Τετάρτη

Bόμβες Βγενόπουλου στον ΣΚΑΪ για το χάος στην Κύπρο - Αποκάλυψε ποιοι οδήγησαν το νησί στον "γκρεμό" - Κόλαφος κατά του Κύπριου ΥΠΟΙΚ !!!!!!!!Ο Βγενόπουλος για τη σεξουαλική ζωή του Μιχάλη Σαρρή


  Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για τις εξελίξεις στην Κύπρο
- Καταγγέλλει διαπλεκόμενα συμφέροντα πίσω από την Τράπεζα Κύπρου
- "Μεγάλη η ευθύνη του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου"
- "Παρέδωσα μια υγιέστατη τράπεζα και τη διέλυσαν"
- Τι λέει για το δάνειο κίνησης στη Μονή Βατοπεδίου

Αρχικά θέλησε να διευκρινίσει ότι: "Όταν αναφέρομαι στην Κύπρο και βγάζω πικρία αναφέρομαι στο κυπριακό κατεστημένο και όχι στο λαό, που αγαπώ και θεωρώ αδερφούς τους Κυπρίους. Και όταν αναφέρομαι στην Τράπεζα Κύπρου, εννοώ την τότε ηγεσία που ήταν πολύ ζωντανό μέλος της διαπλοκής και όχι τη σημερινή που σέβομαι".

Στη συνέχεια αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις του κ. Χριστόφια, τόνισε ότι: "Ο Χριστόφιας είπε “ναι” στο κούρεμα και κατέστρεψε τις τράπεζες. Δεν είχε άλλη επιλογή, αλλά θα μπορούσε να ζητήσει μια ειδική ρύθμιση γιατί τα ομόλογα στις κυπριακές τράπεζες ήταν 5 δισ., ενώ στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες ήταν λιγότερα".

Απαντώντας για το δάνειο στη Μονή Βατοπεδίου που κάποιοι το χαρακτήρισαν επισφαλές: "Όλες αυτές οι κατηγορίες είναι τερατώδη ψέματα. Το Βατοπέδι έγινε πελάτης της τράπεζάς μας 2,5 χρόνια πριν το υποτιθέμενο σκάνδαλο. Δώσαμε ένα δάνειο πολύ μικρότερο του ποσού των 175 εκατ. ευρώ σε ένα μοναστήρι. Εξοφλούσε κανονικά τα δάνειά του μέχρι τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου, όταν και πάγωσαν οι λογαριασμοί".

Στο άκουσμα του ονόματος του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου, κ. Σαρρή, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν... καταπέλτης. Για τη Λαϊκή Τράπεζα και τους ισχυρισμούς του περί διαπλοκής, είπε: "Μας δυσφήμισαν για να πάρει η Τράπεζα Κύπρου τις καταθέσεις μας. Απέσυραν επιδεικτικά καταθέσεις, λέγοντας πως η τράπεζά μου κινδυνεύει".

Σε ερώτηση για το πώς έφρτασε στο σημείο να κλέισει η Λαϊκή Τράπεζα, απάντησε: “Είναι πολύ απλό. Πριν από 17 μήνες πριν πηρε την εξουσία το κυπριακό κράτος. Έγιναν καταστροφικές ενέργειες από τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου, κύριο Σαρρή”.

Και συνέχισε: "Οι άσχετοι έδωσαν για κούρεμα ομόλογα που ήταν καθαρά. Παρέδωσα μια τράπεζα υγιέστατη και τη διέλυσαν. Προσπαθούν να φορτώσουν πάνω μου την ανικανότητα και την εξυπηρέτηση συμφερόντων τους”.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι: “Υπάρχει φασισμός στα media της Κύπρου. Ήθελαν να με φιμώσουν. Όταν αναφέρομαι σε διαπλεκόμενος και κατεστημένο, εννοώ τον Σαρρή και τη διοίκηση της τράπεζας Κύπρου”.

“Έβαλαν πρόεδρο κατηγορούμενο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος του Μιλόσεβιτς”, είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε: “Το κατεστημένο στην Κύπρο με παραπλάνησε να μείνω, γιατί δήθεν θα γινόντουσαν αλλαγές και με κράτησαν αιχμάλωτο. Είναι τεράστιες οι ευθύνες της πολιτικής ηγεσίας της Κύπρου”.

Αναφερόμενος στη χώρα μας και αν οι εξελίξεις στην Κύπρο θα την επηρεάσουν, υποστήριξε ότι: “Έγιναν άριστες κινήσεις στην Ελλάδα. Πορστατεύτηκε το τραπεζικό σύστημα. Αν είχαν έναν Προβόπουλο στην Κύπρο δεν θα είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά. Η Ελλάδα θα υποφέρει επειδη λίγες επιχειρήσεις έχουν χάσει κάποια χρήματα. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κούρεμα ούτε στην Ελλάδα, ούτε σε άλλες χώρες”.

Τέλος για την Πειραιώς ανέφερε: “Άριστη η κίνηση της Πειραιώς που θα επιφέρει κερδοφορία”.


Στις 15 Οκτωβρίου 2011, το taxalia έφερνε στο φώς, δημοσιεύματα Τουρκοκυπριακών εφημερίδων, για την υπόθεση Σαρρή.

Σήμερα, καταπέλτης ήταν ο Ανδρέας Βγενόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Ευαγγελάτο. Ο κ. Bγενόπουλος τόνισε ότι...
είχε ενημερώσει την κυπριακή κυβέρνηση από το 2009 για τους κινδύνους που ελοχεύουν για την οικονομία της Κύπρου.



"Κύριος υπαίτιος των όσων συνέβησαν στην Κύπρο ο ΥΠΟΙΚ Μ. Σαρρής", υπογράμμισε για τον οποίο είπε "πως δεν ξέρει τι του γίνεται".



Μάλιστα, ο κ. Βγενόπουλος εξαπέλυσε βολές προς τον Κύπριο Υπουργό Οικονομικών, λέγοντας πως " ο Σαρρής έχει συλληφθεί στο παρελθόν για ανάρμοστες σεξουαλικές πράξεις με 17χρονο! Δεν πήγε ποτέ να δικαστεί!"



"Ο Σαρρής έχει συλληφθεί γυμνός σε μασάζ με 17χρονο Τουρκοκύπριο!", υπογράμμισε, ενώ έσπευσε να προσθέσει ότι "δε με ενδιαφέρει η σεξουαλική του πράξη, δεν έχω τίποτα εναντίον των ομοφυλόφιλων".



Σημείωση taxalia: Ο κ.Σαρρής αρνείται τις κατηγορίες και μιλά για σκευωρία των Τουρκοκυπριακών αρχών. 

Τουρκοκύπριοι συνέλαβαν π.υπουργό της Κύπρου για gay επαφές με ανήλικο!

Tον έκαναν τσακωτό στο κρεβάτι με ένα 16χρονο αγόρι, με το οποίο συμφώνησε σεξουαλική επαφή έναντι 20 ευρώ.
σύμφωνα με τις Τουρκοκυπριακές εφημερίδες

Στα μπουντρούμια του Αττίλα ο πρώην υπουργός οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος συνελήφθη χθες παράνομα από την ψευδοαστυνομία με...
 την κατηγορία ότι υπέπεσε σε ερωτικό αδίκημα με ένα ανήλικο και κατηγορείται για ''σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης''.

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, μέλος της παγκόσμιας τράπεζας και μέλος της διαπραγματευτικής οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον ψευδοδικαστηρίου το οποίο διέταξε την τριήμερη κράτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγή που είναι σε θέση να λαμβάνει πληροφορίες από τη λεγόμενη αστυνομία του ψευδοκράτους, ο Μιχάλης Σαρρής συνελήφθη σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στα κατεχόμενα να προβαίνει, σύμφωνα με ισχυρισμούς της λεγόμενης αστυνομίας, σε άσεμνη πράξη με 16χρονο, ενώ στο ίδιο δωμάτιο βρίσκόταν ένα ακόμη πρόσωπο ηλικίας 18 ετών.
πηγή: taxalia.blogspot.com
Το γεγονός της παράνομης σύλληψης επιβεβαίωσε ο Εκπρόσωπος τύπου του αρχηγείου αστυνομίας.

Η αστυνομία του κατοχικού καθεστώτος διέρρευσε στα Τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης ότι η παράνομη σύλληψη του κυρίου Σαρρή έγινε την ώρα που διέπραττε το αδίκημα με τον ένα εκ των προσώπων, ανήλικο που βρισκόταν στο συγκεκριμένο δωμάτιο ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τα κατεχόμενα όπως τουλάχιστον αυτές διαρρέουν από τη λεγόμενη αστυνομία, είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται στα κατεχόμενα ο κύριος Σαρρής για παρόμοιο αδίκημα. Την πρώτη φορά, η παράνομη σύλληψή του έγινε πριν από 5 ή 6 χρόνια με την κατηγορία ότι προέβη σε άσεμνες πράξεις, του έγιναν ιδιαίτερα αυστηρές συστάσεις και αφέθηκε ελεύθερος διότι δεν επρόκειτο για ανήλικο.

Ίσως ο καλύτερος υπουργός οικονομικών στην Κύπρο…

Ο Μιχάλης Σαρρής είναι κατά γενική ομολογία ικανότατος οικονομολόγος και ενδεχομένως ο καλύτερος υπουργός Οικονομικών που πέρασε ποτέ από κυπριακή κυβέρνηση. Διετέλεσε μέλος της κυβέρνησης του Τάσσου Παπαδόπουλου, από το 2005 έως το 2008.

Παλαιότερα υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Παγκόσμιας Τράπεζας, όπου έχει υπηρετήσει για 29 χρόνια. Ο κ. Σαρρής είναι κάτοχος πτυχίου στα Οικονομικά από το London School of Economics και διαθέτει διδακτορικό στα Οικονομικά από το Wayne State University.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Σαρρής συμμετέχει και στις ομάδες εργασίας για την επίλυση του Κυπριακού.

Ο Μιχάλης Σαρρής είχε προταθεί να αναλάβει καθήκοντα υπουργού Oικονομίας και κατά την τρέχουσα, δύσκολη περίοδο, αλλά είχε θέσει ορισμένες προϋποθέσεις. Τελικά στη θέση του υπουργού οικονομικών επελέγη ο Κίκης Καζαμίας.

Τι λένε τα τουρκοκυπριακά Μέσα

σύμφωνα με την Star Kibris, ο υπουργός πήγαινε συχνά στα κατεχόμενα για αναζήτηση νεαρών ερωτικών συντρόφων και ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο "Νίκη"

15/10/2011, taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: