Τετάρτη

Αρχισαν τα βλαχικα μοιρολογια στη Λαρισα.!!!!Τελειωνουν τον Αγοραστο οι Επιτελικοι του Σαμαρα!!!Παει για γρουβες το βλαχικο παραμαγαζο της Περιφερειας!!!!


Μυστική Δημοσκόπηση που έγινε πρόσφατα στη Θεσσαλία για λογαριασμό του Μαξίμου δείχνει το τραγικο αποτέλεσμα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα για τον Κώστα Αγοραστό. Όπως μας πληροφόρησε μυστικό-σύμβουλος του Πρωθυπουργικού Γραφείου έχει ήδη αρχίσει ο προσανατολισμός της Νέας Δημοκρατίας σε άλλη υποψηφιότητα για τις προσεχεις εκλογες . Ανοιξαν τους ασκους για το γκρεμισμα του βλαχου !!!!. Ήδη στου Μαχίμου εμφανίζονται Καζάν-Καζάν τρεις υποψηφιότητες που κατά την άποψη του Σαμαρικου Επιτελείου είναι δυνατόν να αλλάξουν το δυσμενές κλίμα για τη ΝΔ στη Περιφέρεια Θεσσαλίας. Σύμφωνα πάντα με τον παλιό μας φίλο και συναγωνιστή που είναι κοντά στο Σαμαρά- σφαζόμαστε κάθε τόσο για το θέμα!!!! Η πρώτη είναι του Βουλευτή Τρικάλων κ Ηλία Βλαχογιάννη. Σύμφωνα με τους ευνοούντες την υποψηφιότητα αυτή ο Βλαχογιάννης θεωρείται από τους σκληρούς Σαμαρικους, με προσβάσεις στη δεξιά πτέρυγα της ΝΔ και η κάθοδος του θα μίκρυνε της τάσεις φυγής που παρουσιάζει το δεξιό κομμάτι των ψηφοφόρων…. προς τον Ζώη, τους Ανεξ. Έλληνες ,την Χρυσή Αυγή κλπ. Παλιός αστυνομικός εχει προσβάσεις στους ένστολους και απόστρατους!!! Η δεύτερη είναι ο Βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ Χρήστος Κέλλας επειδη θεωρειται αφθαρτος και με πολύ ορεξη, με προσβάσεις λογω το ότι είναι γενικά μετριοπαθών τόνων σε όλους τους πολιτικούς χωρους. Επί πλέον επειδη σπουδασε γιατρος στη Γερμανια εξακολουθει να εχει κολληγιές στην Γερμανικη Πολιτικη Σκηνη και γενικά θεωρείται μάλλον φιλογερμανος.
 Η τριτη ειναι του Προεδρου του ΕλληνοΑμερικανικου Επιμελητηριου Δικηγορου Γιαννου Γραμματιδη.Την υποψηφιοτητα του την στηριζουν γνωστοι Θεσσαλοι τεχνοκρατες και επιχειρηματιες!!Γαλαζιοι κομματικοι της ΝΔ υποστηριζουν αυτη την υποψηφιοτητα για το οτι ο Γιαννος ειναι ο μονος που θα μπορουσε να βοηθησει τον Σαμαρα να ανοιξει διαυλους επικοινωνιας με τις ΗΠΑ.Επι πλεον ο Γιαννος Γραμματιδης θα δωσει νεο αερα στην Γαλαζια Παραταξη, θεωρειται ενας επιτυχημενος τεχνοκρατης με παγκοσμιες περγαμηνες και  επιχειρηματοικονομικες διασυνδεσεις και θα βγαλει την Θεσσαλια απο την αφανεια και τον μαρασμο . 



 Στην ερώτηση μου ειδικά για την Λάρισα για το τι θα γίνει ο Αγοραστός? Η απάντηση του ήταν ότι θα τον ψήσουν να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Λάρισας τερματίζοντας έτσι τον Τζανακουλη και τον Διαμαντο .Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι θα πεισθει ο Στελιος Σουρλας να κατσει φρονιμα !!!!Απ οτι ομως φαινεται ο νεαρος Δικηγορος συγκεντρωνει πισω του τους τ και νυν Οννεδιτες και ενα μεγαλο κομματι της παραδοσιακης και φιλοβασιλικης Δεξιας που αναζητει κατι το καινουργιο στην τοπικη γαλαζια σκηνη!! 


 Επισης οι ιδιοι επιτελικοι του Σαμαρα θελουν τον Λουκα Κατσαρο στο ψηφοδελτιο της ΝΔ επειδη τα μηνυματα για τον Χαρακοπουλο δεν είναι καλα και πιστευουν ότι ο Λουκας θα σταματήσει το κυμα φυγής που παρουσιάζει η ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: