Τρίτη

Η «ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!

Με φόντο εβραϊκά σύμβολα και ΕΝΤΟΣ της εβραϊκής συναγωγής (κάτι που είναι ασυμβίβαστο με την Χριστιανική του (;) ιδιότητα, όπως εξηγήσαμε χθες), ο «Έλληνας Πρωθυπουργός» μας μίλησε με δακρύβρεχτο λόγο για τις διώξεις των Εβραίων και το ολοκαύτωμά τους.

Καλά όλα αυτά, όμως που ήσουν «ευαίσθητε» Σαμαρά:



- Στην Επέτειο του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων: Περίεργο δεν είναι κάποιος που...κλαίει για τα θύματα του ναζισμού ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;;;

- Στην Επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων: Θα δούμε αν θα πατήσεις το πόδι σου σε κάποια από τις φετινές εκδηλώσεις της. Μέχρι τώρα, έλαμψες δια της απουσίας σου!

- Στην Επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής: Είδατε, ακούσατε να λέει το παραμικρό; Μάλλον φοβάται μην ενοχληθεί η συγκυβερνώσα Ρεπούση.
Μπορούμε να συνεχίσουμε φέρνοντας δεκάδες παρόμοια παραδείγματα επιλεκτικής «ευαισθησίας» του Σαμαρά. Δεν χρειάζεται όμως, αφού τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: 
Δεν «τίμησες» τους Εβραίους νεκρούς, Σαμαρά. Απλά, ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ για πολλοστή φορά, ελπίζοντας στην...βοήθειά τους!
Υ.Γ. Και μια απορία: Είδατε καμία ελληνική σημαία στην εβραϊκή εκδήλωση; Όχι τίποτα άλλο, απλά για να μην μας δουλεύουν πως είναι «Έλληνες Εβραίοι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: