Δευτέρα

Η ΕΛΛΑΔΑ – ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ

pinakasal
Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ηλία Παναγιώταρου, σχετικά με τους αλλοδαπούς δράστες εγκληματικών πράξεων στην ελληνική επικράτεια κατά τα έτη 1998 μέχρι και το 2012, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαβίβασε τον παρακάτω πίνακα, ο οποίος και αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της ασυδοσίας ,της παρακμής αλλά και της ταυτόχρονης ανικανότητας των πολιτικών προϊσταμένων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να παράσχουν ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες.
«Πρωταθλητές του εγκλήματος»
Οι Αλβανοί από το 1998 μέχρι και το 2012, κατέχουν τα πρωτεία του εγκλήματος, έχοντας πλέον εξελίξει τη δράση τους σε όλα τα επίπεδα. Ειδεχθή εγκλήματα διαπραχθέντα από Αλβανούς έχουν κατά καιρούς συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν τους πλέον αδίστακτους δολοφόνους, δολοφονώντας ακόμη και αστυνομικούς.
Στο σχετικό πίνακα του υπουργείου, ακολουθούν σε εγκληματικότητα οι Ρουμάνοι, οι Βούλγαροι και οι Ρώσοι. Από το 2005 κι εντεύθεν, αυξάνεται σημαντικά η συμμετοχή στο έγκλημα Ιρακινών και Πακιστανών. Τούτο βεβαίως καταδεικνύει, πως οι λαθρομετανάστες από τις ασιατικές αυτές χώρες, ρέπουν περισσότερο προς εγκληματικές πράξεις, όσο αυξάνεται ο αριθμός των ομοεθνών τους που εισέρχεται παράνομα στη χώρα. Απέναντι δηλαδή στη σταθερή εγκληματικότητα των Αλβανών, η μαζική εισβολή πακιστανών και ιρακινών από το 2006 και μετά, φαίνεται να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση των κρουσμάτων της εγκληματικότητας από συμπατριώτες τους. Επιπρόσθετα, η παραμονή τους στη χώρα επί σειρά ετών, βοηθά στον εγκλιματισμό τους και στην προσαρμογή τους στην εδώ πραγματικότητα, οπότε διεκδικούν κι εκείνοι ουσιαστικό μερίδιο στις παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες.
Τα συγκεκριμένα στοιχεία, αφορούν τη χρονική περίοδο 1998-2012. Παρατηρώντας τον πίνακα, διαπιστώνουμε την έκρηξη της εγκληματικότητας των αλλοδαπών από το 2009 και μετά, οπότε και οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επιχείρησαν να προχωρήσουν παράνομα και αντισυνταγματικά στην «ελληνοποίηση» παράνομων μεταναστών.
Δυστυχώς αρκετά από τα ανωτέρω εγκλήματα, είχαν να κάνουν με τις φρικτές δολοφονίες ανυπεράσπιστων Ελλήνων κάθε ηλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: