Παρασκευή

Συνεχίζουν να περιφρονούν τον Ελληνικό Λαό


Δεν έχουν πάρει το μήνυμα... Στο ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών έχουν την ψευδαίσθηση πως η Χρυσή Αυγή θα συρρικνωθεί. Φουσκώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκοπήσεις (την ώρα που απογοήτευσε οικτρά με την στάση του εκείνους που τον ψήφισαν...) και "αποδυναμώνουν" την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οψόμεθα...

Το μήνυμα των εκλογών της 6ης Μαΐου ήταν εκκωφαντικό, καθώς το 7% του ελληνικού λαού πέρασε στην εθνική αντίσταση κι έστειλε τους Εθνικιστές ισχυρούς στην Βουλή για να ξεβρωμίσουν τον τόπο. Μετά το πρώτο "εγκεφαλικό" που έπαθαν όλοι οι εκπρόσωποι των καθεστωτικών ΜΜΕ συνεχίζουν να εξαπολύουν την μαύρη προπαγάνδα τους με ανακρίβειες, υπερβολές κι αποκλεισμούς προς την Χρυσή Αυγή, έχοντας την ψευδαίσθηση πως το φαινόμενο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι κάτι συγκυριακό και θα ξεφουσκώσει στο ενδεχόμενο των επαναληπτικών εκλογών.

Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για μια "κακόγουστη φάρσα" των πολιτών προς το πολιτικό σύστημα που άμεσα θα "διορθωθεί", ενώ στον "αντικειμενικό" ΣΚΑΙ κάνουν λόγο για "βρικόλακες" που θα λιώσουν στο φως της ημέρας. Άλλοι βρίζουν και κατηγορούν όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή για την "καταστροφική" επιλογή τους, ενώ τρέφουν αυταπάτες πως μπορούν να μας κηρύξουν παράνομους. Μέχρι και την επίσημη ιστοσελίδα, το μόνο δίαυλο επικοινωνίας που έχουμε με το κοινό μας έριξαν. Δεν πειράζει... Όλοι αυτοί έχουν μαύρα μεσάνυχτα του τι γίνεται στην ελληνική κοινωνία. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως οι Έλληνες ξύπνησαν κι ο αγώνας για την απελευθέρωση της πατρίδας μας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: