Κυριακή

Κύμα εγκληματικότητας κατά των Ελλήνων από λαθρομετανάστες

reality
Τα φρικτά εγκλήματα κατά των Ελλήνων, δεν είναι ρατσιστικά; Τι απαντά η αριστερά; Και γιατί εμμένει για «αντιρατσιστικό νόμο», όταν τα κρούσματα εγκλημάτων με θύματα Έλληνες, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο;
Διαβάστε: «Νέα φρίκη με δράστη νεαρό Πακιστανό αποκαλύπτεται αυτή τη φορά σε χωριό της Καρδίτσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της 26 Μαΐου, ο δράστης εισέβαλε σε αγροτικό σπίτι 74χρονης ηλικιωμένης η οποία είναι γνωστό στο χωριό ότι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα αφού ζει καθηλωμένη σε αναπηρικό καρότσι. Η γυναίκα έχει επίσης χρόνια σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Το κτήνος από το Πακιστάν αφού διέρρηξε την πόρτα της οικίας, πήγε στο δωμάτιο της ανήμπορης γυναίκας, έσκισε τα ρούχα της και την βίασε.
Στη συνέχεια ο Πακιστανός αφού ικανοποίησε τις άρρωστες ορέξεις του έσπευσε να εξαφανιστεί. Την επόμενη μέρα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους, το αποτρόπαιο συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί της περιοχής προσπάθησαν να εντοπίσουν τον Πακιστανό, αλλά το γεγονός είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού στον κάμπο της Καρδίτσας ζουν και εργάζονται πολλοί αλλοδαποί στα κτήματα των ντόπιων σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Εξαιρετικά περίεργο είναι το γεγονός γιατί δεν υπήρξε τόσες μέρες ανακοίνωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας ενός τόσου σοβαρού συμβάντος αλλοδαπού κατηγορούμενου για κακούργημα που εισέβαλε μέσα στο σπίτι της ανήμπορης 74χρονης γυναίκας και την κακοποίησε.
Πρέπει να σημειωθεί κατά τις ίδιες πληροφορίες ότι ο καταζητούμενος Πακιστανός φέρεται να έχει χτυπήσει άγρια το θύμα πριν από τις ασελγείς πράξεις» (newsbomb.gr). Και άλλη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 20χρονης Ρουμάνας , η οποία βρέθηκε δολοφονημένη το πρωί της 5-10-2010, στην περιοχή Β’ Λιμανάκι της Βουλιαγμένης Αττικής, φέροντας χτύπημα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο. Δράστης είναι ένας 38χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος συζούσε με την 20χρονη σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, το οποίο φυσικά εγκατέλειψε μετά το φονικό. Ο δράστης αναζητείται. Τις τελευταίες ημέρες, μάθαμε και για τη διπλή δολοφονία στο Αλιβέρι από Πακιστανό αλλά και το έγκλημα Αφγανού, ο οποίος προσπάθησε να ληστέψει και να σκοτώσει Ελληνίδα φοιτήτρια, πετώντας την σε γκρεμό. Και την ίδια ώρα, τα αντιρατσιστικά «καλλιστεία», συνεχίζονται εκ μέρους των κομμάτων.
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ και τους λοιπούς της αριστεράς, αλλά και τους «δορυφόρους» της Κουμουνδούρου, τους ΑΝΕΛ, ο ρατσισμός συνιστά ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Μάλλον ζουν όλοι αυτοί σε άλλο πλανήτη. Έλληνες πολίτες θανατώνονται και τραυματίζονται βαριά σωματικά και ψυχικά σε καθημερινή βάση από λαθρομετανάστες, οι οποίοι απολαμβάνουν της στήριξης μεγάλου αριθμού κομμάτων, στα αριστερά κυρίως αλλά και στα δεξιά (εδώ, τρόπος του λέγειν) του πολιτικού φάσματος. ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ, αλλά και νεοφιλελεύθεροι, στρέφονται πλέον ευθέως κατά των Ελλήνων, αναδεικνύοντας τις εξαρτήσεις μεγάλου κομματιού του πολιτικού κόσμου από ξένα κέντρα. Και το αστείο είναι ότι κάποιοι από τους παραπάνω, ξελαρυγγιάζονται κατά του μνημονίου! Με λίγα λόγια, δουλεύουν τον κόσμο!
Ο «προοδευτικός» Τύπος σιωπά υποκριτικά, αποκρύπτοντας ειδήσεις και τα συνεχή εγκλήματα των λαθρομεταναστών κατά των Ελλήνων και παραβιάζοντας έτσι τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Προέχει για τους «προοδευτικούς», η διάλυση του εθνικού κορμού και η υποβοήθηση της διαδικασίας της διεθνιστικής συλλήψεως παγκοσμιοποίησης. Και φυσικά, τα εγκλήματα δεν αναφέρονται, για να μην αναπτύσσονται τα «ρατσιστικά» και «ξενοφοβικά» αντανακλαστικά των Ελλήνων. Όμως, η αλήθεια είναι μία: οι Έλληνες δεν είναι πλέον ασφαλείς και αυτό δεν νοιάζει καθόλου την αριστερά και τους συνοδοιπόρους της, τους ΑΝΕΛ, που «βυθίζονται» στις δημοσκοπήσεις. Αν τους ένοιαζε, δεν θα μιλούσαν για «αντιρατσιστικές» προτάσεις νόμου ή τροπολογίες.
Αντίθετα, θα κινητοποιούσαν τον κόσμο, θα μιλούσαν για απελάσεις και δεν θα κοίταζαν πώς να φιμώσουν τους Έλληνες και όλους όσους τολμούν σήμερα να υψώσουν τη φωνή τους, διαμαρτυρόμενοι για τις δολοφονίες και τους βιασμούς γυναικών όλων των ηλικιών από τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες.
Στην αριστερά, φοβούνται να κοιτάξουν κατάματα τις συνέπειες της πολυπολιτισμικότητας και την αποτυχία των ιδεολογημάτων τους. Ας τους το πούμε λοιπόν εμείς, για άλλη μια φορά: δεν μπορούμε να συμβιώσουμε με όλους αυτούς που μπήκαν παράνομα στην πατρίδα μας, παραβιάζοντας τους νόμους της. Οι πολιτισμικές μας διαφορές, δεν επιτρέπουν αυτή τη συμβίωση, που μέχρι σήμερα έχει πνιγεί στο αίμα.
Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τη μητέρα που βιάστηκε μπροστά στην οικογένειά της, τον Καντάρη, την 15χρονη Μυρτώ, τον νεαρό συμπολίτη μας στην Πάτρα, ο οποίος πλήρωσε το μίσος των τριτοκοσμικών για τους Έλληνες και τα κατοικίδιά τους; Τι θέλουν δηλαδή αυτοί της αριστεράς; Να ζητήσουν κάποιοι σε λίγα χρόνια από τις γυναίκες τους να φορέσουν μαντίλες, να ξεχάσουν τις κοντές φούστες και τα ντεκολτέ και να φορέσουν μαντίλες, για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να συμμαχούν με τον διάβολο, ώστε να διαλύσουν τον εθνικό κορμό; Γιατί δεν διαβάζουν, το λέμε για πολλοστή φορά, τα βιβλία της αείμνηστης Ιταλίδας δημοσιογράφου Οριάνα Φαλάτσι, που μίλησε για την μετατροπή της Ευρώπης σε Ευραβία;
Όχι άλλο αίμα Ελλήνων! Και ας αφήσουν κάποιοι αριστεριστές τα ψόφια περί «ισλαμοφοβίας». Η ασφάλεια είναι σπουδαίο αγαθό και χωρίς αυτήν, δεν υπάρχει ποιότητα ζωής. Όλοι οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ΤΩΡΑ ότι αν υπάρξει κωλυσιεργία στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και στην προσπάθεια για τη δραστική μείωση του εν Ελλάδι αριθμού των αλλοδαπών, θα χαθούν και άλλες ζωές, θα χαρακωθούν και άλλες ψυχές.
Ο διεθνής παράγοντας μπορεί να πιέζει για «αντιρατσιστικά νομοθετήματα», αλλά το κάνει εκ του ασφαλούς, αφού επέβαλε στην Ελλάδα με τη συνεργασία των ανθρώπων του «εκσυγχρονιστή» Κώστα Σημίτη, το Δουβλίνο ΙΙ. Αν τους θέλουν όλους αυτούς τόσο πολύ, ας τους δεχθούν στα εδάφη τους. Αλλά, ας τους πει κάποιος και δη σε υψηλούς τόνους, ότι δεν μπορούν να παίζουν με τις ζωές των Ελλήνων πολιτών, κάνοντας ότι δεν βλέπουν τι συμβαίνει.



Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: