Τρίτη

Παλιοτομαρα Πολιτικοι!!!!Πήραν στις 2 Μαίου 7.720.000 ευρώ! -δεύτερη δόση της κρατικής χρηματοδότησης


Την ώρα που τα πολιτικά μας κόμματα …πάλευαν να μας πείσουν για την ειλικρινή προσπάθειά τους να μας σώσουν , είχαν ήδη εξασφαλίσει την κρατική οικονομική τους ενίσχυση για το δεύτερο τρίμηνο του 2012! 7.720.000 ευρώ το ποσό!


Λεφτά ,πάντα υπάρχουν για τα κόμματα. Την ιδια στιγμη!!!


 

•Η αβεβαιότητα που βιώνουν οι στρατιωτικοί σε σχέση με τα μισθολογικά τους παρατείνεται. Τα όσα είχε υπενθυμίσει ο Λουκάς Παπαδήμος ως “υποχρεώσεις της χώρας” περιελάμβαναν πρώτο στη λίστα το θέμα της περαιτέρω μείωσης των εισοδημάτων τους κατά 12%.

•Το εκλογικό αποτέλεσμα αφήνει αυτά τα θέματα ανοιχτά,αλλά προσθέτει κι άλλα! Οι “διαρροές” που μοιάζουν περισσότερο με “εκβιασμό” κάνουν λόγο για “αδυναμία πληρωμών άμεσα” και λογικό είναι να προκαλούν ανησυχία.

•Οι ΕΔ βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στο τομέα της συντήρησης κρίσιμων για την ασφάλεια της χώρας οπλικών συστημάτων.Ο νόμος-γόρδιος δεσμός που άφησε πίσω του ο Βενιζέλος για τους εξοπλισμούς και η διαρκής πια απροθυμία των ΥΕΘΑ να ασχοληθούν με το θέμα της προμήθειας ακόμη και άκρως απαραίτητων ανταλλακτικών και υλικών έχει γίνει θηλιά που πνίγει τις ΕΔ.Στο τελευταίο ΚΥΣΕΑ ,μόλις εγκρίθηκε η παραλαβή μερικών χιλιάδων βλημάτων για τα Leopard.Προμήθεια που συγκεκριμένα συμφέροντα -που ακόμη και σήμερα δρουν όπως άλλοτε- έσπευσαν να απαξιώσουν διαδίδοντας ότι παίρνουμε…ληγμένα πυρομαχικά.

•Υποθέσεις σημαντικές όπως η μεταφορά των 400 αρμάτων μάχης Abrams από τις ΗΠΑ,βρίσκονται στον αέρα. Το ίδιο συμβαίνει με κρίσιμα ανταλλακτικά για τα μαχητικά αεροσκάφη F 16.Και υπάρχουν και πολλά άλλα θέματα που απαιτούν λήση άμεσα.

Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος αυτά τα ζητήματα που έχουν σχέση με την ασφάλεια και την Εθνική Άμυνα θα είχαν μείνει εκτός της πολιτικής διαμάχης και αντιπαράθεσης.Δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο στην Ελλάδα.

Επιπλέον η πολιτική ρευστότητα που φαίνεται ότι θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμη,είναι βέβαιο ότι θα δώσει πάλι τη δυνατότητα διαρροής εξωπραγματικών σεναρίων που θα εμπλέκουν τις ΕΔ στη πολιτική. Δεν κουραζόμαστε να επαναλαμβάνουμε -για να προλάβουμε και αυτά που έρχονται- ότι οι Ελληνες Αξιωματικοι δεν θα ανεχθουν αλλο ουτε τον προσωπικο τους διασυρμο αλλα ουτε και αλλο εξευτελισμο της Πατριδας!!!!!!! .

Όλα αυτά με τις εξελίξεις στη γειτονική Τουρκία να παρακολουθούνται ,να προβληματίζουν και να απαιτούν άμεσες αντίδρασεις.











ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! 

 

Την ιδια στιγμη  ενας Λαος διεφθαρμενος που  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ- ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ οπως η  ΡΕΠΟΥΣΗ και ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ.


Η Βουλή φαίνεται να γεμίζει  με ανθέλληνες όπως η Ρεπούση και ο Τατσόπουλος..!!! Πολύ πιθανόν να δούμε και ξύλο μέσα στο Κοινοβούλιο.. .. Να θυμίσουμε πως ο Τατσόπουλος είχε μιλήσει "χαριτολογώντας" για την σεξουαλικότητα του Κολοκοτρώνη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο παρουσιαστής είχε χαρακτηρίσει τον Κολοκοτρώνη gay. Και όχι απλώς ο Κολοκοτρώνης ήταν gay, αλλά και πρωτοπόρος της «gay revolution», αφού όπως είχε πει, είχε αρραβωνιαστεί τον εραστή του. 


Καμαρώστε επίπεδο βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ.. 

Δεστε τους Επιτελους!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: