Κυριακή

Θα περάσουμε δια πυρός και σιδήρου…..


Με τους αλήτες που έχουμε μπλέξει μήπως πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι η Ελλάδα όπως την ξέραμε τελείωσε οριστικά και πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη μέρα τελείως διαφορετικά ;
Την παραγωγική μας βάση με σύγχρονους όρους (άσχετα από τις δυνατότητες της ) σήμερα την κατέληξαν ανεπαρκέστατη .
Το λιανεμπόριο (ιδίως τα supermarket ) κυριαρχείται από ξένους πολυεθνικούς κολοσσούς με συνέπεια εκροή τεραστίων πόρων .
Κατέστρεψαν οι δοσιλογάρες ολοσχερώς το ασφαλιστικό
Κατέστρεψαν εντελώς τις τράπεζες . Διέλυσαν τους Μικροομολογιόχους με το κούρεμα .

Οι ιδιωτικές καταθέσεις , από τετρακόσια δις προ διετίας κατέληξαν σε εκατό και κάτι δις .
Τα έσοδα του κράτους έχουν καταρρεύσει εντελώς .
Οι εθνικές οδοί ιδιωτικοποιήθηκαν .
Ο ανήκει ΟΤΕ στους Γερμανούς 100%
Καμμιά εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Ελληνική.
Μεταβίβασαν στο «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» τα εξής: ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, Αερολιμένα Αθηνών , Ελληνικό ΑΕ και άλλες . Δηλαδή όλες τις βασικές υποδομές.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΘΗΡΙΩΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΕΠ
Τελικά τι απέμεινε ως Ελληνική περιουσία; Ως εργαλεία στην διάθεση των πολιτών αυτής της χώρας; Aυτά όλα δεν σημαίνουν ουσιαστικά χρεοκοπία ?
Δίλημματα μέσα στο ΕΥΡΩ ή έξω από το ΕΥΡΩ , ΣΥΡΙΖΑ ναι ή ΟΧΙ , είναι αστεία και άνευ αντικειμένου.
Καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι άκρως απογοητευτικά και δυσάρεστα και γράφτηκαν υπό την επίρεια πολύ κακής προσωπικής διάθεσης όταν σήμερα διάβασα τις παρακάτω αναρτήσεις :
α)Αναγκαία και απαραίτητη η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και
β) Η Κυβέρνηση Παπαδήμου εγκλημάτισε κατά των ελληνικών τραπεζών – Απαράδεκτη καθυστέρηση στην ανακεφαλαιοποίηση – Φιάσκο το PSI+’όλες μαζί οι Γερμανικές τράπεζες ζημιώθηκαν 12,1 δις και μόνο η Εθνική 10,751 δις όταν η ΕΚΤ δεν έχασε ούτε 1 ευρώ .
Δεν πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα με εντελώς διαφορετική οπτική γωνία και απεγκλωβιστούμε από όλες τις χαζομάρες που μας σερβίρουν ;
Το σίγουρο είναι ότι θα περάσουμε δια πυρρός και σιδήρου ας μην έχουμε αυταπάτες. Με πολύ κόπο θα κερδηθεί ξανά ότι μας ανήκει . Το παρελθόν είναι πίσω μας , ας μη λειτουργεί ανασταλτικά αναπολώντας το .Οι αντίπαλοι αντίθετα είναι σκληροί και μπροστά μας .

Ανέστης Γεωργιάδης

paragoume.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: