Τετάρτη

Ε ρε γλεντια!!!

Πληρωστε ΜαλακοΕλληνες φορολογουμενοι τις κοληγιες του Αντωνακη που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του!!!!!

O πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς στην Ουάσιγκτον, Ιούνιο 2013 Γιά να συμμετάσχει στο ''παγκόσμιο Φόρουμ 2013'' του American Jewish Committee

Καντε κλικ στη φωτογραφια για αποδειξη!!!
 
 

Οι περιεργες κοληγες του Μητσου!!!Με αφορμή την δεκαήμερη επίσκεψη του στις ΗΠΑ, Σεπτέμβριο 2012 Ερωτήματα γιά τον υπουργό Δημ. Αβραμόπουλο (χρειάζονται απαντήσεις)


Χιλλαρυ Κλιντον, Αβραμόπουλος1- Στο επίσημο πρόγραμμα υπήρχαν συνολικά 38 επαφές, συναντήσεις, εκδηλώσεις κλπ του υπουργού Εξωτερικών στη Νέα Υόρκη, με αφορμή την επίσκεψή του γιά την Συνέλευση του ΟΗΕ. Σε πόσες από αυτές συμμετείχε; Στις μισές; Και γιατί την ''κοπάνησε'' στην μέση του δείπνου- εκδήλωσης γιά την κυπριακή Προεδρία στο Μανχάτταν με την παρουσία Μπαρόζο, Βαν Ρομπέϊ κλπ βράδυ 26 Σεπτ.; Τα σχόλια Κυπρίων αξιωματούχων ήταν επικριτικά γιά τον υπουργό. (Αφού δεν συμμετείχε σε όλες επαφές, εκδηλώσεις και συναντήσεις με υπουργούς άλλων χωρών, τότε ΓΙΑΤΙ δημοσιογράφοι-ανταποκριτές αθηναϊκών ΜΜΕ τον κάλυψαν, παραπληροφορώντας στην Ελλάδα;)
2- Γιατί ο υπουργός δεν έδωσε συνέντευξη Τύπου γιά όλα τα ελληνόφωνα ΜΜΕ στη Νέα Υόρκη;
3- Γιατί στην δεκαήμερη παρουσία του στις ΗΠΑ, ΔΕΝ έδωσε συνέντευξη σε κανένα αμερικάνικο ΜΜΕ;
4- Γιατί και στις 3 πόλεις που πήγε (Σικάγο, Βοστώνη, Νέα Υόρκη) αν και συναντήθηκε επίσημα με το American Jewish Committee (AJC) δεν ''καταδέχτηκε'' να ασχοληθεί με την Ομογένεια; (και δεν αναφερόμαστε στις ''στημένες'' μικρο-εκδηλώσεις σε Σικάγο, Βοστώνη, όπου κι εκεί καλεσμένοι ήταν και Αμερικανο-Εβραίοι). Ποιό το ΠΡΑΚΤΙΚΟ όφελος γιά την Ελλάδα από το AJC; (Καταλάβαμε -γιατί φάνηκε ξεκάθαρα- και κάτι άλλο... Βασικά σε Σικάγο, Βοστώνη και Νέα Υόρκη ενδιαφέρθηκες υπουργέ, αφού είχε πριν κανονιστεί, να βρεθείς με το AJC. Οι δε μικρο-εκδηλώσεις ''ελληνικού ενδιαφέροντος'' στις 3 πόλεις, ήταν απλά ''γιά τα μάτια του κόσμου''.
5- Στην συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, είπε:«...Δεν κρύβω την βαθιά μου συγκίνηση για τα λόγια συμπαράστασης αλλά και για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Αρχιεπίσκοπος κινητοποιώντας την Ομογένεια της Αμερικής για να συμπαρασταθεί και να σταθεί στο πλευρό της μαχόμενης αυτή τη στιγμή Ελλάδος και του λαού της...». Ερωτούμε: ΠΟΥ ''είδε'' ο υπουργός τις ''πρωτοβουλίες'' και την... ''κινητοποίηση'' της Ομογένειας από τον αρχιεπίσκοπο; Στον ύπνο του; (H Ομογένεια ΔΕΝ γνωρίζει τίποτα).
6 - Γιατί ο υπουργός ΔΕΝ έθεσε στον αρχιεπίσκιοπο Δημήτριο το φαινόμενο της άθλιας χρησιμοποίησης αποσπασμένων Ελλήνων εκπαιδευτικών (που πληρώνει το ελληνικό Δημόσιο) σε κοινοτικά σχολεία της Αρχιεπισκοπής Αμερικής; Λογικά όλους θάπρεπε να τους πληρώνει η Αρχιεπισκοπή (που ζει από τους Ομογενείς) και ΟΧΙ η υποφέρουσα Ελλάδα. (Αυτό, υπουργέ, είναι η ''προσφορά'', το ''έργο'', του Δημήτριου;)
7- Γιατί ο υπουργός ''κουβαλούσε'' μαζί του, ως ''γλάστρα'', τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο γιά Απόδημους (Κ. Τσιάρα) και ΔΕΝ τον άφησε να πει ΟΥΤΕ ΜΙΑ κουβέντα, ακόμα και στις μικροσυγκεντρώσεις με προεδροπαράγοντες στα Προξενεία ή στις ''στημένες''...δεξιώσεις, σε Σικάγο, Βοστώνη, Νέα Υόρκη;
8- Ζητάτε βοήθεια από την Ομογένεια. Η Ομογένεια πάντα βοηθά την πατρίδα, έστω και αν τους Ομογενείς μας θεωρείτε οι 'Ελληνες άξεστοι πολιτικοί, πολίτες 3ης κατηγορίας, αρνούμενοι -γιά τα κομματικά παιχνιδάκια σας- να μας δώσετε το συνταγματικό μας δικαίωμα, της ψήφου, δείχνοντας έτσι στην πράξη, τι γελοίοι είστε. Γιατί;
9- Θα μας πείς υπουργέ τι έγιναν τα χρήματα της Ομογένειας γιά τους πυρόπληκτους 2007, που δόθηκαν στο ειδικό Ταμείο (με επικεφαλή τον κ. Π. Μολυβιάτη); Στους πυρόπληκτους ΔΕΝ δόθηκαν ποτέ. Η Ομογένεια έδωσε τα χρήματα γιά τους πυρόπληκτους, όχι γιά το διεφθαρμένο κράτος σας.
( 27 Σεπτ. '12 )

Ενημερώνοντας τον πρόεδρο της Δημοκρατίας (2 Οκτ. '12) γιά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ και τις επαφές του, ο υπουργός Εξωτερικών του δήλωσε ότι ''...μεγάλης αξίας όμως είναι και οι επαφές με τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης...'' (εννοώντας οι επαφές του στις ΗΠΑ). Το ερώτημα: Ποιοί οι διαμορφωτές κοινής γνώμης; Αφού ΔΕΝ έκανε ούτε μία παρέμβαση γιά την Ελλάδα σε αμερικάνικο ΜΜΕ. Εκτός κι αν εννοεί το... American Jewish Committee και τους... προεδροπαράγοντες των διαλυμένων ομογενειακών Οργανώσεων.


  

Οι...''μαγκιές'' και οι...''απειλές''
Yπουργείο Εξωτερικών ή ''υβριστών και συκοφαντών'';
'Ενα -απείρου κάλους- eMail με τις ''απειλές'' νομικού σύμβουλου του υπουργού, σε ''μπλόγκερς'' της Αθήνας. ('Ενας μάλιστα το...ανάρτησε δημόσια).
Αντί να ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ στο υπουργείο ''Εξωφρενικών'', γιά να μην γίνονται ''ρόμπες'', απειλούν γιά να φοβίσουν ΜΜΕ που δεν... εκθειάζουν τον μέγιστο υπουργό.

Το παρακάτω ημέηλ από τον νομικό σύμβουλο του υπουργείου Εξωτερικών, γιά λογαρισμό του υπουργού κ. Αβραμόπουλου, στάλθηκε -1 Οκτ. '12- σε ''μπλογκς'' που αναδημοσίευσαν το σχετικό δημοσίευμα του ''Κ'':
«Ενημερωθήκαμε για την ανάρτηση συκοφαντικών και υβριστικών σχολίων σε βάρος του Υπουργού Εξωτερικών κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, στον ιστότοπό σας, με θέμα την επίσκεψή του στις ΗΠΑ, για την προαγωγή θεμάτων του Υπουργείου και την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων. Επειδή η αναδημοσίευση από τη διαδικτυακή σας διεύθυνση των εν λόγω υβριστικών και συκοφαντικών σχολίων, οφείλεται ενδεχομένως σε παρανόηση και εσφαλμένη πληροφόρησή σας, σας καλούμε και με ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, να τα αποσύρετε άμεσα. Ενημερώνεται σχετικά η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός -και με επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μας- ότι η αρχική διεύθυνση ανάρτησης των υβριστικών και συκοφαντικών σχολίων σε βάρος του κ. Υπουργού Εξωτερικών, έχει προβεί στην απόσυρσή τους.
Πολύκαρπος Θ. Αδαμίδης. Νομικός Σύμβουλος» (σημ.: οι υπογραμμίσεις είναι του ''Κ'')

Η απάντησή μας... (ή όταν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ''βαφτίζονται'' από το χαζο-ΥΠΕΞ, ''συκοφαντίες-ύβρεις'')
''Απόσυρση'' ΔΕΝ έγινε. Η ''πηγή'' (δηλ. η ''αρχική διεύθυνση ανάρτησης''), το ''ΚΑΛΑΜΙ'', ΔΕΝ έλαβε παρόμοιο ''προειδοποιητικό'' ημέηλ από τον νομικό σύμβουλο. Στόχος τους ένας: Να φοβίσουν ΜΜΕ στην Ελλάδα. Φυσικά και δεν τολμούν να απειλήσουν ή ''φοβίσουν'' ένα MME στις ΗΠΑ, γιατί η Δικαιοσύνη στην Αμερική, δεν είναι ''ελεγχόμενη'', ούτε καταλαβαίνει από ''υπουργεία'',  ''υπουργούς'' και ''βουλευτικές ασυλίες'. Ούτε οι ΗΠΑ είναι ''ελλαδιστάν-μπανανιστάν''. Αν τολμούν, ιδού η ρόδος (και το ΠΗΔΗΜΑ). Τους προκαλούμε δημόσια.
Εμείς θέτουμε 9 ερωτήματα παρακάτω. Απαντήσεις υπάρχουν ;;;
Σε ότι αφορά τα περί ''υβριστικών και συκοφαντικών σχολίων'', ας κρίνουν οι αναγνώστες. Φυσικά, όποιος θέλει μπορεί να αμφισβητήσει -και νομικά- τα γραφόμενα του ''Κ'' και τα γεγονότα, άσχετα από το ''ύφος γραφής''.
Τα δε κωμικά περί
''προάσπισης των εθνικών συμφερόντων'' από τον υπουργό, δεν αξίζει ούτε να τα σχολιάσουμε. Η Ελλάδα μας καταστράφηκε από τους πολιτικούς της κι αυτοί ακόμα τον...''χαβά'' τους.
Και κάτι ακόμα: Κύριε νομικέ σύμβουλε, το ''Κ'' επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του και προσφυγή βασικά στην αμερικάνικη Δικαιοσύνη, γιά συκοφαντική δυσφήμιση εκ μέρους του υπουργείου σας (και παράλληλη καταγγελία στο Στέητ Ντηπάρτμεντ γιά εκβιαστικό εκφοβισμό ΜΜΕ, με κοινοποίησή της στους 100 Γερουσιαστές των ΗΠΑ). Αν έχετε πρόβλημα, κάντε ''μήνυση-αγωγή'' στο ''ΚΑΛΑΜΙ'', όχι στα ''μπλογκς'' που αναδημοσιεύουν δημοσιεύματά του... ''Αυτού γαρ και Ρόδος και πήδημα'' ή ''hic Rhodus, hic saltus''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: