Παρασκευή

Μήνυση κατά όσων βουλευτών ψήφισαν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου κατεθεσε ο Ελασσονιτης ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ!!!!



ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

«Να συλληφθούν όλοι οι βουλευτές που με τη βουλευτική τους ιδιότητα  ψηφίσαν στις 14 Ιανουαρίου στη Βουλή των Ελλήνων υπέρ της παραίτησης της Ελλάδας από την εθνική της κυριαρχία, με την κύρωση της ΠΝΠ (Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου), γεγονός που θεμελιώνει την κακουργηματική πράξη της εσχάτης προδοσίας» ζητά στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα Ελασσόνας ο Ελασσονίτης δικηγόρος και πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Λάρισας κ. Αλέκος Γεωργούλας.
Έτσι μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ, ένα ακόμη στέλεχος του κόμ- ματος του Πάνου Καμμένου προσεφυγε στη δικαιοσύνη, ζητώντας την τιμωρία των βουλευτών που συμβάλλουν με την ψήφο τους στην κατάσχεση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου που κατέχει το Δημόσιο και η Τράπεζα της Ελλάδας από τους δανειστές.
Αναλυτικότερα η μηνυτήρια αναφορά του κ. Γεωργούλα αναφέρει τα εξής: «Για την προστασία του Έθνους, των δικαιωμάτων μου και των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού και ως έχων έννομο συμφέρον με την ιδιότητά μου ως Έλληνας πολίτης, να ενεργήσετε τα νόμιμα κατ’ άρθρ. 243 ΚΠΔ, προκειμένου να συλληφθούν όλοι οι βουλευτές που θα ψηφίσαν στις 14.01.2013 στη Βουλή των Ελλήνων υπέρ της πα ραίτησης της Ελλάδας από την εθνική της κυριαρχία.




ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.Αρείου Πάγου
Του Γεωργούλα Αλέξανδρου, πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατοίκου Ελασσόνας
———————————————-
Την Δευτέρα 14.01.2013 σχεδιάζεται η κύρωση της ΠΝΠ («Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου») με την οποία υποθηκεύεται το Ελληνικό Κράτος στους δανειστές.
Εφόσον κυρωθεί η ΠΝΠ, το σύνολο της κρατικής περιουσίας της Ελλάδας τίθεται στη διάθεση των ξένων δανειστών σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η αποπληρωμή των δανείων και οι δανειστές θα έχουν τη δυνατότητα να κατάσχουν οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο που κατέχει το Δημόσιο και η Τράπεζα της Ελλάδας.
Η επίμαχη διάταξη είχε περιληφθεί στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 240/2012) που τροποποιεί τους κανόνες της δανειακής σύμβασης, και με αυτήν ορίζεται ότι «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».
Ενσωματώνεται δηλαδή στο εθνικό δίκαιο ο όρος πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, αν το ζητήσουν οι δανειστές.
Η κύρωση της παραπάνω ΠΝΠ, στις 14.01.2013, είναι αντίθετη προς το Σύνταγμα και καταλύει το Δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας, καθόσον προσβάλλει ευθέως θεμελιώδεις αρχές, σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ. 2 & 134α΄-περ. (στ) Π.Κ. Η αλλοίωση/κατάργηση/απενεργοποίηση του Πολιτεύματος αποτελεί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που είναι  ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ, κάθε αστυνομικό όργανο και οι ανακριτικοί υπάλληλοι έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΖΗΤΩ
Στην περίπτωση που τελικά ψηφισθεί ο παραπάνω νόμος με τον οποίο θα κυρούται η ΠΝΠ με την οποία η Ελλάδα παραιτείται από την εθνική της κυριαρχία, θα πρέπει να εφαρμοσθεί η υπ΄αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ και ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ στις 14.01.2013 στη Βουλή των Ελλήνων ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, με την κύρωση της ΠΝΠ.
(«Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου»), γεγονός που θεμελιώνει την κακουργηματική πράξη της Εσχάτης Προδοσίας.
Επισημαίνεται ότι ο Πρωθυπουργός της Χώρας, Υπουργοί και Υφυπουργοί εφόσον ψηφίσουν υπέρ της κύρωσης της παραπάνω ΠΝΠ με την βουλευτική τους ιδιότητα, εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της υπ΄αριθμ. 4/2012 Γνωμ.Εισ.ΑΠ και επομένως θα πρέπει να διαταχθεί η σύλληψη και αυτών.
Ελασσόνα 13.01.2013




Δεν υπάρχουν σχόλια: