Κυριακή

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ!


katalipsi1
Ήταν παιδιά της διπλανής πόρτας! Η "Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς" είχε παρεισφρήσει στα σχολεία στρατολογώντας μαθητές! Φωτογραφίες! 
Οι σημερινοί συλληφθέντες Χολαργιώτες κατηγορούμενοι για τη ληστεία της Κοζάνης είναι παιδιά της διπλανής πόρτας. Είναι παιδιά ευυπόληπτων οικογενειών, με γονείς επιστήμονες, καθηγητές, ανθρώπους του πολιτισμού και της τέχνης. Πώς είναι δυνατόν μέσα από τέτοιες οικογένειες να βγαίνουν τέτοια παιδιά; Το φαινόμενο πρέπει να μας απασχολήσει από κοινωνιολογικής και όχι μόνο, πλευράς.
katalipsi9katalipsi12
Εμείς έχουμε να πούμε με λίγα λόγια ότι τα παιδιά αυτά δεν έχουν φτάσει στο έγκλημα διότι είναι μέσα στη φύση τους. Υπεύθυνη είναι η κοινωνία και κυρίως το πολιτικό σύστημα. Αυτό έχει γενννήσει τέτοια φαινόμενα. Η "σκατά" κοινωνία που δημιούργησε, οι λαμογιές, οι διαφθορά πάνω στην οποία έχτισε την σύγχρονη Ελλάδα, έχουν γεννήσει αυτές τις αντιδράσεις. Τα παιδιά αυτά, προείδαν, προέβλεψαν την κατακρήμνιση της κοινωνίας, την σήψη των πάντων και θέλησαν να δημιουργήσουν ένοπλο-αντάρτικο αγώνα στις πόλεις. Μέσα στα σχολεία, είχαν παρεισφρήσει οι ομάδες αντιεξουσιαστών και η "Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς", επιδιώκοντας να στρατολογήσει νεαρούς μαθητές. Οι μαθητές εκείνοι είχαν πρωτοστατήσει στις σχολικές καταλήψεις προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στα σχολεία και γράφοντας πολλά συνθήματα αναρχικών.
Γι' αυτό έχουν μίσος για την Πολιτεία και ό,τι προέρχεται από αυτή.

Ιδού τι έγραφε αναλυτικά το indobserver.blogspot.gr. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Κάντε κλικ κάτω:

 

ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ… ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: