Δευτέρα

Ισλαμικά ρούχα στις Τουρκικές Αερογραμμές;Αντε να τις δουμε και στο Γραφειο της Περιφερειας Θεσσαλιας μια και συντομα θα προβαλουν και την Θεσσαλια μας!!!

 

c5813242a4b650597f26d245d31dd8c8_L
 turkish_airlines_2_medium

Μετά τον Σουλειμάν και η Turkish Airlines στη Θεσσαλία

Το έχουμε και θα το ξαναπούμε …

Οι Τούρκοι θα ξανάρθουν ......(Ατουφέκιστοι…Πληθαίνουν τα σημάδια !

Χαρά  που έχει ο χαλβάς ,χαρά να δείς  και ο Ραγιάς !)



Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με αυτήν την φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο όπου παρουσιάζονται οι νέες στολές που ενδέχεται να φορούν οι αεροσυνοδοί των Τουρκικών Αερογραμμών.
Η μακριές φούστες, τα κλειστά πουκάμισα αλλά και όλη η ενδυματολογική μορφή με τα μοβ υφάσματα που θυμίζoυν Αραβικές χώρες έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων των Τούρκων που ζητούν την άμεση απόσυρση αυτών των ρούχων.

Οι Τούρκοι φοβούνται πως στις Τουρκικές Αερογραμμές θα ξεκινήσει μια νέα εποχή ισλαμικών ενδυματολογικών επιλογών που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση Ερντογάν.

Ακόμη και η φιλο-ισλαμική αρθρογράφος Ναζλί Ιλίτζακ ξεσηκώθηκε που ανέφερε πως «στις δημοκρατικές-κοσμικού χαρακτήρα χώρες δεν υπάρχουν τέτοιες ενδυματολογιικές επιλογές. Σε μια επίσημη ημικρατική εταιρεία δεν μπορεί να υπάρχει μαύρο καλσόν και φούστες μέχρι τον αστράγαλο. Ισως μια κοπέλα με μαντίλα θα πρέπει να εργαστεί όμως δεν μπορείτε να επιβάλλετε τον δικό σας τρόπο ζωής (σ.σ φιλο-ισλαμικό) σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι Τουρκικές Αερογραμμές ανακοίνωσαν πως η φωτογραφία που διέρρευσε δεν είναι η οριστική μορφή των ενδυματολογικών επιλογών για τις αεροσυνοδούς που σχεδιάζει να κάνει η εταιρεία, πως υπάρχουν κι άλλες και η τελική επιλογή θα ανακοινωθεί στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: