Κυριακή

Aμερικανιδα τουριστρια απέφυγε τον βιασμό, όμως συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή

Απέφυγε τον βιασμό, όμως συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή
Σκηνές πανικού επικράτησαν το βράδυ της Παρασκευής στο κτίριο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας στην Πάτρα, όταν δυο αδέλφια επιχείρησαν να βιάσουν μια αλλοδαπή τουρίστρια και εκείνη τραυμάτισε με μαχαίρι τον έναν από αυτούς!
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η νεαρή Αμερικανίδα, τα δυο αδέλφια που είναι φοιτητές την απομόνωσαν στις τουαλέτες του κτιρίου την ώρα που περίμενε τον σύζυγό της για να επιβιβαστούν μαζί στο πλοίο της γραμμής με προορισμό την Ιταλία. Καθώς την βρήκαν μόνη, επιχείρησαν να τη βιάσουν, όμως εκείνη έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε στην τσάντα της!
Με αυτό κατέφερε να τραυματίσει τον έναν από τους επίδοξους βιαστές της, ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος στα δάπεδο ενώ ο αδελφός του έσπευδε να εξαφανιστεί. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και ο δεύτερος δράστης αναζητείται, ενώ κρατείται και η αλλοδαπή που, αν και υπερασπίστηκε τον εαυτό της, θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και σωματικές βλάβες!
Η κατηγορια εναντιον της αλλοδαπης τουριστιας για οπλοκατοχη και οπλοχρησια,ειναι τουλαχιστον γελοια.Αλλα πιο γελοιοι ειναι εκεινοι που την κρατουν.Δηλαδη ο καθενας ,ελληνας ''η ξενος που εχει στην κατοχη του ενα σουγια για να καθαρισει ενα φρουτο σε καποιο ταξιδι του ,πρεπει να οδηγειται στο Αστυν.Τμημα με την κατηγορια της οπλοκατοχης?Καποιοι σ'αυτη την χωρα μπερδευουν τα καλασνικωφ με τους σουγιαδες.Μηπως θα κατηγορησουν την ξενη τουριστρια ,γιατι δεν προσεφερε και ανθοδεσμη στους επιδοξους βιαστες της?Εχετε παθει καθολικο παροξυσμο σ'αυτη την χωρα και οπως πατε θα στειλετε ολους τους τουριστες στην απεναντι οχθη του Αιγαιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: