Κυριακή

Προβόπουλος και …Άκης δικαιώνουν τον ηρωϊκό εισαγγελέα Πεπόνη που αρνήθηκε να βάλει στο αρχείο το σκάνδαλο των CDS, εκθέτωντας την διαπλοκή στην δικαιοσύνη.




20120603-103159.jpg 
“Ζήτησα από Πεπόνη για τον Αντρίκο με τα CDS από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, επιθυμία, και δεν κάνει τίποτα!”
Εκρηκτική η αποκάλυψη από το Χωνί που αποκωδικοποιεί την συμπεριφορά δικαστικών, δημοσιογράφων και πολιτικών που είχαν το θράσος να παίξουν με την σοβαρότητα του Έλληνα Ντι Πιέτρο, του ηρωϊκού εισαγγελέα Πεπόνη.
Ο Πεπόνης όχι μόνο δεν έβαλε την υπόθεση στο αρχείο όπως τον πίεζαν, αλλά ακόμα και όταν ο εισαγγελέας Κορρέας του έστειλε την εισήγηση του “επειδή υπήρχε αδιέξοδο”, ο χαλκέντερος λειτουργός της δικαιοσύνης, προτίμησε να απειλήσει εκ νέου με παραίτηση για να μην υπογράψει την αρχειοθέτηση!
Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, μάθαμε και για την ομολογία Προβόπουλου στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος του εγγυήθηκε -παρουσιάζοντας μάλιστα τον μάρτυρα υπάλληλο της ΤτΕ-, ότι είχε ενημερώσει τον κύριο Κορρέα για τους διαμεσολαβητές της αγοράς!
Εδώ φίλοι πέφτουν οι μάσκες ΟΛΩΝ, αλλά ανατέλλει και μία ελπίδα για την Ελλάδα.
Η αποκάλυψη για το ποιοί τραπεζίτες συνήργησαν στο σχέδιο Παπανδρέου, γιατί είναι άθλιοι, ελληνόφωνοι και όχι νεφελίμ, είναι θέμα χρόνου.
Είναι οι ίδιοι που μετέφεραν την φυσική απειλή στον ηρωϊκό εισαγγελέα για να σταματήσει
την έρευνα για την μεγάλη “πασοκική” τράπεζα.
Είναι οι ίδιοι που χρηματοδοτούν αφειδώς τα ΜΜ”Ε” για να καταστέλλουν την συνείδηση των Ελλήνων, που παρουσίαζαν το μνημόνιο ως σωτηρία και το PSI ως ευλογία.
Είναι οι ίδιοι που έδωσαν ΔΙΣ στην πριγκηπική μπίζνα της πράσινης απάτης, καταστρέφοντας παράλληλα την πραγματική οικονομία.
Είναι οι ίδιοι λειτουργοί που γνωρίζουν το πλέγμα των “πράσινων” Ελβετικών εταιρειών από καταθέσεις βουλευτών αλλά προτείνουν άρον άρον αρχειοθέτηση.
Είναι οι ίδιοι που επιτρέπουν την πτώχευση εταιρείας “γαλάζιου” που όμως στο λογιστήριο του έχει όλες τις καταθέσεις σε Ελβετικά “ινστιτούτα” όπου μεταφέρετο το χρήμα από τις χορηγίες κρατικών τραπεζικών ιδρυμάτων – των χρημάτων του Ελληνικού λαού δηλαδή.
Το τέλος τους είναι προδιαγεγραμμένο, ακόμα και αν χρειαστεί ο Έλληνας να κάνει μία θυσία παραπάνω.
“Για να τους δώ πισω από τα κάγκελα, και την σύνταξη μου να δώσω”, μας είπε γέροντας συνταξιούχος εκπλήσσοντας μας πραγματικά με τον πατριωτισμό του.
Θα συνθλιβείτε δολοφόνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: