Σάββατο

Aρχισε το πέταγμα λάσπης πολύ νωρίς απο ορισμένα κατευθυνόμενα δημοσιογραφάκια κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!

ΛΑΒΑΜΕ  ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ  “epanastasitora’s posterous”  ΚΑΙ ΤΟ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ:

Aρχισε το πέταγμα λάσπης πολύ νωρίς απο ορισμένα κατευθυνόμενα δημοσιογραφάκια κατά της

ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!

76601_178451662170686_100000175604591_699978_302179_n

Υστερα απο αρκετές οχλήσεις και παράπονα αναγνωστών, αναγκαζόμαστε να βγάλουμε μια καταγγελία στο ιστολόγιο που αναφέρει, ότι:  >>>>>>>>>>>>


Ο  εικονιζόμενος  δημοσιογράφος  (Κώστας Συλιγάρδος) απο την παγκρήτια τηλεόραση του CRETA CHANNEL  στο Ηράκλειο και μέσα απο την σημερινή (31/5/2012) απογευματινή του εκπομπή με τίτλο “πρώτη θέση”  εξαπέλυσε τόννους  λάσπης  εναντίον του κόμματος της ΧΡΥΣΗΣ  ΑΥΓΗΣ (που ψηφίστηκε πρόσφατα απο μισό εκατομμύριο έλληνες). Ακόμα – όπως μας κατήγγειλαν αναγνώστες μας – χαρακτήρισε κι ορισμένους  bloggers  που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή,  σαν παρανοϊκούς ή και διανοητικά καθυστερημένους.

Εμεις θα παρακαλέσουμε την διοίκηση του κόμματος ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ, να ζητήσει το βίντεο της συγκεκριμένης εκπομπής κι αν όντως ειπώθηκαν αυτά τα λόγια απο τον εικονιζόμενο δημοσιογράφο, να πράξει τα δέοντα.  Τα δέοντα θα πράξουν όμως και ολα τα ελληνικά  Ιστολόγια που θίγονται απο παρόμοιες φράσεις λασπολογίας που εκστομίζονται απο μισθοφόρους ύποπτων κέντρων με προφανείς λόγους και σκοπούς.  Αν αποδειχτούν  αληθινά τα όσα μας έχουν καταγγείλει οι φίλοι αναγνώστες,  σας τον παραδίδουμε στην δική σας κρίση φίλες – φίλοι και αυτόν και γενικώτερα όλο το άθλιο δημοσιογραφικό συνονθύλευμα….

Y.Γ. Μάθαμε βεβαιως οτι εχει θορυβηθει σφόδρα ο κ. Συλιγάρδος απο την έκταση που πήρε το θέμα, όπως μάθαμε επίσης ότι εδωσε και εντολή στους τεχνικούς του   ν’ απαλείψουν τις σκληρές του εκφράσεις απο το επίμαχο βίντεο, ουτως ώστε όταν ζητηθεί, να μην αποδειχτούν αυτά που οι ίδιοι οι ακροατές άκουσαν σήμερα απ’ το στόμα του και μας τα κατήγγειλαν!!!Φίδια της σκοτεινής δημοσιοκαφρίλας, ο έλληνας πολίτης σας πήρε χαμπάρι!!!
Αξιος ο μισθός σας ….

  • 195499_100002314416814_4851873_q_thumbepanastasitora
  • ksipnistere.blogspot.
  • KI AN ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟΝ,  ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΝΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ  ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ “CRETA CHANNEL” ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ:  “ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΑΛΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟ  ΚΡΕΤΑ……ΗΜΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ,,,,,,ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΩΞΑΝΕ…………..ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ…..ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ……….ΜΗΝ  ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ……ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ,,,,ΕΒΑΖΕ ΛΟΓΙΑ …ΚΙ ΕΔΙΩΞΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ……ΜΑΖΙ Μ’ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ………….”

  • ΤΙΣ  ΛΟΙΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ … Ο ΝΟΩΝ ΝΩΕΙΤΩ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: