Δευτέρα

Επέστρεψε από τις ΗΠΑ για να πεθάνει στην πατρίδα του




Η τελευταία επιθυμία του 84χρονου Χαράλαμπου Αποστολόπουλου (φωτ.), από τους πρώτους τερματοφύλακες του Πανηλειακού, πραγματοποιήθηκε, και άφησε την τελευταία του πνοή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στον Πύργο Ηλείας, έναν ακριβώς χρόνο μετά τον θάνατο της αγαπημένης συζύγου του!

Η ιστορία που περιέγραψε ο γιος του, Ρον, είναι συγκινητική: «Ηταν επιθυμία του να γυρίσουμε στην Ελλάδα για να πεθάνει. Δεν ήθελε να αφήσει τα κόκαλά του στην Αμερική. Ηθελε να έρθει εδώ. Τελευταία τον στενοχωρούσε η κατάσταση στη χώρα, αλλά μέσα του δεν το άφηνε».

Τα τελευταία τρία χρόνια, από τη μια τα γηρατειά και από την άλλη η κατάσταση της υγείας του τον έκαναν να περιορίσει τα ταξίδια στην πατρίδα.

«Ηθελε να κάνει το τελευταίο ταξίδι και να αποχαιρετήσει συγγενείς και φίλους. Το ταξίδι αυτό αναβλήθηκε δύο φορές και την τρίτη έγινε και πάλι με δυσκολία λόγω της δουλειάς μου. Ηταν καλά στην υγεία του, φτάσαμε στον Πύργο στις 11 Σεπτεμβρίου, γυρίσαμε παντού. Ομως, αισθάνθηκε την ανάγκη να φύγει πολύ γρήγορα. Είχε στενοχωρηθεί από την κατάσταση που επικρατεί» εξήγησε ο γιος του, σύμφωνα με το ilialive.gr, και πρόσθεσε:

«Τη Δευτέρα άρχισε να επιδεινώνεται αιφνίδια η κατάσταση της υγείας του. Από τις ιατρικές εξετάσεις δεν φάνηκε να έχει κάτι. Το βράδυ της Πέμπτης τον άφησα στο δωμάτιό του, αλλά περίπου στις 3.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής τον άκουσα να φωνάζει στον διάδρομο του ξενοδοχείου. Εδειξε δυσφορία, αλλά γύρισε να κοιμηθεί πάλι. Το πρωί τον βρήκα νεκρό...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: