Παρασκευή

Όργιο κομμουνιστικής προπαγάνδας στην κρατική τηλεόραση. Ύμνοι για τον προδότη Ζαχαριάδη ακομα και τωρα και επι Σαμαρα!!!


Ζούμε στην κατεχόμενη Ελλάδα του μνημονίου. Στον αστερισμό του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης. Όπου το μεγάλο, δίχως Πατρίδα, κεφάλαιο ασύδοτο θησαυρίζει σε βάρος του Λαού και της δημόσιας περιουσίας. Σ΄ ότι αφορά, όμως, την ερμηνεία των ιστορικών γεγονότων η Ελλάδα παραμένει η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης. Πάμπολλα και καθημερινά τα πράγματα που αποδεικνύουν περίτρανα την συγκεκριμένη διαπίστωση. Σ’ αυτή την διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας, την μονομερή και μονόπλευρη παρουσία των γεγονότων του ιστορικού παρελθόντος συμμετέχει, εκτός των άλλων, και η κρατική τηλεόραση.
Ένα πολύ χαρακτηριστικό περιστατικό αφορά την εκπομπή της ΕΤ 1 "Πρωτοσέλιδα ιστορίας", την Τρίτη 14 Μαΐου. Συντονιστής της εκπομπής ο γνωστός αντεθνικιστής δημοσιογράφος Γιάννης Τζανετάκος (ο υποψήφιος της ΝΔ για την υπερνομαρχία Αττικής τον Οκτώβριο του 2002, για να μην ξεχνιόμαστε…) και θέμα της η ζωή και η δράση του μακροβιότερου αρχηγού του ΚΚΕ, Νίκου Ζαχαριάδη. Μια εκπομπή κομμένη και ραμμένη στα πρότυπα της κομμουνιστικής προπαγάνδας, με απίστευτη παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας. Αυτό το αδίστακτο πιστό "σκυλί" του Στάλιν, ούτε λίγο ούτε πολύ, παρουσιάστηκε ως ένας απλός λαϊκός αγωνιστής, που... απλώς έπεσε θύμα των εσωκομματικών μηχανοραφιών!
Οι καλεσμένοι της εκπομπής προέβησαν στην απαραίτητη αγιοποίηση του Νίκου Ζαχαριάδη και στον βάναυσο βιασμό της Ιστορίας, με πρωτεργάτη μάλιστα κάποιον Γιώργο Μαργαρίτη, καθηγητή Πανεπιστημίου, ο οποίος μιλά σε ημερίδες του ΚΚΕ! Για τέτοιου είδους "αντικειμενική άποψη" μιλάμε… Από πού να αρχίσουμε και από πού να τελειώσουμε γύρω από το εμμετικό υμνολόγιο προς τον "τσάτσο" και αυλικό του σοβιετικού ιμπεριαλισμού. Αναφέρθηκαν στο περιβόητο πρώτο γράμμα του Ζαχαριάδη, στο οποίο καλούσε τον Ελληνικό Λαό να αντισταθεί στους Ιταλούς εισβολείς και να συνταχθεί με την κυβέρνηση Μεταξά, αλλά έκαναν "τουμπεκί" στα δυο επόμενα γράμματα του Ζαχαριάδη, όπου ο «μεγάλος πατριώτης» με επαίσχυντο τρόπο χαρακτήριζε τον απελευθερωτικό αγώνα του Βορειοηπειρωτικού έπους ως «ιμπεριαλιστικό». Κουβέντα για τις σφαγές από τους κομμουνιστές, τον Δεκέμβριο του 1944, ενώ πλάκα είχε η αναφορά για την κράτηση του Ζαχαριάδη στο Νταχάου, από τους Γερμανούς, για τέσσερα (4) ολόκληρα χρόνια. Δεν αναρωτήθηκαν στην εκπομπή πώς ήταν δυνατόν οι Γερμανοί να αφήσουν ζωντανό τον ηγέτη ενός κομμουνιστικού κόμματος, την στιγμή  που εκτέλεσαν όχι μόνο τον Έρνστ Τέλμαν ( επικεφαλή του ΚΚΓ) αλλά και πολλούς απλούς μπολσεβίκους;
Γιατί δεν είπαν, έστω και ως πιθανή εκδοχή, το αυτονόητο ότι ο Ζαχαριάδης λογικά ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ με τους Γερμανούς στο στρατόπεδο συγκέντρωσης, προκειμένου να σώσει το τομάρι του; Γιατί τον απήλλαξαν από τις ευθύνες του για την αδερφική σφαγή του 1946-49; Γιατί δεν αναφέρθηκαν στις κατά καιρούς προδοτικές συμφωνίες και δηλώσεις τόσο του ΚΚΕ, όσο και του ίδιου του Ζαχαριάδη; Γιατί δεν αναφέρθηκαν στην κατάπτυστη απόφαση της 5ης ολομέλειας του ΚΚΕ, στις 30 Ιανουαρίου 1949, σύμφωνα με την οποία «Στη Βόρεια Ελλάδα, ο Μακεδονικός (Σλαβομακεδονικός) λαός τα’ δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας, που προκαλεί τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο Μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποκτήσει. Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλείς στην πάλη του λαού τους». Αντί των προδοτικών ομολογιών από τους ίδιους τους κομμουνιστές της Ελλάδος (και όχι Έλληνες κομμουνιστές…) είχαμε νερόβραστες αναλύσεις γύρω από τα εσωκομματικά του ΚΚΕ, μετά την καθαίρεση Ζαχαριάδη, και το "δράμα" του ίδιου, ο οποίος απλώς έπεσε στην παγίδα που επί χρόνια έστηνε στους ανταγωνιστές του μέσα στο ΚΚΕ. Μια κατάπτυστη πραγματικά εκπομπή, την οποία πλήρωσε από το υστέρημά του ο Έλληνας φορολογούμενος, προκειμένου να ηρωοποιούνται και να αθωώνονται σοβιετόδουλοι προδότες, σφαγείς των Ελλήνων, αρχομανείς, όπως ο Ζαχαριάδης. Ένας αρνησιπάτρης ανθέλληνας, που για 55 ολόκληρα χρόνια (1956-2011) θεωρήθηκε από το ίδιο του το κόμμα ως "χαφιές", ρουφιάνος, πράκτορας του ταξικού εχθρού, οπορτουνιστής κλπ. Να πού καταλήγουν τα χρήματα του Ελληνικού Λαού. Να πώς διαστρεβλώνεται με θρασύτατο τρόπο η πραγματικότητα. Να γιατί η Ελλάδα παραμένει το τελευταίο κομμουνιστικό (με καπιταλιστική διαχείριση) κράτος της Ευρώπης…

Δεν υπάρχουν σχόλια: