Παρασκευή

ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝ Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ!

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΣΤΗ, ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΟΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!
Καμαρώστε τον...αρμόδιο (!!!) υπουργό Πολιτισμού Τζαβάρα, να τάσσεται ΕΝΑΝΤΙΟΝ των αντιδράσεων για την κοπρο - παράσταση:
«Καταδικάζω απερίφραστα τα χθεσινά θλιβερά επεισόδια. Η τέχνη και ο πολιτισμός υπόκεινται στους δικούς τους κανόνες. Πρωτίστως στην ανεκτικότητα απέναντι σε όποιον έχει και εκφράζει διαφορετική γνώμη ή άποψη».
 
«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ούτε στη λογοκρισία να πάρει τη θέση της κριτικής, ούτε στην αυτοδικία να πάρει τη θέση της δικαιοσύνης. Σε μια εποχή που ο πολιτισμός και η τέχνη πρέπει να γίνουν το αντίδοτο στην οικονομική και κοινωνική κρίση, είναι απαράδεκτο να υπάρχουν μειοψηφίες που εμφανίζονται ως αυτόκλητοι εγγυητές της κοινωνικής, αισθητικής και εθνικής ευταξίας -όπως αυτοί την εννοούν- και να προσπαθούν με τη βία να αναιρέσουν και να εξαλείψουν κάθε αντίθετη, με τις θέσεις τους, άποψη».
Είστε και νομικός κ. Τζαβάρα και λέτε αυτές τις αρλούμπες;
Μα καλά, δεν έχετε δει ή ακούσει για ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ;;;
Ακόμα τολμάτε και μιλάτε για "κανόνες", "ανεκτικότητα" και "δικαιοσύνη";
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
Και σ' εσάς και στο θλιβερό σας κομματίδιο, που για πολλοστή φορά ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!
Τι φοβάστε; Μην σας πουν φασίστες και θρησκόληπτους οι ορκισμένοι μισέλληνες Ρεπούση, Μπίστης, Τατσόπουλος και λοιπός συρφετός;;;
Ε, λοιπόν! Καλύτερα τέτοιοι, παρά να ανεχόμαστε την κάθε ανωμαλία του κάθε νοσηρού εγκεφάλου!
Και κάτι ακόμα: ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ!
Εκτός αν καταργήθηκε η νομιμότητα και η τάξη στη χώρα, οπότε θα πρέπει να μας το πείτε για να λάβουμε τα μέτρα μας!
Υ.Γ. Μετά ας μην απορούν ορισμένοι γιατί κάτι Γιωργάκηδες, Σημίτιδες, Βενιζέλοι και λοιποί ανύπαρκτοι του Πασοκ σας είχαν - και σας έχουν - για κλωτσοσκούφι...Ούτε καν ελαφροδεξιούληδες δεν είστε...! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: