Τρίτη

Ανακοίνωση υπέρ των αλβανών δολοφόνων από αριστεριστές

Ανακοίνωση υπέρ των αλβανών δολοφόνων από αριστεριστές
Το απύθμενο και συμπλεγματικό μίσος της προς τον Ελληνισμό και τους Έλληνες, έδειξε ξανά η ελληνόφωνη Αριστερά. Με μια ανακοίνωση μνημείο ανθελληνισμού επιτίθεται στους Έλληνες αστυνομικούς οι οποίοι συμμετείχαν στην επιχείρηση για τη σύλληψη των αλβανών εγκληματιών και η οποία οδήγησε στο θάνατο τρεις από αυτούς.
Την ανακοίνωση εξέδωσε μια οργάνωση η οποία στηρίζεται ανοιχτά από τον Σύριζα (συγκαταλέγεται στο περίφημο «ευρύ αντιφασιστικό μέτωπο», όπως συγκεκαλυμμένα χαρακτηρίζεται το ευρύ αντεθνικό μέτωπο)  και της οποίας ο λόγος ύπαρξης είναι η απαγόρευση της Χρυσής Αυγής και του Ελληνικού Εθνικισμού. Η οργάνωση φέρει τον βαρύγδουπο τίτλο ΚΕΕΡΦΑ( Κίνηση ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και την φασιστική απειλή) και συντονιστής της είναι ο Πέτρος Κωνσταντίνου της μισελληνικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Η δολοφονία δύο Ελλήνων, μιας 25χρονης στα Ίσθμια Κορινθίας και ενός 37χρονου αστυνομικού στο Δίστομο Βοιωτίας από τους αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, ουδόλως συγκίνησαν την ΚΕΕΡΦΑ. Δε συνέβη όμως το ίδιο, με τον αναπόφευκτο θάνατο των τριών αλβανών εγκληματιών, από τα πυρά των Σωμάτων Ασφαλείας. Στη δεύτερη περίπτωση βλέπετε, τα θύματα δεν ήταν Έλληνες αλλά Αλβανοί δολοφόνοι Ελλήνων, ως εκ τούτου η ακροαριστερή φράξια αποφάσισε να παρέμβει, για να «διαφυλάξει» τα ανθρώπινα δικαιώματα των αλλοδαπών εγκληματιών. Ο ψευδοανθρωπισμός τον οποίο επικαλείται η ΚΕΕΡΦΑ και το σύνολο βεβαίως των κομμάτων και οργανώσεων-συμμοριών της Αριστεράς, όπως θα διαπιστώσετε από το ύφος της κατάπτυστης ανακοίνωσης, δεν είναι παρά ένας βαθύτατος και εξόχως επιθετικός ρατσισμός κατά του Ελληνικού Λαού.
Η αισχρή ανακοίνωση των πρώην παρατρεχάμενων του ΠΑΣΟΚ και νυν υπηρετών του Σύριζα, έχεις ως εξής:
«Εκτελέσεις εκδίκησης αντί για συλλήψεις και δίκες εφαρμόζει η ΕΛΑΣ για τους Αλβανούς δραπέτες. Τα αποσπάσματα θανάτου της ΕΛΑΣ και του στρατού εκτέλεσαν άλλον ένα Αλβανό δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, τον Μαριάν Κόλα. Άλλοι δύο είχαν εκτελεστεί στις 2 Ιούλη. Οι δραπέτες είχαν εμπλακεί σε μάχη με την ΕΛΑΣ όπου σκοτώθηκε ο αστυνομικός Γ.Ανδριτσόπουλος και η περαστική οδηγός Κ.Ζώγαλη αφού οι πυροβολισμοί ανταλλάχθηκαν σε δρόμο με υψηλή κυκλοφορία.
Η ΕΛΑΣ προχωράει σε εκτελέσεις εκδίκησης ανοίγοντας ένα επικίνδυνο δρόμο επιβολής θανατικής καταδίκης χωρίς την παραπομπή σε δίκη. Πρόκειται για κλιμάκωση της ανεξέλεγκτης δράσης των κατασταλτικών μηχανισμών με πράσινο φώς από την ίδια την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η ΕΛΑΣ γνώριζε από τον αλβανικό τύπο ότι ο Μαριάν Κόλα βρίσκονταν στην Ελλάδα και ότι οι συγγενείς του αρνούνταν κάθε συμμετοχή του σε απόπειρα απόδρασης του Αλκέτ Ριζάι. Αυτή η τακτική ανοίγει σκοτεινούς δρόμους για την αυθαίρετη απόφαση του κάθε επικεφαλής αποσπάσματος καταδίωξης να εκτελεί κατά την δικιά του κρίση τον οποιοδήποτε. Το πείραμα ξεκινάει από Αλβανούς μετανάστες για να αξιοποιήσει τη ρατσιστική προπαγάνδα για την εγκληματικότητα που στήνει η ίδια η Αστυνομία και οι κυβερνήσεις χρόνια τώρα. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, η συγκυβέρνηση των απολύσεων, των περικοπών, των κλεισιμάτων των νοσοκομείων, των σχολείων και των Δήμων αναζητά απεγνωσμένα θεαματικές ρατσιστικές ενέργειες για να αποπροσανατολίσει την οργή του κόσμου και να την στρέψει κατά των μεταναστών. Έφτασαν να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δολοφονημένου Κόλα για να εθίσουν την κοινή γνώμη στην αποδοχή των εκτελέσεων. Καταδικάζουμε την κλιμάκωση της ρατσιστικής αστυνομικής καταστολής με τις εκδικητικές δολοφονίες. Σήμερα εκτελούν ένα Αλβανό δραπέτη, αύριο θα συνεχίσουν με ένα απεργό η ένα ακτιβιστή της αριστεράς και των κινημάτων. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε. Καλούμε τα κόμματα της αριστεράς, τα συνδικάτα, τις κινήσεις υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών να καταδικάσουν τις εκδικητικές δολοφονίες των αποσπασμάτων θανάτου της ΕΛΑΣ και του στρατού».
«Αποσπάσματα θανάτου» λοιπόν, για τους κρατικοδίαιτους αντιρατσιστές αριστερούς, οι άνδρες της αστυνομίας και του Στρατού! Τα οποία «εκτέλεσαν άλλον ένα αλβανό δραπέτη», χωρίς να αναφέρεται καν ότι κλήθηκε να παραδοθεί και αρνήθηκε, δίχως να αναφερθεί επίσης ότι ο συγκεκριμένος δολοφόνος συμμετείχε ενεργά στη δολοφονία δύο Ελλήνων.
Καμία εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός, ότι αυτές οι δολοφονίες Ελλήνων από τους αλβανούς εγκληματίες που αλώνιζαν στη χώρα, χαρακτηρίζονται περίπου ως ατύχημα, μιας και «οι δραπέτες είχαν εμπλακεί σε μάχη με την ΕΛΑΣ όπου σκοτώθηκε ο αστυνομικός Γ.Ανδριτσόπουλος και η περαστική οδηγός Κ.Ζώγαλη αφού οι πυροβολισμοί ανταλλάχθηκαν σε δρόμο με υψηλή κυκλοφορία»! Ιδιαιτέρως επιλεκτικός - έως ρατσιστικός θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε- ο «ανθρωπισμός» των συμμοριτών της αντεθνικής αριστεράς.
Αξίζει να επισημάνουμε, πως η ΚΕΕΡΦΑ, αποτελεί μόνιμο υβριστή και συκοφάντη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, συμπαραστάτη των ανθελληνικών συγκεντρώσεων ασιατών και αφρικανών λαθροεισβολέων, συνοδοιπόρο φανατικών ισλαμιστών που απειλούν τον Ελληνικό Λαό με ιερό πόλεμο και λοιπών εκδηλώσεων αντεθνικού χαρακτήρα. Φυσικά, η οργάνωση με επικεφαλής τον άνθρωπο που φωτογραφήθηκε έξω από τη φλεγόμενη Marfin κατά τη στιγμή του εμπρησμού της(όπου δολοφονήθηκαν 4 συμπατριώτες μας), αποτελεί μία από τις αριστερίστικες γκρούπες με τις οποίες φιλοδοξεί να κυβερνήσει την Ελλάδα ο κύριος Τσίπρας και ο φανατικά ανθελληνικός Σύριζα.
Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να γνωρίζει, ότι το μίσος των κρατικοδίαιτων αριστεριστών προς την Πατρίδα και το Λαό μας δεν γνωρίζει όρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: