί βρέ.. Βούρδουλα?
        Κόπο… μας κάνει να πιάσουμε το “μπαλάκι” που μας πετάει…???
        Ο λαός, άν θέλει να είναι πράγματι κυρίαρχος, έχει την δυνατότητα να στείλει στην βουλή με την επιλογή του, αυτούς που θέλει.
        (Έχει την πολυτέλεια ειδικά σε αυτές τις εκλογές, να ανοίξει μέτωπα?)
        • Βούρδουλας είπε:
          Θεωρητικά έχεις δίκιο. Για πες μου όμως, πιστεύεις πως τελικά όλα αυτά τα ονόματα που εσείς από εδώ μέσα έχετε ‘θάψει’ -και πολύ καλά κάνατε- άπειρες φορές (άρης, αβραμό, μιλτιάδης -έλεος-, αντώναρος, Κυριάκος, Ολγα, Νικήτας κλπ κλπ) θα μείνουν εκτός βουλής ;
          Στο ερώτημά σου δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν ξέρω δηλαδή ποιες είναι αυτές οι εκλογές ή ποια είναι η περίοδος που μπορεί να ανοίξει κανείς μέτωπα. Επειδή πάντως τα επόμενα 30-40 χρόνια το βλέπω δύσκολο να έχουμε ηρεμία και ομαλότητα, μάλλον μέτωπα δεν θα ανοιχτούν ποτέ.
kostis είπε:
πολλοι δικηγοροι. ειδικα στα ψηφοδελτια επαρχιας.. Δεν ειναι παραγωγικη ταξη οι δικηγοροι.. Σε καποιες περιοχες βλεπω πολλους πρωην βουλευτες και πολλακις πολιτευτες που ειναι και υπερηλικες.. Ατολμια.. Και σε καποιες περιοχες φτωχα ψηφοδελτια για να ευνοηθουν οι νυν βουλευτες.. Ειχαν ομως και καποια καλα, καινουργια ονοματα.. Θα δουμε..
  • factorx είπε:
    Μπορείς να μας πεις που τα βλέπεις αυτά και οχι γενικά και αόριστα; επειδη εγω βλέπω πολλούς νέους;
    • kostis είπε:
      ενδεικτικα αναφερω, Μαγνησια, Κιλκις, Πελλα,κλπ
      ΑΛΙΒΕΡΙ είπε:
Στη νότιο Εύβοια η ΝΔ τελείωσε. Ο χαμός!!! Λυπάμαι κύριοι, μετά από 30 χρόνια στο κόμμα!
Εδώ είχε από δύο πρόσωπα να επιλέξει η Συγγρού:
-Σταύρος Καρκαλέτσης, όπως τον ξέρουμε από το Antinews και τους αγώνες του σε Εύβοια-Κύπρο (δεξί χέρι του Ηγέτη Τάσσου Παπαδόπουλου)
-Ματίνα Ρέτσα, μέχρι πρότινος φανατικό ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ γιωργακικού ΠΑΣΟΚ!!!!
Ναι, μαντέψατε σωστά!
 Το κόμμα επέλεξε την …υπασπίστρια του Γιωργάκη!!!!!
Χαίρετε…

factorx
 είπε:
Ε οχι κι έτσι. επειδή δεν έβαλε έναν υποψήφιο αποχαιρετάς τη ΝΔ; Και επειδή ο Καρκαλέτσης είναι φίλος μόνον ζημιά κάνετε με αυτά που γράφετε. Τα ψηφοδέλτια πρέπει να μαζέψουν και ψήφους έτσι;
paladinakos
 είπε:
Ο Αντωνης θα μας έρθει στο Βόλο για να μας μιλήσει; όχι σε κανένα κλειστό του μπάσκετ ομως με καλεσμένους, ανοιχτα στον κόσμο να προσπαθησει να τον κερδισει…και μη μου πειτε οτι κοστίζει, ας μη κάνει καμια τεράστια ομιλία, ας βγει στο κέντρο να περάσει απο τα μαγαζια να ενδιαφερθει για τους πολιτες…αφου κατεβαίνει και στη μαγνησια, πρεπει να ξέρει και τα προβληματα της…Να αποδείξει δηλαδη οτι ενδιαφέρεται κι οχι οτι κατεβαίνει εδώ απλά για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο…
  • julia είπε:
    Στις Περιφερειακές μίλησε σε καλεσμένους? δεν ήταν ανοικτή η συγκέντρωση σε όλους? Δεν περπάτησε στη Δημητριάδος ?δεν μπήκε σε μαγαζιά?δεν μίλησε με τον κόσμο?
    Αμαν με την γκρίνια
    …όλα μαύρα να τα παρουσιάζουμε.
  • δρόμος είπε:
    πατριώτη την προηγούμενη φορά που ήλθε στον Βόλο και γύρισε όλη την Ερμού χαιρετώντας και συνομιλώντας με όλο τον κόσμο εσύ μάλλον … τον αγνόησες (δεν μπορεί να σου διέφυγε το γεγονός! μέχρι και η μάνα μου, στα 97 της, πήγε επίτηδες για να του σφίξει το χέρι!)
    Ο πρόεδρος τιμά τον νομό με την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο, και πρέπει να παραδεχθείς ότι η υψηλή του κατάρτιση και το ήθος του είναι αντάξια του διαχρονικά υψηλού πολιτιστικού επιπέδου των συμπολιτών μας – ας αφήσουμε λοιπόν την ειρωνία, δεν ταιριάζει στην εικόνα!
  • paladinakos είπε:
    Την προηγούμενη φορά που ηρθε στο Βόλο, είμασταν πολλοί εκει να του σφιξουμε το χέρι γιατι τον πιστευαμεσήμερα αν νομίζει ότι εχει την ίδια απήχηση ας έρθειδεν είναι ο Σαμαράς που ηταν τότε…και κατ’επεκταση κι ο κόσμος που τον υποδέχτηκε τότε δεν είναι ο ίδιος…
WB είπε:
Δεν λέει τίποτα ότι άλλαξε το 50-60% των ονομάτων. Δεν είναι εκεί το θέμα. Το κριτήριο αξιολόγησης δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό…. Δυο ήταν οι στόχοι. Πρώτον να κάνει αξιολόγηση των μέχρι σήμερα στελεχών, να ξεφορτωθεί τα βαρίδια και να κρατήσει τους ικανούς. Διαβάζοντας τις λίστες έχω αμφιβολίες για αρκετούς είτε επειδή απέτυχαν σε υπουργικές θέσεις είτε γιατί δεν είναι άτομα καθαρά. Και δεύτερον, να ανανεώσει τις λίστες με άτομα ικανά και άφθαρτα. Εδώ, ο Σαμαράς είχε δύο χρόνια για να τα βρει και να μας τα παρουσιάσει. Η επιλογή των νέων υποψηφίων που επέλεξε θα φανεί εκ του αποτελέσματος….
ψυχραιμια
 είπε:
H A’ Aθηνων που ειναι η βιτρινα επρεπε να εχει πιο βαρια ονοματα,οχι απαραιτητως παλια και αποτυχημενα αλλα παντως με περγαμηνες, (: πολύ παλιός και καλός σχολιαστής. Ισχυρή, ιδεολογικά, κατάρτιση. Ήταν ντορικός, αλλά, λέει, ότι δεν μπορεί να ψηφίσει, ποτέ, κάτι άλλο από ΝΔ!)
wraia ta leme
 είπε:
Πέραν της όποιας ανανέωσης που κι αυτή ελέγχεται όταν βλέπουμε παιδάκια, ανηψάκια και λοιπούς συγγενείς παλαιών βουλευτών, έχουν γίνει και σοβαρότατες αστοχίες. Π.χ., υποψηφιότητα από γνωστό πασοκο-λαμόγιο στην Κεφαλλονιά και αποκλεισμός…αλα κάρτ της Βόζενμπεργκ. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή προέβαλε βέτο η εκλεκτή του συστήματος κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη; Να δούμε και την κυρία Σάλλα στο Επικρατείας και έδεσε το γλυκόSorry, αλλά δεν ψηφίσαμε γι αυτό τον Σαμαρά το 2009…
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΔΦΚ
 είπε:
«Ντορικό» ψηφοδέλτιο στην Άρτα. Συγνώμη που σε στηρίξαμε Πρόεδρε. Οι εκβιαστές ,οι κρατικοδίαιτοι και οι ανεπάγγελτοι επικράτησαν .Συγνώμη που θα τους στεναχωρήσουμε αλλά οι συνεπείς νεοδημοκράτες θα είναι και πάλι στις επάλξεις και παρών στις κάλπες .Κάνουμε τους θυρωρούς στην ΝΔ για να μπορούν κάποιοι να μπαινοβγαίνουν ανάλογα με τα αργύρια …
Ιωάννης33 είπε:
Τόσες μέρες τα περιμένουμε τα ονόματα και τώρα η γκρίνια,της γκρίνιας…ω γκρίνια!
Σιγά ρε παιδιά,ούτε εσάς τους ίδιους να είχε απορρίψει.Ετσι στο Κιλκίς,αλλιώς στην Εύβοια κ.ο.κ.
Αντε και καλή επιτυχία στους καλύτερους.
Ξαναρωτώ.δεν κατάλαβα γιατί “κόπηκε”.Καλοπροαίρετα,στην Δράμα η Νταΐλάκη μήπως είναι Δαΐλάκη;
  • piraxtiri είπε:
    Οχι φιλε μου ειναι Νταϊλακη, κ δεν εχει καποια σχεση με τον Σταυρο Δαϊλακη…Στην Δραμα λοιπον τα καναμε παλι μανταρα….. Ανακοινωσαν την συνθεση του ψηφοδελτιου και μετα το πηραν πισω!!!!!Βγαλαν απο μεσα τον Αργυρη Πατακακη, πρωτο περιφερειακο συμβουλο,πρωην αντινομαρχη,πρωην δημαρχο Νευροκοπιου και αγωνιστη μια ζωη με την ΝΔ. Βαλαν δε στην θεση του τον Θωμα Μαργαριτη,πρωην δημαρχο Δραμας,πρωην ερωτοτροπουντα με το ΠΑΣΟΚ, και νεοδημοκρατη του 2004….. Τι αληθεια συνεβει΄?
    Εκβιασε? Εξαγορασε?Παρενεβει η ΣΤΟΑ?
    ποιος θα απαντησει?ποιος θα κανει τον αγωνα για την κρισιμοτερη εκλογικη αναμετρηση με μια ΝΟΔΕ, μια ΤΟΠΙΚΗ Δραμας κ μια ΟΝΝΕΔ που σημερα, μετα το πισω-μπρος της Συγγρου ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ????
    • romantikos είπε:
      Αντε να τα μαζεψουν τωρα!!!!ανακοινωσαν 5 ονοματα μεσα απο την πολη της ΔΡΑΜΑΣ ολα!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! ΑΞΙΟΙΙΙΙΙΙ!!!!
Μανος Φ. είπε:
Ο Συμπιλιδης μετράει στην ανανέωση ;
Αυτόνομος είπε:
Στον Συμπιλίδη πρέπει να φτιάξουμε άγαλμα επειδή αυτός άρχισε την … νέα μεταπολίτευση ρίχνοντας τον Μητσοτάκη. Σιγά μην ταυτίσουμε το ξένο σώμα με την παράταξη
Συμπιλίδης ραίνει Σαμαρά, -1993…

@!@!@!

Η Δημ. Συμμαχία για τον Γ. Συμπιλίδη
[Τρίτη, 17 Απριλίου 2012]
Από το γραφείο Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η συμμετοχή του Γιώργου Συμπιλίδη στους συνδυασμούς της ΝΔ το 2012, του μοιραίου προσώπου που ανέτρεψε την κυβέρνηση της ΝΔ το 1993 και άνοιξε το δρόμο για την ενδεκαετή παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, σηματοδοτεί τη μετάλλαξη της ΝΔ υπό την ηγεσία του κ. Σαμαρά.
Επισημαίνουμε ότι ο κ. Συμπιλίδης, ουδέποτε εξήγησε πειστικά πώς και με ποια κίνητρα ανέτρεψε την κυβέρνηση εκείνη.
Αναρωτιόμαστε τα στελέχη της ΝΔ που ζήσανε την πτώση της κυβέρνησης εκείνης και τα αποτελέσματά της, πώς θα  δικαιολογήσουν το γεγονός να είναι συνυποψήφιοί του».
&&&&
…ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Δεξιού Ριζοσπάστη:   
@Ένα από τα καλύτερα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Καρδίτσα


Από factorx στις 17/04/2012
3. Σιούφας Παύλος (καμία σχέση με τον παλαιό πολιτικό που δεν κατεβαίνει)

spiros
 είπε:
Φάκτορα γιατί βλέπω πολλές παρεμβολές όπως :
Αναδημοσίευση από real.gr
Αλαλλούμ με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Δεν έχει κλείσει ακόμα η υποψηφίοτα του Παύλου Σιούφα ο οποίος έστειλε επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος. «Αγαπητέ Πρόεδρε, με την παρούσα σας γνωρίζω ότι δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Καρδίτσα. Δυστυχώς, για λόγους συνειδησιακούς και προσωπικής αξιοπρέπειας, μου είναι αδύνατο να συνυπάρχω σε ψηφοδέλτιο με πρόσωπα ηθικά αμφισβητούμενα. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου».
Ο ανηψιός του πρώην προέδρου της βουλής σύμφωνα με πληροφορίες και για άγνωστο μέχρι στιγμής λογο ήθελε να κλείσει το πολιτικό του γραφείο στην Καρδίτσα. Στην συνέχεια όμως επικράτησαν δεύτερες σκέψεις και τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πρόβλημα με την ΝΔ λύθηκε. Με νέα ανακοίνωση του αργά το απόγευμα τονίζει πως είναι θα είναι τελικά υποψήφιος.
Το ίδιο περίπου συνέβει και με τον γιο του πρώην υπουργού Γιώργο Αναγνωστόπουλο.”
Ιωάννης33 είπε:
Εσύ λες για ανηψιό του Σιούφα,το άρθρο λέει καμιά σχέση με τον πολιτικό. Τι ισχύει παίδες;
 &&&&
@Κάθε ψήφος δεξιού που δεν πάει στη ΝΔ, είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ
Χαζούλης είπε:
Κάθε ψήφος δεξιού που δεν πάει στη ΝΔ, είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ
Με μεγάλη λύπη διαπιστώνω ότι όσο πλησιάζουν οι μέρες τα επιχειρήματα που απευθύνονται σε συνειδήσεις ψηφοφόρων άλλων εποχών επανεμφανίζονται σαν ζόμπι. Ζόμπι που μας κυνηγούν από το παρελθόν για να μας υπενθυμίζουν το ποιοι είμαστε.
Μήπως τελικά
η νέα μεταπολίτευση περιμένει το Πάσχα του 2016 για να Αναστηθεί; Για να μην πω του 2020.
Kst
 είπε:
«Μήνυμα “βέλος” γι’ αυτές τις εκλογές: “Κάθε ψήφος στον Καμμένο, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ, ΧΑ, Δράση στην ουσία είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ“».
Ωραιο επιχειρημα…
Και πως θα δειξει ο κοσμος την αποδοκιμασια του στα δυο μεγαλα κομματα; Να βγει στο Συνταγμα, που του ριχνουν τα δακρυγονα ή να αρχισει τις ομαδικες αυτοκτονιες. Η ψηφος εχει δυναμη και δεν ειναι τυχαιο που την τρεμουν… Τωρα που φοβουνται, μπορει να γινει κατι αλλιως η πορεια ειναι προδιαγεγραμμενη και θα πρεπει να περιμενουν αλλη μια τετραετια για να ακουστει η λαϊκη εντολη… Καλυτερα η ψηφος οπου και αν κατευθυνεται, παρα η αποχη..
joao είπε:
Αυτους που με πλαγιο τροπο ελεγαν οχι στο μνημονιο 1 και ψηφισαν σχεδον ολους τους εφαρμοστικους και αυτους που ψηφισαν αυτη την δανειακη συμβαση και νομιμοποιησαν τον μνημονιο δεν μπορω να τους ψηφισω… εδω μιλαμε για ψυχες ανθρωπων που χωρις λογο και αιτια βρεθηκαν στον δρομο..
 &&&&
@Σαμαράς: η Ελλάδα θα τα καταφέρει
Carlos είπε:
Η Ελλάδα-μάλλον-θα τα καταφέρει..Οι Έλληνες όχι..
Χωρίς σκωπτική διάθεση τώρα,μόνο στο πολύ στενό και εν υπνώσει κομματικό ακροατήριο μπορούν να γίνουν πιστευτοί ισχυρισμοί όπως
“..να ανατρέψουμε το κλίμα της απελπισίας και της μιζέριας..”-όταν με την πολιτική που δεσμεύτηκε να εφαρμόσει εγγυάται ακριβώς αυτό..
“Είμαστε το κόμμα της ευθύνης.”-που μόλις έρχεται η στιγμή να υπερασπιστεί την κορυφαία στρατηγική επιλογή του,της αντιθεσης στο μνημόνιο,ανακρούει πρύμνανπροδίδοντας τις ελπίδες εκκατομυρίων Ελλήνων για να κερδίσει την εύννοια της Μέρκελ..
“Για να μην βρισκόμαστε συνεχώς κάτω από εκβιασμούς των άλλων. Καθαρή εντολή από το λαό.”-η αποθέωση της υποκρισίας.Η συνομολόγηση στην ακολουθούμενη πολιτική είναι η αποδοχή του πιο ιταμού εκβιασμού που έχει δεχθεί η χώρα και ο λαός της εδώ και έναν αιώνα.Και τον αποδέχτηκεήδη..
“Δικαιωθήκαμε, όταν λέγαμε ότι η συνταγή του μνημονίου ήταν λάθος. Και τώρα ζητάμε να τροποποιηθεί, να γίνουν τροποποιήσεις ανάπτυξης, για να πιάσει η Ελλάδα τους στόχους της.”-Και για να τελειώνουμε με αυτή την παρωδία,μια χαρά επιτυχημένη είναι η συνταγή του μνημονίου-στην εξαθλιώση και τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων στόχευε και αυτό θα επιτύχει-ακόμα δεν είδαμε τίποτα.Όσοι έζησαν στην μετασοβιετική Ρωσσία και πρώην Σοβιετία έχουν μια ιδέα..Περιθώρια αναδιαπραγμάτευσης δεν υπάρχουν και μόνη ελπίδα είναι η γενικευμένη και αναπόδραστη κατάρρευση του ευρωπαικού πειράματος να έρθει μια ώρα αρχύτερα μήπως και σωθούμε..
 http://gkdata.gr

Φωτογραφίζονταν στην εκκλησία ,στις Ακολουθίες των Παθών o πολιτευτής της Ν.Δ ...

...και μοίραζε δελτίο τύπου!
Όλα «θυσία» στο βωμό των εκλογών ….
Την εβδομάδα των Αγίων Παθών και το εκκλησιαστικό συναίσθημα προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν ψηφοθηρικά ορισμένοι και ορισμένες! Προς άγρα ψήφων πήραν σβάρνα τις εκκλησίες για να φανούν στο εκλογικό σώμα και ....
θέλοντας να τονίσουν πιο πολύ την παρουσία τους έφτασαν στο σημείο ορισμένοι, όπως ο... πολιτευτής της Ν.Δ. Ν. Καραπάνος να στείλουν ακόμα και δελτίο τύπου ότι παραβρέθηκαν σε κάποια από
τις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας. Η φωτογραφία που παρουσιάζουμε ήταν επισυναπτόμενη στο δελτίο τύπου του πολιτευτή της Ν.Δ. Ν . Καραπάνου ο οποίος ενημέρωνε τους δημοσιογράφους ότι παραβρέθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Ναύπακτο για να παρακολουθήσει την Ακολουθία των Παθών της Μ. Πέμπτης! Ο πολιτευτής δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μέσα στον Ιερό Ναό για να αποκομίσει την δέουσα δημοσιότητα από την δραστηριότητα του! Δεν θέλουμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο από απαράδεκτο το γεγονός! Τα συμπεράσματα δικά σας!...

http://paronetol.blogspot.com/ 

ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ...

ΜΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΑΜΑΡΑ!
Όλοι γελάνε στην Μεσσηνία με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ο Σαμαράς έφαγε τους πάντες για τους γραφικούς κουμπάρους του Κωτσιόπουλο και Κατσίβελα. Ειδικά ο πρώτος είναι αστεία περίπτωση. 1,5 χρόνο περιφερειακός σύμβουλος και ...
δεν έχει μιλήσει ούτε μια φορά στο συμβούλιο. Για γέλια όλοι οι κολλητοί του Σαμαρά. Θα καταγράψει το χαμηλότερο ποσοστό που πήρε ποτέ η ΝΔ στην Μεσσηνία...
Θα πάθει μεγαλύτερη ξεφτίλα από αυτή που έπαθε με τον Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές!
 
DIMOTIKOSAFARI 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: