Πέμπτη

Ο μαιτρ της αποστασίας Σαμαράς έχει έτοιμους βουλευτές άλλων κομμάτων


Σαμαράς: Δεν θα πάθω αυτά που έπαθε από εμένα ο Μητσοτάκης




Πιστός στην παλιά του τέχνη της δολοπλοκίας παραμένει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον να ελίσσεται και να ξεπερνά κάθε εμπόδιο που μπορεί να δημιουργηθεί από τις "κομματικές γραμμές" και τις ιδεολογίες. Όπως αποκαλύφθηκε από χθεσινό ρεπορτάζ του "Βήματος" ο πρωθυπουργός δεν ανησυχεί καθόλου για την συνοχή της κυβέρνησης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά την συμφωνία και την συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ δεν αγχώνεται για οποιαδήποτε δύσκολη ψηφοφορία θα χρειαστεί να περάσει από την Βουλή.

Ακόμα κι αν κάποιοι βουλευτές της συμπολίτευσης δεν... αντέξουν και καταψηφίσουν τα επόμενα εθνοκτόνα μνημονιακά νομοσχέδια που θα έρθουν, τα οποία θα καταδικάζουν κι αυτά σε εξαθλίωση τον ελληνικό Λαό, υπάρχουν έτοιμες εφεδρείες από ανεξάρτητους βουλευτές ή βουλευτές κομμάτων της αντιπολίτευσης. Με λίγα λόγια, έχουν γίνει ήδη συμφωνίες με τους επόμενους "Συμπιλίδηδες", οι οποίοι βέβαια δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση - όπως έκανε ο Σαμαράς το 1993 με την κυβέρνηση Μητσοτάκη- αλλά θα την στηρίξουν μέχρι τέλους, ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα το σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων.

Γράφει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μητρόπουλου για την συζήτηση του Σαμαρά κεκλεισμένων των θυρών με ανθρώπους της αγοράς στο "St Regis": "Ο Ρίτσαρντ Πέρι, ένας αθλητικός ηλιοκαμένος ψηλόλιγνος σαραντάρης, διαχειρίζεται περί τα 9 δισ. στην Perry Capital. Τον ανησυχεί όμως ένα άλλο νούμερο, η ισχνή πλειοψηφία της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου. Ο Πρωθυπουργός όμως είναι καθησυχαστικός. Πέρα από το ρεύμα επιστροφής βουλευτών της ΝΔ, επισημαίνει ότι έχει προσωπικές διαβεβαιώσεις από ανεξάρτητους βουλευτές ή βουλευτές κομμάτων που δεν ανήκουν στην συμπολίτευση ότι δεν θα ψηφίσουν ποτέ σε κρίσιμη ψηφοφορία με τρόπο που να πέσει η κυβέρνηση. "Έχουμε πού να ακουμπήσουμε σε μία δύσκολη ώρα" καταλήγει ο Πρωθυπουργός".

Με απόλυτο κυνισμό λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς παραδέχεται πως... έχει κάνει τα κουμάντα του και έχει βρει πρόθυμους αποστάτες από την δεξαμενή του "συνταγματικού τόξου", δηλαδή από Σύριζα, Δημάρ, ΑΝΕΛ ή και το ΚΚΕ που θα τον στηρίξουν σε μια "δύσκολη" ώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τολμά να κάνει καμία νύξη στην Χρυσή Αυγή, καθώς από εδώ οι πόρτες είναι ερμητικά κλειστές σε ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων που ξεπουλάνε την Πατρίδα.

ΥΓ. Ο Σαμαράς έχει τον τρόπο να βρίσκει τους νέους "Συμπιλίδηδες"...
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/samaras-den-tha-pathw-auta-pou-epathe-apo-emena-o-mhtsotakhs#.UgnOTJLwkwc#ixzz2bpMrurED

Δεν υπάρχουν σχόλια: